Saksa püssigranaat?

Padrunid, mürsud, miinid, granaadid ja kõik muu, mis lendab ja plahvatab, või tapab/vigastab/hävitab muul moel...
Vasta
qwerty009
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas qwerty009 »

Minu post ei olnud kellegi pihta konkreetselt ning kindlasti mitte konkreetselt EOD pihta (sel ajal kui ma posti kijutama hakkasin tema posti veel ei olnudki). Mu postitus üritas kajastada üleüldist foorumi "olukorda".
Siin leidub teemasid igast valdkonnast, leiab keegi 60a mullas olnud täägi või püssi jäänused ning juba justkui ongi kurjategija. Küll hakatakse paragrafe lugema jne. Kuidagi väga vastu hakkab nagu kui käin mõnikord foorumit sirvimas ning muud silma ei hakka.
O: Vanemat mil tehnikat
Wanur
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Wanur »

qwerty009 kirjutas:Minu post ei olnud kellegi pihta konkreetselt ning kindlasti mitte konkreetselt EOD pihta (sel ajal kui ma posti kijutama hakkasin tema posti veel ei olnudki).
13 minutit kirjutasid vähemalt oma postitust?
Faust
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Faust »

No täägi leidmisel ja ise lõhkekehade õhkulaskmisel on natuke vahet ka. Või ei ole? :shock:
Jumal lõi inimese aga mr. Colt tegi nad kõik võrdseks:
Kasutaja avatar
sigalahe
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sigalahe »

Huvitav miks demineerija meest kuulda -lugeda pole enam?kas läks orbiidile või pandi kinnimajja geidega ühte kambrisse,et need tagant mõistust pähe suruks-pumpaks? :lol:
Kasutaja avatar
legary159
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas legary159 »

haha
lahinguväljal näeme raisk!
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas renx90 »

lugupeetud kaasfoorumlased asi ikka kipub kokkuvõttes käes äraminema :!:
tuletaks meelde , et teema on püssigranaatidest :wink: :D
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
Kasutaja avatar
legary159
Liige
Kontakt:

okei kirjutagi midagi mõitslikku ! kui suure lõhkekeha olete leidnud ja ilusti demineerijatele andnud
Kasutaja avatar
legary159
Liige
Kontakt:

Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

ma leidsin ka 1 sellise sinimägedest lihtsalt jalutades keegi oli puuvaheletorkand. no mina loll ei saanud aru mis junn se on mõtlesin , et mingi kuul :lol: panin tasku ja läksin koju näitasin isale õnneks , too jagas matsu välja kutsus demineerija viidi minema kodus sain muidugi koraliku peapesu , et igast sitta koju vean :roll: no se oli ikka aastaid tagasi , nüüd õnneks selliseid tükke ei tee '... . mina ei saa aru inimestest , kes kaevavad mõne junni välja ja jätavad vedelema ilma , et kellelegi teatamatta . oleks olnud minuasemel mõni teine kes n olek sellle kuhug tulle viskan siis oleks saanud leht jälle mõne surmakuulutuse juurde :?
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST MILITAAR KAUPA OLEN PEAAEGU KÕIGEST HUVITATUD-esemed lähevad Kohtla-Nõmme ajalootuppa kohtla.ajalootuba@gmail.com
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

a nääd tuli veel 1 asi meelde leitsin eelmineaasta sinimägedejuures 50kg lennukipommi :shock: ning 4 rektiivmiini :shock: tegu oli saksa päritolu miinidega telefoni polnud kaasas lasin sõbral asju edasi ajada aga noood läksi ikka õigete meestekätte
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Feeliks_Jalgraud »

Mis asi see reaktiivmiin on???? :shock:
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Kontakt:

Mõmm-mõmm....
Viimati muutis Feeliks_Jalgraud, 02 Apr, 2010 13:08, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
renx90
Liige
Kontakt:

Feeliks_Jalgraud kirjutas:Mis asi see reaktiivmiin on???? :shock:
no selle nime ma praegu ei oska öelda tegu on saksapäritolu asjaga se on umbes nagu katjuusa sama põhimõttega kuid kuiult erinevad kõvasti. leidsin internetist pildi kuidas 1 lendu tõusis http://www.lonesentry.com/articles/rock ... warsaw.jpg ehk annab vastuse tal taga pärispalju tüüse süüde toimus elektriga ja lasti puuraamilt või mingi tehnika pealt nagu pildilt näha võib
Kasutaja avatar
-=Mortyr=-
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas -=Mortyr=- »

See on ikka mingisugune reaktiivmürsk. Reaktiivmiinid leidsid kasutust minu teada vaid süsteemis 2C4 "Tulp". Võimalik, et ka eksisteeris ka 2Б8 staatiline variant.
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Kontakt:

Tegemist oli "Lehmaga"
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist