Minul oleks selline veidi ebaharilik palve, kas teil oleks võimalik laenata osa oma kogust paariks päevaks kaasfoorumlasele.
Nimelt käin Tallinnas gümnaasiumi 12 klassis ja kahe nädala pärast hakkame teist maailmasõda õppima, õpetaja aga on tsivilistist naisterahvas keda militaar ajalugu ei kisu. Seega pakkusin talle välja, et tutvustan mõndasid selle aegseid esemeid klassile, aga medalite osa jääks minu kogu väheseks (raudristi 2 klass, talvelahingud idas ja 25 aastat truud teenistust) Seega pöördun Teie poole palvega. Kas teil oleks võimalik oma kogust paari tavalisemat medalit laenata. Eriti huvitaks jalaväe rünnaku märk,üldrünnaku märk, sõjateenete ristid ja haavatumärgid. Loomulikult võib ka muud laenata kui otsustate minu väheke imeliku palvega nõustuda. Või äkki soovib keegi oma kogu Ise tutvustada?
Eriti tänulik oleks kui minu plaaniga nõustuks mõni Tallinnas tihti käiv või elav kaasfoorumlane kuna endal transpordi võimalus on piiratud ühistranspordiga.(Saaks eelnevalt näost näkku kohtuda)
Väike militaarne kompensatsioon on ka võimalik
mürakaru