Royal Aircraft Factory RE 8 lugu

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Royal Aircraft Factory RE 8 lugu

Postitus Postitas Seersant Steiner »

Otsustasin siis teha väikese ülevaate sellest lennukist mis oli olemas ka Eesti (banaani)Vabariigi lennuväel. Tegemist oli siis inglismannide kaheistmelise luurelennukiga. 4,000 R.E.8 umbes toodeti kokku.
Ajalooliselt oli tegu küllaltki korraliku lennukiga. Kõige tuntum tegevust millega see lennuk hakkama sai oli 69 Sqdn, RAFC: Lt. RC Armstrong ja Lt. FJ Mart, kes sundisid 9 juunil 1918 saksa kaheistmelise Halberstadt C1.II maanduma Austraalaste kaevikute juures.

Lennuk oli relvastatud ühe 303-in Vickersi kuulipildujaga ja ühe või kahe ( olenevalt olukorrale) Lewis kuulipildujaga, seda siis lendur- vaatleja käsutuses.
Tegemist on siis Airfixi mudeliga ja algaja kohta võin õelda, et tegemist pole raske mudeliga.
Viimati muutis Seersant Steiner, 19 Okt, 2010 22:15, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Crusader
Uudistaja
Kontakt:

Re: Royal Aircraft Factory RE 8 lugu

Postitus Postitas Crusader »

Seersant Steiner kirjutas:Otsustasin siis teha väikese ülevaate sellest lennukist mis oli olemas ka Eesti (banaani)Vabariigi lennuväel. Tegemist oli siis inglismannide kaheistmelise luurelennukiga. 4,000 R.E.8 umbes toodeti kokku.
Ajalooliselt oli tegu küllaltki korraliku lennukiga. Kõige tuntum tegevust millega see lennuk hakkama sai oli 69 Sqdn, RAFC: Lt. RC Armstrong ja Lt. FJ Mart, kes sundisid 9 juunil 1918 saksa kaheistmelise Halberstadt C1.II maanduma Austraalaste kaevikute juures.

Lennuk oli relvastatud ühe 303-in Vickersi kuulipildujaga ja ühe või kahe ( olenevalt olukorrale) Lewis kuulipildujaga, seda siis tagant vaatleja käsutuses.
Tegemist on siis Airfixi mudeliga ja algaja kohta võin õelda, et tegemist pole raske mudeliga.
Mingi google tõlge?
Kasutaja avatar
Würger 190G
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Würger 190G »

...tagant vaatleja käsutuses.

Mille tagant ta vaatles? Ja mida?
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

ärge ilkuge lapse kallal, kurat. suured mehed. rikute kohe alguses ära, ega see pardijaht pole, et kohe pläraki-pläraki. las teeb. las paneb mõned pildid üles ka ükskord.... küll siis jõuab

sa seeru-poiss ära lase neist häirida, seda et sul riigikeelega raskusi on, sellega oleme me juba harjunud. aga sa ikka hakka julgesiti pihta selle lennukiga ja näita pilte ka. et seekord üllata meid... ma pole peale pooliku hotchkissi ühtegi sinu teist taiest näinud.

jõudu
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
Crusader
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas Crusader »

Muidugi pilte, anna tulla, siis jutuga lihtsam. Muideks seda riiulit kasutati ka kergepommitajana.
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Tuttava vormiga pealkiri. Ma oma lugudega lootsin pigem originaalseks jääda, aga mis siis ikka.

Aga pilte töö käigust ootaks küll huviga minagi.

Kk
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

no a äkki hakkab seeru sulle nö alltöövõttu tegema...?

et alguses nagu teritab nuge, kammib pintsleid ja lippab õlle järele... a pärast maailb terve Sixtuse kabeli lae ning jääb selle juures tagasihoidlikuks ning anonüümseks...
Pilt

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

esimesed pildid

Pilt
Pilt
Pilt

nagu ikka foorum on selline kus ei saa korralikult üles panna midagi ( vähemalt mina ei saa seda)
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

selleks et pilti üles panna, ei piisa terve albumi linkimisest ning ootusest et need ise siis nähtavale ilmuvad.

Pilt

pigem nii, ehk siis parem klõps pildil, valida "copy image adress" ja siis see tuleb "pasteerida" img kastide vahele... aga tubli, algus on tehtud. kui nüüd need pildi teravamad ka saaks...
Pilt

Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

vaadake kui pildistatakse telefoniga siis tulevadki sellised pildid. Kui pole raha et fotokat osta siis muud üle ei jää eks. Uued pildi tulevad järgmine nädalal. Ja lõpetage palun see irisemine minu kallal ükskord ära
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

vaadake kui pildistatakse telefoniga siis tulevadki sellised pildid.
sa võibolla oled minu teemasse ka trehvanud.... seal olevad asjad on kõik pildistatud telefoniga. loomulikult on eelkõige telefon mõeldud rääkimiseks, aga esiteks soovitaks objektide pildistamisel valida õige kaugus. kui võimalik siis ka õige režiim ning mis peamine: mitte leppida esimese kolme udukäkiga, vaid teha mõni võte lisaks. olen olnud sunnitud tegema mõni kord ka üle 50 võtte selleks, et saada 10-kond normaalset. nii et asi on pigem tahtmises ja harjutamises. nii nagu ka mudeliehituse poole peal.
Ja lõpetage palun see irisemine minu kallal ükskord ära
kle, elus peab mingi rõõm ka jääma. ja sa katsu ise siis mitte põhjust anda irisemiseks. võib-olla äkki "tagantvaatled" oma sõnavõtte minevikust...

nii et kindlat kätt ja jõudu.
Pilt

Kasutaja avatar
Würger 190G
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Würger 190G »

Seersant Steiner kirjutas:vaadake kui pildistatakse telefoniga siis tulevadki sellised pildid. Kui pole raha et fotokat osta siis muud üle ei jää eks. Uued pildi tulevad järgmine nädalal. Ja lõpetage palun see irisemine minu kallal ükskord ära
Mingi konkreetne Eesti Wabariigi RE 8 saab olema sinu mudeli eeskujuks?
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Eile esimest korda teemat nähes mõtlesingi, et ohhoo, Kallel on uus mudel laual. Hõõrusin mõttes käsi, et nüüd saab ägedaid lennukipilte näha, aga tutkit. Kalle, sa vist pead nüüd uue vormiga pealkirja välja mõtlema, et su lood ikka siinses foorumis endiselt silma paistaksid.

Ma näen, et karp on juba lahti tehtud - algus seegi. Kui nüüd näeks, et midagi kokku ka hakkab minema. Aga piltide kohapealt on küll see, et kuigi ma oma mudeleid kaameraga pildistan, suudaksin siiski ka oma juustulaadsest Sonyeericsonist teravamad pildid välja võluda - küllap sa enda omast ka saad, kui pisut pingutad - ega siin mõni plastikfoorumi udukogude äraarvamismäng ole.

Kristjan
Kasutaja avatar
bufab
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas bufab »

mina teen ettepaneku jätta selline teema pealkiri kallele. Ja praeguse teema omanik vahetab ära. Siis ju lihtsam jälgida erinevate mudelistide ehitamisi
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!
Oleks tõesti ÕIGEM kui pealkiri sellisel moel ikka Kalle omaks jääks. Sattusin samuti konksu otsa. :shock: Autoril on õilis siht teha Eesti Vabariigi Lennuvüksuse lennuaparaat. Jälgime huviga...
Paraku pean nõustuma eelnevate kõnelejatega, et proovi oma kaameraga üsna palju pilte teha ja settingutega mängida( kui saab) siis ehk trehvab kümmekond parimat ja ongi olemas :)

Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 13 külalist