Shiim kirjutas:jackpuuk kirjutas:Närakas, ega ma neid jutte üks-ühele võtagi, aga vaikselt need tühjad käigud seal täis vajuvad.
Näiteks Kukruse Statoili juures tekkis paar aastat tagasi maapinda üleöö auk.
Kukruse käigud on madalad ja suuremas osas veel kuivad. Ime, et sisse varises - Statoka teisel pool teed u 300 meetrit edasi asub vana Kukruse kaevanduse peasissepääs, mis on kinni "betoneeritud"
Aga lahe on selle auguga see, et seda tuleb kogu aeg täita - täidis lihtsalt kaob kuhugile

. Mõni aeg tagasi toodi sinna paar koormat freesitud maanteed - pool oli sellest hommikuks läinud - käisin samal hommikul tankimas ja vaatan, mingid tüübid jube nõutud - küsin mis peli on, nemad et nii ja naa, materjal kadunud - mina soovitasin minna Kukrusele vaatama, et kuhu on tekkinud uus kõvakattega tee, mehed aga surmkindlad, et küllap vajus maa alla

Oi Oi seda koledat lihtsameelsust.....
Ja veel - kuna Kukruse mägi asub maantee ääres siis hoiatan juba ette - ärge palun autodega selle otsa turnige (tean seda kiusatust ja olen sellele ka järgi andnud - milline pöörane vaade) - elan Idas juba alates 1991 aastast ja jälgin, kuidas mägi oma kuju muudab - eriti oma ülemises osas - arvan, et kaugel pole see aeg kui mäe kroon lihtsalt sisse vajub ja mägi taas avatud leegiga põleda saab. Hetkel toimub minu arusaamise järgi mäe sisemuses utmise protsess, mis on juba üsna pinna lähedale jõudnud. Pealegi kui jalgsi mäe otsa minna siis - see põlevkiviõli hais mis sealt tuleb on röögatu.
Seega ettevaatus eelkõige head kamraadid!!!