Sd.Kfz. 171 Panther G
Tooksin miinusena samuti välja roomiku. mõlemad pooled tahaks nagu üht lüli juurde saada. Asja saad päästa väga lihtsalt - viska see plastroomik kus kurat ja telli friulid, või mõni analoog asemele.
Dekaali alla on jäänud õhk ja väljalase on ka rebasepunane. Viimase puhul võib oma osa olla ka valgusel, mille käes mudelit on pildistatud, kuid väljalasketorustikku tumendades saad punast muljet kerge vaevaga mahendada.
Kõik muu on suurepärane. endale meeldivad siin samuti svammiga tehtud kulutusjäljed.
Kristjan
Dekaali alla on jäänud õhk ja väljalase on ka rebasepunane. Viimase puhul võib oma osa olla ka valgusel, mille käes mudelit on pildistatud, kuid väljalasketorustikku tumendades saad punast muljet kerge vaevaga mahendada.
Kõik muu on suurepärane. endale meeldivad siin samuti svammiga tehtud kulutusjäljed.
Kristjan
Sisuliselt uue roomiku idee on ka mul peast läbi käinud. Väljalaske kohta niipalju, et see saanud ülevalt poolt veidi musta peale, nii et ei ole enam selline üheülbaline.
Dekaalidega on jah nii, et mingil põhjusel on veidi õhulised, alguses oli kõik timm ja peale viimast matti lakki läks kurask selliseks.
Dekaalidega on jah nii, et mingil põhjusel on veidi õhulised, alguses oli kõik timm ja peale viimast matti lakki läks kurask selliseks.
Fortes fortuna adjuvat
-
- Liige
- Kontakt:
Enne teed pinna kokku ja pärast määrid peale ka
Silmas peab pidama ka seda et 30% äädikas mis tavaliselt külmkapis leidub, võib osade dekaalide puhul liig kangeks osutuda, kasuta nii 10% vesilahust. Samas võib ka piiritust kasutada, mässamist samapalju.
Aga oluliselt mugavam on Micro sol/set sari, ausalt. Vanasti sai ka humbroli decalfixi kasutatud aga enam ei mäletagi kuhu see potsik sai...
Teemasse ka , tank on väga vinge ja selle swamminipi peaks jälle ausse tõstma , tegelikult ju igati lihtne tehnoloogia, aga vaat kui kenasti mõjub.
Viriseda oleks ainult samadel teemadel mis juba mainitud, roomik ja väljalase , ülejäänu on priima .

Aga oluliselt mugavam on Micro sol/set sari, ausalt. Vanasti sai ka humbroli decalfixi kasutatud aga enam ei mäletagi kuhu see potsik sai...

Teemasse ka , tank on väga vinge ja selle swamminipi peaks jälle ausse tõstma , tegelikult ju igati lihtne tehnoloogia, aga vaat kui kenasti mõjub.
Viriseda oleks ainult samadel teemadel mis juba mainitud, roomik ja väljalase , ülejäänu on priima .
Äädikaga - korra varem olen ka kirjeldanud... Sisuliselt toimib äädikas pisut dekaali pehmendava ja liimumist parandava elemendina... Miskit kahju ta dekaalile ei tee, seega võid julgelt ujutada:
Kõigepealt dekaali alune, seejärel dekaal peale ning siis võib veel äädikase vatipulgaga dekaali pealt siluda... mina olen erilist tähelepanu servadele pööranud siludes dekaali keskelt välisserva suunas.
Kuid ei väsi kordamast: äädikat ei anna võrrelda professionaalsete vahenditega, kuid ta on parem, kui mitte midagi.
Edit - Joss jõudis pisut ette. Minul pole söögiäädikas dekaale kahjustanud. Kui Jossil on säärane kogemus, siis tasub ettevaatlik olla. ehk mõne proovitüki peal samalt dekaalilehelt katsetada, kuna komplektis on harilikult rohkem, kui ühe masina jagu markeeringuid.
Kõigepealt dekaali alune, seejärel dekaal peale ning siis võib veel äädikase vatipulgaga dekaali pealt siluda... mina olen erilist tähelepanu servadele pööranud siludes dekaali keskelt välisserva suunas.
Kuid ei väsi kordamast: äädikat ei anna võrrelda professionaalsete vahenditega, kuid ta on parem, kui mitte midagi.
Edit - Joss jõudis pisut ette. Minul pole söögiäädikas dekaale kahjustanud. Kui Jossil on säärane kogemus, siis tasub ettevaatlik olla. ehk mõne proovitüki peal samalt dekaalilehelt katsetada, kuna komplektis on harilikult rohkem, kui ühe masina jagu markeeringuid.
-
- Liige
- Kontakt:
Emm ... vanemad dekaalid võivad liigse ujutamise korral lihtsalt miljoniks tükiks laguneda. Muud ei teegi, testitudvaoinas kirjutas:Äädikaga - korra varem olen ka kirjeldanud... Sisuliselt toimib äädikas pisut dekaali pehmendava ja liimumist parandava elemendina... Miskit kahju ta dekaalile ei tee, seega võid julgelt ujutada:

Edit: miski liigse dekaaliga eelnev katsetamine on ilmselt parim soovitus.
Mulle on dekaalimajandus täiesti tundmatu ooper. Kuidagi hädaga neid peale saan kui käsitsi maalida ei õnnestu.
Ameerika roomikmasinal jäidki kortsud sisse ja servad püsti. Siis peeti mulle loeng äädikast.. mida mul aga kapis ei olnud. Seejärel meenutati hea sõnaga piiritusjooke. Mille peale võtsin XO konjaki ning niisutasin dekaali sellega. Töötas küll..
Ameerika roomikmasinal jäidki kortsud sisse ja servad püsti. Siis peeti mulle loeng äädikast.. mida mul aga kapis ei olnud. Seejärel meenutati hea sõnaga piiritusjooke. Mille peale võtsin XO konjaki ning niisutasin dekaali sellega. Töötas küll..
Võtke teed ja tulge homme jälle..
ülejäänule võid coa-colat juurde panna, siis pole seda rõvedat konjaki maitset tunda...Mille peale võtsin XO konjaki ning niisutasin dekaali sellega

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist