Üle pika aja kasutan võimalust ka midagi postitada. Kuna võimalust mudelite kallal nokitseda on ebakorrapäraselt ja üldiselt minimaalselt, siis vaid mõned pildikesed mis teoksil on. Kui võimalust, ja mis peamine head päevavalgust, siis teen valmis saanud I-16 pildid ka ära. Kokkutulekutel on nõukogu tööd ülevaadanud, seega ''sahtlisse'' pole midagi teinud.
Kätte sai võetud siis kaks MIG-3. Mõlemad Trumpeteri tooted, üks 1:48 mille ostsin varem ja siis 1:32 skaalas isend mille sain Suure Auhinna... auhinnaks. 1:48 meeldis päris hästi ja oligi kohe huvi, mis 1:32 endast kujutab. Üldiselt suurendatud variant, rohkem detaile ja muidugi kõik need needid. Eks muidugi natuke rohkem pahtlit ja lihvimist ka, aga eks see on minupoolne mure, sest ma olen teinekord selline ''igaks-juhuks'' pahteldaja. Kühveldan kuhja peale ja siis kirun, miks nii palju lihvida vaja on. Hea võrdlusmoment oli ka see, et mõlemad on hilist tüüpi.

Värvimisega olen jõudnud nii kaugele, et eelvarjutamine sai tehtud. Võttis planeeritust kordades kauem, seega loodan, et põhivärviga 100% ära ei varja.

Iste jätsin eemaldatavaks, et saaksin sinna natuke mugavamalt rihmasid külge aretada. Püüan need ise teha.
Siim