Pärnus maadlusega tegelev klubi või vennaskond?

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Pärnus maadlusega tegelev klubi või vennaskond?

Postitus Postitas jackpuuk »

On keegi kursis? Nimelt pole ma pikemat aega füüsilist tegevust harrastanud (ülerinna tõstmine väljaarvatud :wink:) ja tahaks noorpõlve harrastust viljelema hakata. Miks?
Esiteks on füüsiline vorm käest läinud, teiseks eileöine juhtum. Läksin sõbra juurde ja selja tagant hõigati (teiseltpoolt teed), olen omale reegliks teinud, et probleemide vältimiseks öösel ringi kooberdades (nii harva kui seda ka juhtub), eiran igasugu kontaktiotsimisi. Senini on see toiminud, kuid see ajukääbik jooksis üle tee, rabas mul jopest kinni ja käratas: "sa jobu ei kuule kui sinuga räägitakse?". Aru pidamata saatsin ta ülerinna heitega (olen 4 aastat maadlusega tegelenud) asfaldile, võttis moluoinal hinge korralikult kinni ja jalgadega üle käima ei hakanud (aga tahtmine oli küll :evil:). Täna on kondid kanged ja kere valus ühest pingutusest. :oops:
Ühesõnaga, kui keegi oskab mulle õiged kontaktid soovitada, siis olen väga tänulik!
sitt päev, kellele kurdad
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Seal pidada ju neid kõvemaid klubisid, mis linna mitteametliku nime kõrgelhoidmise eest hoolt kannavad, ridamisi. Pane Google otsingusse sisse Pärnu, nüplipealinn, poksi ja maadlusklubi ja peaks ju tulema kohinal vasteid :wink:
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Tead kamraad, mul on millegipärast väike tõrge nende ametlike klubide suhtes, eriti kui ühtegi tuttavat ees pole.
Poksi olen kah 4 aastat teinud, sinna eriti enam ei kutsu. Ninaluu on 2 korda puruks olnud :wink:. Pigem ikka maadlus, see sutsu rahulikum ja boks rikub jalgade töö ära (tänavaprobleemide lahendamiseks).
Eks ma vaikselt uurin edasi, lihtsalt hea oleks kui keegi oskaks mõnusat sõpruskonda soovitada.
Kasutaja avatar
Gfreak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Gfreak »

Aga tead, Sa uuri malevast. Näiteks Jõhvi malevkonnas on päris mitu klubi tegutsemas, poksist jiu-jitsuni.
Eestlane omal maal
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Pärnus harrastatakse minu teada ka MMA-d, eesti MMA on üsna maasvõitlusekeskne, st rõhuga BJJ-l ja lukumaadlusel. Infot peaks saama tel. 5524134 Indrekult.
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Some kirjutas:Pärnus harrastatakse minu teada ka MMA-d, eesti MMA on üsna maasvõitlusekeskne, st rõhuga BJJ-l ja lukumaadlusel. Infot peaks saama tel. 5524134 Indrekult.
Some, suured tänud, kindlasti kontakteerun!
Kasutaja avatar
Coger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Coger »

Vähemalt paari aasta eest käis Kimberi (kesklinna) klubis mingi maadlejate punt koos kord-kaks nädalas. Viskasid aga silda ja tegid muidki trikke. V-o sealt uurida.
et see vana nodi maamunalt ja maamunast veel niipea ei lõppeks!
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Coger, äkki saaksid natuke täpsustada? Hetkel ei jaga välja, millist kohta mõtled.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Madis Reivik ja 2 külalist