Tiiger II - sSSPzAbt 501
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Kokkutulekul sai tohutu suurendusega luubi all keevisõmblustest mikropragusid otsitud.Tühi vaev kõik.Töö on täielik tippklass,ainult paar 1/35 mõõdus sääske leidsin võrkude vahelt.
Tom
Tom
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
-
- Liige
- Kontakt:
Alati jääb lootus, et kullo klassist jäi seda töökoja lõhna ka mudeli külgeJoss Metsast kirjutas:eee...tegelikult oli 1 noist sääskedest kärbes, ilmselt mõõtkva pettis ära.
Aga ega siin midagi öelda ei ole Siim omas elemendis ja kiisu on ilus. Parajalt sopane, ja üldse . Õliving oli ainult puudu...

Töö ise on muljetavaldav... võib vist öelda, et - Nagu ikka

Tehisintellekt ei suuda kunagi asendada inimidiootsust!
No ma ei tea..., minu nägemine on küll viletsaks jäänud, et need sääsed ja kärbsed märkamata jäid...
Aga tank oli küll ilus, roomik on seekord eriti efektne - isegi rataste ja roomikute veerepindade kallal ei õnnestu norida, kõigest muust rääkimata...
Muhe tükk, võtab lausa ohkima, et millal ise selliste kallale jõuan...
Urmas.

Muhe tükk, võtab lausa ohkima, et millal ise selliste kallale jõuan...
Urmas.
-
- Liige
- Kontakt:
Lahe aparaat! Sa ikka oskad hästi asja ära mögistada. Eriti hea on veermik. Paistab et nipp on oskuses, kuidas pastelle ratastele ja muule käiguosale kanda, et jääks mulje kihilisest määrdumisest. Kõik on tasemel!
Ainus asi mis natuke häirib, on rooste imiteerimine. Tööriistad, kuvalda ja trossid on suht haljad, samas kui varulindid on roostepunased. See on vist üleüldine dilemma, et kui rooste nad lähevad ja mis värvi nad siis on. Mulle tundub, et nad oksüdeeruvad pigem mustjaks.
Ainus asi mis natuke häirib, on rooste imiteerimine. Tööriistad, kuvalda ja trossid on suht haljad, samas kui varulindid on roostepunased. See on vist üleüldine dilemma, et kui rooste nad lähevad ja mis värvi nad siis on. Mulle tundub, et nad oksüdeeruvad pigem mustjaks.
- Panzergrenadier
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 9 külalist