Olen n2inud siin foorumis paljude asjatundjate t6id ja tahaks teada kuidas ja mis nippidega te need mudelid efektseks saate?Nagu muld ja rooste ja
teised asjad?

kle ausalt, julged veel valet vanduda ka ? võta minu teema, palun väga, suht alguses on mansteiniga heietatud pikalt laialt milliseid pastelle tolmutamiseks ja kudias kasutada...Hah hertsog mõtlesin just seda sama aga noh, olen vaadanud neid pilte ja all kirjutatut aga seal pole kunagi kirjas kuidas seda teha :/ lihtsalt öeldud:lisasin tolmu ka jne.
kelle lohakus see on ? vana sa oled? 12?Ma ei jõudnud nii kaugele su teema vaatamisega
No ikka on küll. Mitte igas teemas, aga üldiselt ikka.olen vaadanud neid pilte ja all kirjutatut aga seal pole kunagi kirjas kuidas seda teha :/ lihtsalt öeldud:lisasin tolmu ka jne.
Kuldsed sõnad, aga vaatamata sellisele resümeele loeksin veidi moraali: tegelikult ei tehaks ma olla selle uustulnuka nahas, kes juhtub siinses aegruumis kohe alustuseks mõne vähe rumalama küsimuse esitama. Ausalt. Ma ei mõtle praegu jõulurahu ja muud sellist värki, kuigi miski iva oleks ehk sääraseski lähenemises.Õpime suhtlema, seltsimehed.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist