...lihtsalt plõksimise asemel võiksid ju vaadata...
Võiksin, kuid mul ei põle ja ma ei pea midagi tõestama. Minu jaoks on see teema ennast ammendanud.
terv
o
Teema küll veidi edasi läinud, kuid üks kapten peab teise vastu ikka viisakas olema ja vastama.Kapten Trumm kirjutas: Nüüd otsi siia juurde, mitu kilo TNT-d sisaldas Novik-tüüpi hävitajatel (tollal nimetati miiniristlejaks) kasutatud torpeedod 1918 aastal - sellised on reaalelus lastud Mustal merel samasuguse lahingulaeva pihta ja laev suudeti uputada nelja (?) torpeedoga...

Igal juhul 305 mm suurtükimürsuga nüüd seda küll ei tee. Kui muidugi jutt ei käi arvutimängust "Mistral" ... Seal võib laeva põhja lasta ka ragulkaga.allatah kirjutas: Millega me siis Mistrali laeva põhja laseme? Mistral rakettidega või? a.
Kui teil on midagi teineteisele öelda, siis äkki vahetaksite komplimente privaatsõnumites? Natuke tüütuks muutub foorumi teksti lugemine kui üle ühe asjaliku postituse on terve lasu omavahelisi õiendamisi.corvus kirjutas:Juba tundsingi puudst sinust lemetikene... Said ka aega "läbikommenteerida" ja kumiiri toetuseks sõnakese sekka poetada?
Miskit sisulist ka meile teada annad? Või haugud taas karavani/oksaga vastu aeda tõmbamise/ peale?.
Tehtud sedagi...Marissa kirjutas:Kui teil on midagi teineteisele öelda, siis äkki vahetaksite komplimente privaatsõnumites? Natuke tüütuks muutub foorumi teksti lugemine kui üle ühe asjaliku postituse on terve lasu omavahelisi õiendamisi.corvus kirjutas:Juba tundsingi puudst sinust lemetikene... Said ka aega "läbikommenteerida" ja kumiiri toetuseks sõnakese sekka poetada?
Miskit sisulist ka meile teada annad? Või haugud taas karavani/oksaga vastu aeda tõmbamise/ peale?.
Ei ole meil praegu millegiga Mistrali uputada ja karta on,et niipea ka sellist võimekust ei tule.See,et on maha öeldud vastava võimekuse vajadus ei tähenda,et seda ka hankima hakatakse.Igaljuhul ei usu mina enne vastava võimekuse tekkesse enne kui hankeleping on alla kirjutatud ja varustus kohale jõudnud.allatah kirjutas:Uhh, kulla mehed. Millega me siis Mistrali laeva põhja laseme? Mistral rakettidega või?
Niipalju arutelusid, aga aru ma ei saa, kas meil vähemalt teoreetiliselt on mingi võimalus praegu seda laeva vigastada.b Näiteks nii, et koptereid ei saaks kasutada ja dessant peab laevast lahkuma mitte oma väikestel ründealustel vaid päästevestidega üle parda.
Mis võiks siis olla need vahendid, mille ostame ära ja ütleme, et meil on võimekus teha laevale eelpoolmainitud kahju juhul, kui ta jõuab meie rannajoonest/sõjalaevadest x km kaugusele?
Lissalt kuna siin nii targad pead koos, siis ehk oskab keegi mu silmaringi ka tänapäevaste asjade osas laiendada.
Eesti Ekspress с тоской вспоминает, что «к сожалению, у нас больше нет такой артиллерии». А как было бы здорово, говорят в Эстонии, заманить русский вертолетоносец в Финский залив, потом «закрыть» его, устроив блокаду между островами Мякилуото недалеко от полуострова Порккала и островом Найссааре, как намеревались это сделать в 1929 году правительства Швеции и Финляндии, чтобы заблокировать советский флот, а потом… расстрелять, конечно же, несопротивляющийся, обреченный русский «Мистраль» из 305-мм орудий. Смешно читать такие бредни. При том, что Россия, конечно же, не оставила бы этот акт морского разбоя без соответствующего ответа.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist