Kõik on filigraanselt teostatud, et ei oskagi midagi eraldi välja tuua.
Väga, väga VÕIMAS

Masinat tõstangi porilaudadest - need said oma konstruktsiooni iseärasustele selliselt kinni, et ilmselt ei suudaks ka ilmalõpp neid sealt lahti kangutada. Oksadki paigutasin peale nii, et porilaudade keskele jääks tühi koht, kust sõrmedega kinni haarata.Eriline müstika on masinat katvad puuoksad! Ei suuda ette kujutada, kuidas need tehtud on.
Nüüd tuleb sul küll ausalt ära rääkida, mismoodi oksad valmisid!
Kuidas oma masinat tõstad? Friuli lindid muudavad selle veel poole raskemaks ja etsist porilaudadest pole vist mudeli tervist silmas pidades kasulik kinni hoida.
Ämbri ma puhtalt, Manstein, sinu pärast sinna kõlkuma paningi. Siis sa vähemasti mõne hea sõnaga ikka kiidad:PSüdant soojendab ahtris kõlkuv ehtne plekkämber!
T-34 jaoks saab kasutada samu Sturmi dekaale. Hakaristid on samad ja numbritest saab ka T-34 jaoks pardanumbreid kombineerida. Naisterahvaste järgi Soomlased oma venelastelt kaaperdatud tanke vist ei nimetanud.tere oskad sa õelda kas soome t-34 de jaoks on ka eshelon välja andnud neid vesipilte
Teema küll igivana, aga küsimus selline, et kuidas looduse tekitanud oled? Kas traatidest? Ja kuidas lehed tegid?
KristjanPuuokste kohta ma eraldi õpetust vast kirjutama ei hakka, tehtud on nad nii:
- oksad ise on 0.3mm traadist kokku väänatud, ei midagi keerulist. Traatide täielikuks fikseerimiseks ujutasin nad seejärel tsüakriiniga paksult üle. Seejärel värv, lakk ja pesu.
- lehtede jaoks leidsin mingi taime (ma arvan, et see oli raudrohi, aga ma pole üldse ka kindel), millel sellised sakiliste servadega lehed. Immutasin lehti glütseroolis, et nad rabedaks ei kuivaks ja lõikasin seejärel sakilistest servadest väikseid puulehti. seejärel liimisin nad ükshaaval okstele ja toonisin rohelise õlivärviga.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist