Õhkrelvad
CZ Slavia õhupüssile varuosasid
Tere,
kas keegi teab, kust oleks võimalik hankida CZ Slavia 630 õhupüssile uut vedru ja kolvi tihendit ? On äkki CZ'l miski ametlik maaletooja kellelt küsida ?
kas keegi teab, kust oleks võimalik hankida CZ Slavia 630 õhupüssile uut vedru ja kolvi tihendit ? On äkki CZ'l miski ametlik maaletooja kellelt küsida ?
- Feeliks_Jalgraud
- Liige
- Kontakt:
Kui keegi soovib endale õhupüssi osta, siis pöörduge minu poole. Pakkuda on heas korras Gamo Shadow 1000.
http://jahimees.ee/product_info.php?pro ... 8cae131d33
Müügipõhjus : Glock 17
Lisainfo PS'i kaudu.
Parimat,
Uku
http://jahimees.ee/product_info.php?pro ... 8cae131d33
Müügipõhjus : Glock 17

Lisainfo PS'i kaudu.
Parimat,
Uku
Külmavereliselt ja vapralt kaitseb eestlane oma kodumaad!
endal Gamo Delta Fox, algne optika(4x20) mis kaasa tuli, muidugi alguses oli optikast vaimustus suur, aga natuke aega kasutatud akkas 2ra vajuma, n6rgaks jäi minu vajadustele, ostsin siis uue, Tasco 3-9x40 optika mis maksis 825.- + juurde gamo optikakinnitused(see ühes tükis kinnitus) mis maksis 350.- + transport oli midagi alla 100. supertäpselt laseb, põhimõtteliselt kui sa paned optika kuskil 100m peale paika, siis saad lasta ka 20m, 30,40 jne pealt kuni 100ni. varesele saab igal juhul pihta kuni 100 meetri pealt. kuuli kiirus on 160m/s, kuuli pole yldse näha, kasutasin gamo matchi, pole kuuli näha, kui superoint kuulid ostan siis pole ammugi näha, väljumiskiirus kasvab tunduvalt. optika ise on tuttuus, alles eile sai paika lastud.
endal Gamo Delta Fox, algne optika(4x20) mis kaasa tuli, muidugi alguses oli optikast vaimustus suur, aga natuke aega kasutatud akkas 2ra vajuma, n6rgaks jäi minu vajadustele, ostsin siis uue, Tasco 3-9x40 optika mis maksis 825.- + juurde gamo optikakinnitused(see ühes tükis kinnitus) mis maksis 350.- + transport oli midagi alla 100. supertäpselt laseb, põhimõtteliselt kui sa paned optika kuskil 100m peale paika, siis saad lasta ka 20m, 30,40 jne pealt kuni 100ni. varesele saab igal juhul pihta kuni 100 meetri pealt. kuuli kiirus on 160m/s, kasutasin gamo matchi, pole kuuli näha kui lendab, kui superoint kuulid ostan siis pole ammugi näha, väljumiskiirus kasvab tunduvalt. optika ise on tuttuus, alles eile sai paika lastud. püssi algkiirus on 160m/s seega 100m peaks kuul kindlasti otse lendama ja siis millal alles pärast sadat meetrit langema hakkama, võibolla peaks ka stopperi hankima, eks kui kuskilt leian siis ostan, püss muidu ~8J,eriti nagu ei usu et sellise löögijõuga see optika kinnitus liikuma akkab, kinnitusteks on mudu gamo ühes tükis kinnitus.
Kas sellise algkiirusega saab 100 m kaugusele varesele pihta?Vetal kirjutas:endal Gamo Delta Fox, algne optika(4x20) mis kaasa tuli, muidugi alguses oli optikast vaimustus suur, aga natuke aega kasutatud akkas 2ra vajuma, n6rgaks jäi minu vajadustele, ostsin siis uue, Tasco 3-9x40 optika mis maksis 825.- + juurde gamo optikakinnitused(see ühes tükis kinnitus) mis maksis 350.- + transport oli midagi alla 100. supertäpselt laseb, põhimõtteliselt kui sa paned optika kuskil 100m peale paika, siis saad lasta ka 20m, 30,40 jne pealt kuni 100ni. varesele saab igal juhul pihta kuni 100 meetri pealt. kuuli kiirus on 160m/s, kasutasin gamo matchi, pole kuuli näha kui lendab, kui superoint kuulid ostan siis pole ammugi näha, väljumiskiirus kasvab tunduvalt. optika ise on tuttuus, alles eile sai paika lastud. püssi algkiirus on 160m/s seega 100m peaks kuul kindlasti otse lendama ja siis millal alles pärast sadat meetrit langema hakkama, võibolla peaks ka stopperi hankima, eks kui kuskilt leian siis ostan, püss muidu ~8J,eriti nagu ei usu et sellise löögijõuga see optika kinnitus liikuma akkab, kinnitusteks on mudu gamo ühes tükis kinnitus.

Tänapäeval loetakse öhkrelvaks algkiirusest alates 300 m/s,
aga alla selle:
http://www.milgear.fi/kauppa/product_in ... cldbgi8s91
Vähemalt varesed jäävad ellu ja läbi optika hea kuuli lendu jälgida.
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Re: Õhupüss
Unustasin, Dianal on Walteri optika peal, see kauba peale kui püssi hinnast asja saab!tambovski volk kirjutas:netist peaks päris palju infi olema pildid ja hinnad ja muu sellineTakishi kirjutas:Plaanis on siis õhupüss soetada, võib-olla. Pole veel kindel. Jagage infot, kellel on, või siis kes on lasknud ja teab milline on hea, ostmist väärt..
Niipalju mainiks, et koduextra oma ei tundu ahvatlev, nimelt tahan 2 Tk, üks kingituseks ja teine endale.
Küsimus siis : mis firma, mis kujuga ja kui palju maksumus. Kas ballooniga või ilma. Palju kuulid maksavad?
Vot see juba on öhupüss,ma müüsin ka kunagi oma 55S-i maha,nüüd kahetsen.Olev kirjutas:Müüa õhupüss hatsan kuuli alg kiirus 360 m\s .Lastud umbes 500 pauku .Kes tahab midagi täpsemalt teda või pilti saatke pm.hind võiks olla 2000.-
Maksis 90 eur-i
http://www.hatsan.com.tr/airguns_mod_55_s.asp
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Vaata siis hatsani kodukal hoolikamalt ringi. On isegi suuremate kiirustega (380 m/s)fireman kirjutas:Huvitav, et ma ei leidnud ühtegi Hatsani õhukat, mis annaks nii suure algkiiruseOlen selle relvaga ka proovinud lasta kuid mulle see ei sobi Lihtsalt märklehte on raske selle helendava sihikuga lasta. Kumab kuidagi imelikult. Võibolla on viga minu silmas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: HotelVictor ja 1 külaline