Otsin laulu
Otsin laulu
Ilmselt läheb selle teema alla. Nimelt mäletan nooruspõlve diskodelt, kui ametlik pidu läbi oli, pani hea sõber diskor mängima muud lindid. Ja sealt jäi meelde üks laul, mida google ei anna paraku. Laulu nime ei tea, aga algas sõnadega ,,liebling, die deutsche sterben aus...''. Ehk oskab mõni hea kaasfoorumlane uuendada mu tuhmunud mälu 
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
-
krijgsvolk
- Liige
- Kontakt:
Mnjah, esialgu ei suuda leida kuidagi meloodiat. Kahju, saksa keel on ükks vähestest võõrkeeltest mida ma pisut oskan, ja kuna ka amatöörpillimees olen, siis olen huvitatud, et ehk on pisut vana head 30-40 aastate hõngu juures ja kõlbab ka ise proovida.
Ehk keegi teab kuskohast viisi saab. Vähemalt sealt aadressilt seni leidnud pole!Tundube olevat teistest pisut vähem tuntud liugu?
Ehk keegi teab kuskohast viisi saab. Vähemalt sealt aadressilt seni leidnud pole!Tundube olevat teistest pisut vähem tuntud liugu?
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
villy.64 kirjutas:OveT, kui kokku trehvame, siis mõni õlleminu poolt
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
-
krijgsvolk
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Qwerty226 ja 3 külalist