Käesolevaga võib nüüd paat-tanki valminuks kuulutada.
Masin kujutab siis endast 627. motoriseeritud pioneeripataljoni amfiibmasinat LWS667 1941. aasta suve lõpul kusagil idarinde avarustes.
Esimeseks siis pilt sellest, kuidas sai alguse palav armastus selle masina vastu:
...ja siis ülejäänud pildid:
Siis kohustuslik tikutopsipilt, millele peab etteruttavalt lisama, et ma ei ole miniatuurset tikutoosi meisterdanud, et masin suurem paistaks.
Ja siis Mansteinile pilt meestest:
Pagunid tüüpidel on Tamiya dekaalid mis on tellitud siit:
http://www.luckymodel.com/scale.aspx?item_no=TA%2012625
...ja on oma suuruselt üsna parajad - olen lugenud, et aber'i auastme-etsid pidada natuke väikesed olema, ise pole olnud juhust neid aber'i etse käes hoida.
Piltide teravustamise koha pealt, et ma klõpsin manuaalrežiimis. Teravussügavust saab sättida ava suurusega. Ehk siis mida väiksem on ava, seda suurem on teravussügavus. (igaks juhuks märgin ära ka, et avanumber ja suurus on pöördvõrdelises suhtes, ehk mida suurem number, seda väiksem ava) Minu aparaat lubab maksimaalselt kinniseks avaks F8.0 ja see teravustab päris laias vahemikus. Loomulikult tuleb kinnisest avast vähem valgust sisse, seega peab pikendama säriaega nii, et vähese valgusega ruumis, nagu tehisvalgusega tuba, tuleb statiivilt pildistada. Valgusallikateks on harilikud laevalgustid - minu puhul siis neli punktvalgustit - tänaste piltide puhul suunasin veel madalalt mudelile laualambi, et vähendada varju tumedust külgedel. A ja no pildid lasen photoshopist läbi, kus ma parandan põhiliselt taustavead ära ja muudan reso väikeseks.
Ämbreid lõõmutasin jah tules, aga mõlgid peksin sisse peale põhivärviga (milleks oli mingi tume metallik) värvimist.
Jah... nii ongi:)