oled õigel teel!Aga ma veel ei loobu.
Aviations
saab ikka pintseligaka, natuke kannatust ja higistamist ja pikka meelt foorumlaste norimiste eest.
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 

- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
Tundub et Revelli toodandgutega tegemist. Nemad koonerdavad haakristidega. Ju ta ei ole veel jõudnud veel hankida eraldi haakriste.
BF 109 E 4 kohta pidasin ma silmas seda et hakkasin ise ka seda tegema ja see mudel ise on juba karbis ikka päris õnnetu. Mul jäi asi kokpiti taha seisma ja nüüd mõtlen et kas teha hoopis mõni teine E 4 ja seal kasutada siis need Revelli vesikad ära. Sinu tööd ma ei kritiseeriks sest tegid valmis erinevalt minust - tubli !
BF 109 E 4 kohta pidasin ma silmas seda et hakkasin ise ka seda tegema ja see mudel ise on juba karbis ikka päris õnnetu. Mul jäi asi kokpiti taha seisma ja nüüd mõtlen et kas teha hoopis mõni teine E 4 ja seal kasutada siis need Revelli vesikad ära. Sinu tööd ma ei kritiseeriks sest tegid valmis erinevalt minust - tubli !
Sellest küll juttu olnud, aga siiski.
Haakristide puudumine pole täna enam ammu ainult Revelli teema. Kui on vähegi viimasel ajal pakitud mudel, siis otse ja avalikult panevad neid kaasa üksikud väikeseeria tootjad. Lisaks Revellile ei pane nt Hasegawa ja Tamiya reeglina üldse, kui pole just ainult spets jap turu karbiga Tsehhide tootjad panevad osadena, et poleks lehel kohe ära tuntav jne. J
a kõik see on tegelt ainul sellepärast, et ei peaks saksa turule eraldi karpe tootma. Suur turg paneb asjad paika, mis teha. Aga tegelikult ei ole siin mingit põhjust isegi pikalt juurelda. Tootjad ala Tehnomd jne jne teevad lehtede kaupa riste igas mõõtkavas ja need on pea igas netipoes vabalt saadaval.
Aga teema algatajat tahaks kiita entusjasmi eest. Nii tuleb ka areng ja seda on juba näha, niiet jõudu aga!
Kk
Haakristide puudumine pole täna enam ammu ainult Revelli teema. Kui on vähegi viimasel ajal pakitud mudel, siis otse ja avalikult panevad neid kaasa üksikud väikeseeria tootjad. Lisaks Revellile ei pane nt Hasegawa ja Tamiya reeglina üldse, kui pole just ainult spets jap turu karbiga Tsehhide tootjad panevad osadena, et poleks lehel kohe ära tuntav jne. J
a kõik see on tegelt ainul sellepärast, et ei peaks saksa turule eraldi karpe tootma. Suur turg paneb asjad paika, mis teha. Aga tegelikult ei ole siin mingit põhjust isegi pikalt juurelda. Tootjad ala Tehnomd jne jne teevad lehtede kaupa riste igas mõõtkavas ja need on pea igas netipoes vabalt saadaval.
Aga teema algatajat tahaks kiita entusjasmi eest. Nii tuleb ka areng ja seda on juba näha, niiet jõudu aga!
Kk
Kamo meeldib mulle, suht õnnestunud. edu ikka!
oot-oot-mis lahe lennupaat veel selle alt paistab! sundu ei ole aga..pane pinki!
oot-oot-mis lahe lennupaat veel selle alt paistab! sundu ei ole aga..pane pinki!

https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 

Selle suurema katsun pensioniks jätta
, või selleks ajaks kui kogemusi veidi rohkem. Tegu siis Revelli bv 138.
Leidsin Tartu Eedeni Konsumist ja lasin ämmal sünnipäevaks tuua.
NB! Kuskilt võiks saada ka Bv 222-e , siis võiks rahus surra.
Võtsin pildi ära , sest võõraste sulgedega pole end ilus ehtida.

Leidsin Tartu Eedeni Konsumist ja lasin ämmal sünnipäevaks tuua.
NB! Kuskilt võiks saada ka Bv 222-e , siis võiks rahus surra.
Võtsin pildi ära , sest võõraste sulgedega pole end ilus ehtida.
Viimati muutis MartinL, 18 Mär, 2011 22:44, muudetud 1 kord kokku.
Valu näitab , et nõrkus hakkab kehast kaduma.
Pole kaua siia miskit kirjutanud. Tuleb tunnistada , et Messeriga venib. Aeg kulub hetkel hoopis mujale. Olude sunnil tuli kvartiira maha müüa ja maja osta. Eks paista kuidas aega jaotada saab , sest ehitus hakkab käima nüüd kahes mõõtkavas
.
Aga õnneks olen endale tagavaraks vaadanud veel ühe Messeri (262) ja ühe Heinkeli.
Parandatud 292 >262

Aga õnneks olen endale tagavaraks vaadanud veel ühe Messeri (262) ja ühe Heinkeli.
Parandatud 292 >262
Viimati muutis MartinL, 30 Mär, 2011 21:25, muudetud 1 kord kokku.
Valu näitab , et nõrkus hakkab kehast kaduma.
messer on 262 vast. see on ilus lind. aga jõudu ehitamisel. ka maja osas 

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline