Royal Aircraft Factory RE 8 lugu
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
Royal Aircraft Factory RE 8 lugu
Otsustasin siis teha väikese ülevaate sellest lennukist mis oli olemas ka Eesti (banaani)Vabariigi lennuväel. Tegemist oli siis inglismannide kaheistmelise luurelennukiga. 4,000 R.E.8 umbes toodeti kokku.
Ajalooliselt oli tegu küllaltki korraliku lennukiga. Kõige tuntum tegevust millega see lennuk hakkama sai oli 69 Sqdn, RAFC: Lt. RC Armstrong ja Lt. FJ Mart, kes sundisid 9 juunil 1918 saksa kaheistmelise Halberstadt C1.II maanduma Austraalaste kaevikute juures.
Lennuk oli relvastatud ühe 303-in Vickersi kuulipildujaga ja ühe või kahe ( olenevalt olukorrale) Lewis kuulipildujaga, seda siis lendur- vaatleja käsutuses.
Tegemist on siis Airfixi mudeliga ja algaja kohta võin õelda, et tegemist pole raske mudeliga.
Ajalooliselt oli tegu küllaltki korraliku lennukiga. Kõige tuntum tegevust millega see lennuk hakkama sai oli 69 Sqdn, RAFC: Lt. RC Armstrong ja Lt. FJ Mart, kes sundisid 9 juunil 1918 saksa kaheistmelise Halberstadt C1.II maanduma Austraalaste kaevikute juures.
Lennuk oli relvastatud ühe 303-in Vickersi kuulipildujaga ja ühe või kahe ( olenevalt olukorrale) Lewis kuulipildujaga, seda siis lendur- vaatleja käsutuses.
Tegemist on siis Airfixi mudeliga ja algaja kohta võin õelda, et tegemist pole raske mudeliga.
Viimati muutis Seersant Steiner, 19 Okt, 2010 22:15, muudetud 1 kord kokku.
Re: Royal Aircraft Factory RE 8 lugu
Mingi google tõlge?Seersant Steiner kirjutas:Otsustasin siis teha väikese ülevaate sellest lennukist mis oli olemas ka Eesti (banaani)Vabariigi lennuväel. Tegemist oli siis inglismannide kaheistmelise luurelennukiga. 4,000 R.E.8 umbes toodeti kokku.
Lennuk oli relvastatud ühe 303-in Vickersi kuulipildujaga ja ühe või kahe ( olenevalt olukorrale) Lewis kuulipildujaga, seda siis tagant vaatleja käsutuses.
- Würger 190G
- Liige
- Kontakt:
ärge ilkuge lapse kallal, kurat. suured mehed. rikute kohe alguses ära, ega see pardijaht pole, et kohe pläraki-pläraki. las teeb. las paneb mõned pildid üles ka ükskord.... küll siis jõuab
sa seeru-poiss ära lase neist häirida, seda et sul riigikeelega raskusi on, sellega oleme me juba harjunud. aga sa ikka hakka julgesiti pihta selle lennukiga ja näita pilte ka. et seekord üllata meid... ma pole peale pooliku hotchkissi ühtegi sinu teist taiest näinud.
jõudu
sa seeru-poiss ära lase neist häirida, seda et sul riigikeelega raskusi on, sellega oleme me juba harjunud. aga sa ikka hakka julgesiti pihta selle lennukiga ja näita pilte ka. et seekord üllata meid... ma pole peale pooliku hotchkissi ühtegi sinu teist taiest näinud.
jõudu

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
no a äkki hakkab seeru sulle nö alltöövõttu tegema...?
et alguses nagu teritab nuge, kammib pintsleid ja lippab õlle järele... a pärast maailb terve Sixtuse kabeli lae ning jääb selle juures tagasihoidlikuks ning anonüümseks...
et alguses nagu teritab nuge, kammib pintsleid ja lippab õlle järele... a pärast maailb terve Sixtuse kabeli lae ning jääb selle juures tagasihoidlikuks ning anonüümseks...

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
esimesed pildid
nagu ikka foorum on selline kus ei saa korralikult üles panna midagi ( vähemalt mina ei saa seda)
selleks et pilti üles panna, ei piisa terve albumi linkimisest ning ootusest et need ise siis nähtavale ilmuvad.

pigem nii, ehk siis parem klõps pildil, valida "copy image adress" ja siis see tuleb "pasteerida" img kastide vahele... aga tubli, algus on tehtud. kui nüüd need pildi teravamad ka saaks...

pigem nii, ehk siis parem klõps pildil, valida "copy image adress" ja siis see tuleb "pasteerida" img kastide vahele... aga tubli, algus on tehtud. kui nüüd need pildi teravamad ka saaks...

- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
sa võibolla oled minu teemasse ka trehvanud.... seal olevad asjad on kõik pildistatud telefoniga. loomulikult on eelkõige telefon mõeldud rääkimiseks, aga esiteks soovitaks objektide pildistamisel valida õige kaugus. kui võimalik siis ka õige režiim ning mis peamine: mitte leppida esimese kolme udukäkiga, vaid teha mõni võte lisaks. olen olnud sunnitud tegema mõni kord ka üle 50 võtte selleks, et saada 10-kond normaalset. nii et asi on pigem tahtmises ja harjutamises. nii nagu ka mudeliehituse poole peal.vaadake kui pildistatakse telefoniga siis tulevadki sellised pildid.
kle, elus peab mingi rõõm ka jääma. ja sa katsu ise siis mitte põhjust anda irisemiseks. võib-olla äkki "tagantvaatled" oma sõnavõtte minevikust...Ja lõpetage palun see irisemine minu kallal ükskord ära
nii et kindlat kätt ja jõudu.

- Würger 190G
- Liige
- Kontakt:
Mingi konkreetne Eesti Wabariigi RE 8 saab olema sinu mudeli eeskujuks?Seersant Steiner kirjutas:vaadake kui pildistatakse telefoniga siis tulevadki sellised pildid. Kui pole raha et fotokat osta siis muud üle ei jää eks. Uued pildi tulevad järgmine nädalal. Ja lõpetage palun see irisemine minu kallal ükskord ära
Eile esimest korda teemat nähes mõtlesingi, et ohhoo, Kallel on uus mudel laual. Hõõrusin mõttes käsi, et nüüd saab ägedaid lennukipilte näha, aga tutkit. Kalle, sa vist pead nüüd uue vormiga pealkirja välja mõtlema, et su lood ikka siinses foorumis endiselt silma paistaksid.
Ma näen, et karp on juba lahti tehtud - algus seegi. Kui nüüd näeks, et midagi kokku ka hakkab minema. Aga piltide kohapealt on küll see, et kuigi ma oma mudeleid kaameraga pildistan, suudaksin siiski ka oma juustulaadsest Sonyeericsonist teravamad pildid välja võluda - küllap sa enda omast ka saad, kui pisut pingutad - ega siin mõni plastikfoorumi udukogude äraarvamismäng ole.
Kristjan
Ma näen, et karp on juba lahti tehtud - algus seegi. Kui nüüd näeks, et midagi kokku ka hakkab minema. Aga piltide kohapealt on küll see, et kuigi ma oma mudeleid kaameraga pildistan, suudaksin siiski ka oma juustulaadsest Sonyeericsonist teravamad pildid välja võluda - küllap sa enda omast ka saad, kui pisut pingutad - ega siin mõni plastikfoorumi udukogude äraarvamismäng ole.
Kristjan
- Parovoz
- Liige
- Kontakt:
Tere-tere!
Oleks tõesti ÕIGEM kui pealkiri sellisel moel ikka Kalle omaks jääks. Sattusin samuti konksu otsa.
Autoril on õilis siht teha Eesti Vabariigi Lennuvüksuse lennuaparaat. Jälgime huviga...
Paraku pean nõustuma eelnevate kõnelejatega, et proovi oma kaameraga üsna palju pilte teha ja settingutega mängida( kui saab) siis ehk trehvab kümmekond parimat ja ongi olemas
Lugupidamisega
Oleks tõesti ÕIGEM kui pealkiri sellisel moel ikka Kalle omaks jääks. Sattusin samuti konksu otsa.

Paraku pean nõustuma eelnevate kõnelejatega, et proovi oma kaameraga üsna palju pilte teha ja settingutega mängida( kui saab) siis ehk trehvab kümmekond parimat ja ongi olemas

Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist