Õhkrelvad

Kõik relvadest, nii Eestis kasutatavatest kui muidu...
Vasta
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

CZ Slavia õhupüssile varuosasid

Postitus Postitas kloss »

Tere,

kas keegi teab, kust oleks võimalik hankida CZ Slavia 630 õhupüssile uut vedru ja kolvi tihendit ? On äkki CZ'l miski ametlik maaletooja kellelt küsida ?
Kasutaja avatar
Feeliks_Jalgraud
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Feeliks_Jalgraud »

Nu kui just originaali vaja pole, siis selle naha(Mis kolvi otsas on) meisterdamisega saab ise ka hakkama. Miski kangema vedru leiad vast ka kuskilt.
Mul pole midagi mõistlikku öelda.../ ███████████]98% fucked up
Kasutaja avatar
kloss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kloss »

Otsiksin pigem originaale. Kunagi vene püssidele sai ka üritatud teha nahast tihendeid ja ükskord üritasin isegi vedru karastada koduste vahenditega. nahast asja ei saanud ja vedru karastasin niimoodi, et kui esimest korda selle kokku surusin, siis kokku ta jäigi.
Kasutaja avatar
Uku
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Uku »

Kui keegi soovib endale õhupüssi osta, siis pöörduge minu poole. Pakkuda on heas korras Gamo Shadow 1000.

http://jahimees.ee/product_info.php?pro ... 8cae131d33

Müügipõhjus : Glock 17 8)
Lisainfo PS'i kaudu.

Parimat,
Uku
Külmavereliselt ja vapralt kaitseb eestlane oma kodumaad!
Vetal
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Vetal »

endal Gamo Delta Fox, algne optika(4x20) mis kaasa tuli, muidugi alguses oli optikast vaimustus suur, aga natuke aega kasutatud akkas 2ra vajuma, n6rgaks jäi minu vajadustele, ostsin siis uue, Tasco 3-9x40 optika mis maksis 825.- + juurde gamo optikakinnitused(see ühes tükis kinnitus) mis maksis 350.- + transport oli midagi alla 100. supertäpselt laseb, põhimõtteliselt kui sa paned optika kuskil 100m peale paika, siis saad lasta ka 20m, 30,40 jne pealt kuni 100ni. varesele saab igal juhul pihta kuni 100 meetri pealt. kuuli kiirus on 160m/s, kuuli pole yldse näha, kasutasin gamo matchi, pole kuuli näha, kui superoint kuulid ostan siis pole ammugi näha, väljumiskiirus kasvab tunduvalt. optika ise on tuttuus, alles eile sai paika lastud.
Vetal
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Vetal »

endal Gamo Delta Fox, algne optika(4x20) mis kaasa tuli, muidugi alguses oli optikast vaimustus suur, aga natuke aega kasutatud akkas 2ra vajuma, n6rgaks jäi minu vajadustele, ostsin siis uue, Tasco 3-9x40 optika mis maksis 825.- + juurde gamo optikakinnitused(see ühes tükis kinnitus) mis maksis 350.- + transport oli midagi alla 100. supertäpselt laseb, põhimõtteliselt kui sa paned optika kuskil 100m peale paika, siis saad lasta ka 20m, 30,40 jne pealt kuni 100ni. varesele saab igal juhul pihta kuni 100 meetri pealt. kuuli kiirus on 160m/s, kasutasin gamo matchi, pole kuuli näha kui lendab, kui superoint kuulid ostan siis pole ammugi näha, väljumiskiirus kasvab tunduvalt. optika ise on tuttuus, alles eile sai paika lastud. püssi algkiirus on 160m/s seega 100m peaks kuul kindlasti otse lendama ja siis millal alles pärast sadat meetrit langema hakkama, võibolla peaks ka stopperi hankima, eks kui kuskilt leian siis ostan, püss muidu ~8J,eriti nagu ei usu et sellise löögijõuga see optika kinnitus liikuma akkab, kinnitusteks on mudu gamo ühes tükis kinnitus.
Neeger
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Neeger »

100m pealt selle Gamoga pole küll enam midagi teha!!!
ivanorav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivanorav »

Vetal kirjutas:endal Gamo Delta Fox, algne optika(4x20) mis kaasa tuli, muidugi alguses oli optikast vaimustus suur, aga natuke aega kasutatud akkas 2ra vajuma, n6rgaks jäi minu vajadustele, ostsin siis uue, Tasco 3-9x40 optika mis maksis 825.- + juurde gamo optikakinnitused(see ühes tükis kinnitus) mis maksis 350.- + transport oli midagi alla 100. supertäpselt laseb, põhimõtteliselt kui sa paned optika kuskil 100m peale paika, siis saad lasta ka 20m, 30,40 jne pealt kuni 100ni. varesele saab igal juhul pihta kuni 100 meetri pealt. kuuli kiirus on 160m/s, kasutasin gamo matchi, pole kuuli näha kui lendab, kui superoint kuulid ostan siis pole ammugi näha, väljumiskiirus kasvab tunduvalt. optika ise on tuttuus, alles eile sai paika lastud. püssi algkiirus on 160m/s seega 100m peaks kuul kindlasti otse lendama ja siis millal alles pärast sadat meetrit langema hakkama, võibolla peaks ka stopperi hankima, eks kui kuskilt leian siis ostan, püss muidu ~8J,eriti nagu ei usu et sellise löögijõuga see optika kinnitus liikuma akkab, kinnitusteks on mudu gamo ühes tükis kinnitus.
Kas sellise algkiirusega saab 100 m kaugusele varesele pihta? :lol:
Tänapäeval loetakse öhkrelvaks algkiirusest alates 300 m/s,
aga alla selle:

http://www.milgear.fi/kauppa/product_in ... cldbgi8s91

Vähemalt varesed jäävad ellu ja läbi optika hea kuuli lendu jälgida.
maanus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maanus »

Kuuli algkiirus on 160 m/sek. ja lendab sada meetrit otse :!:
Kui ma sõjaväes olin siis räägiti, et Galili kuul lendab u. sada meetrit enamvähem otse ja siis hakkab langema. Ainukese erinevusega, et kuuli algkiirus midagist 950 m/sek.
Ei tea mis imemammudega see õhukas küll laseb???
Neeger
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Neeger »

Gamo match'il on 100m peal alles ca. 1,9j ja kuul ise on langenud selle maa peale umbes 2,5 meetrit. Väga suure tõenäosusega selle maapeale ei juhtu varesega mitte midagi. See oletus on tehtud võttes arvese Gamo Match kuuli omadusi suudme kiirusel 160m/s
Villem Kibu
Uudistaja
Kontakt:

Re: Õhupüss

Postitus Postitas Villem Kibu »

tambovski volk kirjutas:
Takishi kirjutas:Plaanis on siis õhupüss soetada, võib-olla. Pole veel kindel. Jagage infot, kellel on, või siis kes on lasknud ja teab milline on hea, ostmist väärt..

Niipalju mainiks, et koduextra oma ei tundu ahvatlev, nimelt tahan 2 Tk, üks kingituseks ja teine endale.

Küsimus siis : mis firma, mis kujuga ja kui palju maksumus. Kas ballooniga või ilma. Palju kuulid maksavad?
netist peaks päris palju infi olema pildid ja hinnad ja muu selline
Unustasin, Dianal on Walteri optika peal, see kauba peale kui püssi hinnast asja saab!
Olev
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Olev »

Müüa õhupüss hatsan kuuli alg kiirus 360 m\s .Lastud umbes 500 pauku .Kes tahab midagi täpsemalt teda või pilti saatke pm.hind võiks olla 2000.-
ivanorav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivanorav »

Olev kirjutas:Müüa õhupüss hatsan kuuli alg kiirus 360 m\s .Lastud umbes 500 pauku .Kes tahab midagi täpsemalt teda või pilti saatke pm.hind võiks olla 2000.-
Vot see juba on öhupüss,ma müüsin ka kunagi oma 55S-i maha,nüüd kahetsen.
Maksis 90 eur-i

http://www.hatsan.com.tr/airguns_mod_55_s.asp
fireman
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fireman »

Huvitav, et ma ei leidnud ühtegi Hatsani õhukat, mis annaks nii suure algkiiruse :o Olen selle relvaga ka proovinud lasta kuid mulle see ei sobi Lihtsalt märklehte on raske selle helendava sihikuga lasta. Kumab kuidagi imelikult. Võibolla on viga minu silmas.
Muideks lahe foorum on see :)
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

fireman kirjutas:Huvitav, et ma ei leidnud ühtegi Hatsani õhukat, mis annaks nii suure algkiiruse :o Olen selle relvaga ka proovinud lasta kuid mulle see ei sobi Lihtsalt märklehte on raske selle helendava sihikuga lasta. Kumab kuidagi imelikult. Võibolla on viga minu silmas.
Vaata siis hatsani kodukal hoolikamalt ringi. On isegi suuremate kiirustega (380 m/s)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline