Stryker M1127 Reconnaissance Vehicle (TRUMPETER)
-
- Liige
- Kontakt:
Nonii sai veidi jälle nikerdatud, proovin siis masinale peale tekitada väikest tolmukihti. Praegune faas koosnes siis õlivärvist ja tärpentiinist. Endale sobiva värvi segasin kollasest ookrist ja titaaniumvalgest. Esmalt panin peenikese pintsli ja hambatikuga pisikeset õlitäpikesed autole ja siis tärpentiinis niisutatud pintsliga hakkasin vertikaalseid liigutusi tehes värvi laiali kandma. Alguses kasutasin seda sama pintslit millega värvi peale panin. Peale seda kui värv enam vähem ilusti laiali aetud hakkasin laiema pintsliga asja ühtlasemaks tegema. Tagumises osas peal praegu juba kaks kihti. Endale tundub, et sai kohati liiale mindud.
Praegu tundub muidugi veidi inetu veel, aga loodan, et kui peal on pulber ja aerogfraafiga udutatud kiht, siis ehk annab sellise ühtlase koosluse. Kuna varem pole nii proovinud teha, siis eks ta üks paras eksperiment ole. Suures tuhinas sai kuidagi kohati ka värv maha võetud, aga eks selle parandab ära.
Ehk sellises kohas siis olen praegu:

Paavo
Praegu tundub muidugi veidi inetu veel, aga loodan, et kui peal on pulber ja aerogfraafiga udutatud kiht, siis ehk annab sellise ühtlase koosluse. Kuna varem pole nii proovinud teha, siis eks ta üks paras eksperiment ole. Suures tuhinas sai kuidagi kohati ka värv maha võetud, aga eks selle parandab ära.
Ehk sellises kohas siis olen praegu:

Paavo
Fortes fortuna adjuvat
Next evolution
Nonii veidi arenes asi edasi, sai siis veidi autot tolmutatud...

Paavo

Paavo
Fortes fortuna adjuvat
-
- Liige
- Kontakt:
Tolmutamine on kõvasti üldmuljet mahendanud. Näeb palju kobedam välja.
Veermiku poole pealt soovitanuks velgi koos kummidega toonida, oleks kergema vaevaga pääsenud.
Masina alumine pool koos vedrustusega tundub tiba liiga puhtana?
Eriti arvestades, et veljed on päris porised. Ehk tasuks antud piirkond suisa sobiva pasakarva tooniga üle udutada.
Veermiku poole pealt soovitanuks velgi koos kummidega toonida, oleks kergema vaevaga pääsenud.
Masina alumine pool koos vedrustusega tundub tiba liiga puhtana?
Eriti arvestades, et veljed on päris porised. Ehk tasuks antud piirkond suisa sobiva pasakarva tooniga üle udutada.
vaatasin seda tagumist kuulipritsi ja meenus, et jänkidel on kõigil M240 kulladel kabad musta värvi, ehk siis plastikust. sama on kande käepidemega. kui ei usu, vaata järgi:
http://world.guns.ru/machine/usa/m240-e.html
või mõtlesid sa KSP-d järgi teha?
http://world.guns.ru/machine/usa/m240-e.html
või mõtlesid sa KSP-d järgi teha?
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
Nende piltide pealt tundub et masin võikski sellisena jääda sest see meenutab väga hästi lahinguväljale jäänud masinat kus oleks nagu rehvideta masin ( näiteks ära põlenud) ja aja jooksul ka juba rooste läinud kuid meenutab veel üsna hiljutist lahingut.
tahtsin öelda et see "meikimine" on ehk liiga rooste moodi ?
tahtsin öelda et see "meikimine" on ehk liiga rooste moodi ?
Sirvel:
Kaba kohta niipalju jah, et ma kohe ei mõelnud, värvisin nag mingi vana KSP, aga pärast mõtlesin alles, et jänxidel on ju musta kabaga
Blitzkrieg:
Veidi on jah punakas, kuna mul ei ole võimalik minu praeguste vahenditega paremat pigmendi värvi saada. Proovisin küll segada aga ei tulnud parem. Pärast ehk udutamisega võtab punakat tooni veidi maha
Kaba kohta niipalju jah, et ma kohe ei mõelnud, värvisin nag mingi vana KSP, aga pärast mõtlesin alles, et jänxidel on ju musta kabaga
Blitzkrieg:
Veidi on jah punakas, kuna mul ei ole võimalik minu praeguste vahenditega paremat pigmendi värvi saada. Proovisin küll segada aga ei tulnud parem. Pärast ehk udutamisega võtab punakat tooni veidi maha
Fortes fortuna adjuvat
väga hea näeb välja. kusjuures, mulle endale ka ei mõju kuigi erutavalt uuema otsa masinad. sest need on minu arvates tühjad, siledad ja igavad. kuid vaadates seda "rümakat" on nagu pilt teine. eriti stiilne oleks, kui sinna otsa õnnestuks aretada paar sõdurifiguuri ka.
igatahes jõudu ja ootan huviga lõpp-tulemust!
igatahes jõudu ja ootan huviga lõpp-tulemust!

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Valmis
Nonii valmis ta saigi... Ausalt üteldes, mingi hetk kadus huvi selle mudeli vastu ära. Lõpetasin niimoodi pool punnides. Mõtlesin, et proovin kuidas oleks veidi porisemat mudelit teha.

Paavo

Paavo
Fortes fortuna adjuvat
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist