Ei taha kedagi solvata, aga kas mõnikord võis selle mittemidagi juhtumise taga olla KGB nimekirjas olek? Et siis nuhina kirjas, mis ei pruukinud alati olla vabatahtlik või lausa tagaselja tehtud et omale "linnukest" kirja saada. Kui keegi kaebaski et see ja see kodanik kirus või laulis nii ja naa, siis läks see kirja kui agendi katse "rahvavaenulikku elementi provotseerida" ja nii ei juhtunudki midagi. Või siis ei viitsitud purjus kolhoosnikuga lihtsalt tegeleda ja mätsiti sedamoodi asi kinni, nagu oleks kõik kontrolli all ja meelega tehtud.Tapper kirjutas:Samas liiga palju dissitentide protsesse ei saanud ka teha.
Jutt käib ikka ajajärgust 1960-88 Ja mis protsessi sa teed kui enamus lauljad kolhoosnikud mitte kahtlane kõrgintellektuaal nt Kukk.
Kuidas oleks välja näinud: kombainer, traktorist, ja mehhanisaator kirusid töörahva võimu.![]()
Muidugi kel vihamees või muu jämm võis ikka sellest paksu pahanduse keerata. Aga nagu ütlen onu mul nii tegi ja mäletan sugulaste juttu, kus nagu imestati, et midagi temaga ei juhtu.
Keelatud kraam Saksamaal
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Sorry, unustasin lisamata kilomeetrise läbimõõduga naerupalli.Aleks kirjutas:Ega ikka ei võinud küll Breznevit p.... saata.gnadenlose kirjutas:Seda ma ei hakka parem meelde tuletamagi, et NL-s võisid rahulikult Brežnevi perse saata, ebademokraatlikul Saksamaal teatavasti oma juhte kritiseerida ei või.Tapper kirjutas: Nii et NSVL oli palju tolerantsem kui praegused dimukraatiad![]()
Гив Ми Мани
Ei ma ei solvu.
Onu oli selline, et tõi lapsele maalt omatehtud pasteeti ja kui viina ei saanud (ema ei andud) siis pani pasteedi kotti ja läks
KGB olid head agendid ikka need, keda kõige vähem kahtlustad
Ses suhtes oleks ta ideaal kanditaat.
Veneviha väidetavalt pärines tal armeest teenis 50-kümnendatel.
Minu jaoks jääb ta eesti meheks kes ilma nõukavõimuta oleks olnud jõukas talunik. Sai aga joodik-kolhoosnik. Kel elu lõppes koledal viisil.
Gnadenlose, tekst on tekst tonaalsus ei tule välja. isegi smailid ei aita alati
Onu oli selline, et tõi lapsele maalt omatehtud pasteeti ja kui viina ei saanud (ema ei andud) siis pani pasteedi kotti ja läks
KGB olid head agendid ikka need, keda kõige vähem kahtlustad
Ses suhtes oleks ta ideaal kanditaat.
Veneviha väidetavalt pärines tal armeest teenis 50-kümnendatel.
Minu jaoks jääb ta eesti meheks kes ilma nõukavõimuta oleks olnud jõukas talunik. Sai aga joodik-kolhoosnik. Kel elu lõppes koledal viisil.
Gnadenlose, tekst on tekst tonaalsus ei tule välja. isegi smailid ei aita alati
Evolutsiooni kõrvalmõju, intelligentsus
Minu vanaisa oli ka tubli mees, oma aja kohta haritud. Oskas tisleritööd ja sepatööd, tundis veskiasjandust, mängis pilli ja jutt jooksis. Oleks võinud ka tubli ja jõukas taluperemees olla. Sai temastki vene ajal pikapeale joodik-kolhoosnik. Nalja-, napsu- ja naistemees. Enne kolhoose olevat olnud karsklane.
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Mu vanaisa oli spordimees, täiskarske. Sattus 41. punaarmee mopi alla. Jäi ellu nii tööpatis kui rindel, aga terviserikete hinnaga. Töötas ka pääle sõda oma ametis, kolhoosi ei kupatatud. Karskeks jäi vaatamata kibestumusele, aga lõpuks suri sellele vaatamata. Selle näitega ma tahtsin vaid viidata, et oli saatuseid igasuguseid, kõik ei lõpetanud tingimata alkohoolikutena.
Гив Ми Мани
kõik ei lõpetanud tingimata alkohoolikutena.
Ei noh kes seda väitnud on.
Inimesed valikud saatused.
Oleks ju võinud kaine kolhoosnik olla ... ju ei kannatanud.
Vene aja kohta võid öelda et ühiskond oli rusuv sellepärast jõid võim oli sihuke.
Mis siis tänapäeva põhikooliõpilastest alates toimub
Paraku on see vabaduse hind kõik oleme vabad, et end seaks juua.
Looduslik valik?
Alkohoolikul on ikka 100 põhjust varnast võtta, raske elu.
Lihtsalt usun, et kui onul oleks talu, ei oleks tal seda viinakuradit tekkinud või ikkagi ja talu oleks haamri alla läinud.
Ühesõnaga pikk jutt sitt jutt.
Ja keelatud asjad saksamaal on kuidagi ära libisenud minu süü
Ei noh kes seda väitnud on.
Inimesed valikud saatused.
Oleks ju võinud kaine kolhoosnik olla ... ju ei kannatanud.
Vene aja kohta võid öelda et ühiskond oli rusuv sellepärast jõid võim oli sihuke.
Mis siis tänapäeva põhikooliõpilastest alates toimub
Paraku on see vabaduse hind kõik oleme vabad, et end seaks juua.
Looduslik valik?
Alkohoolikul on ikka 100 põhjust varnast võtta, raske elu.
Lihtsalt usun, et kui onul oleks talu, ei oleks tal seda viinakuradit tekkinud või ikkagi ja talu oleks haamri alla läinud.
Ühesõnaga pikk jutt sitt jutt.
Ja keelatud asjad saksamaal on kuidagi ära libisenud minu süü
Evolutsiooni kõrvalmõju, intelligentsus
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Qwerty226 ja 3 külalist