Aviations

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

saab ikka pintseligaka, natuke kannatust ja higistamist ja pikka meelt foorumlaste norimiste eest.
Aga ma veel ei loobu.
oled õigel teel!
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Tundub et Revelli toodandgutega tegemist. Nemad koonerdavad haakristidega. Ju ta ei ole veel jõudnud veel hankida eraldi haakriste.

BF 109 E 4 kohta pidasin ma silmas seda et hakkasin ise ka seda tegema ja see mudel ise on juba karbis ikka päris õnnetu. Mul jäi asi kokpiti taha seisma ja nüüd mõtlen et kas teha hoopis mõni teine E 4 ja seal kasutada siis need Revelli vesikad ära. Sinu tööd ma ei kritiseeriks sest tegid valmis erinevalt minust - tubli !
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

Sellest küll juttu olnud, aga siiski.
Haakristide puudumine pole täna enam ammu ainult Revelli teema. Kui on vähegi viimasel ajal pakitud mudel, siis otse ja avalikult panevad neid kaasa üksikud väikeseeria tootjad. Lisaks Revellile ei pane nt Hasegawa ja Tamiya reeglina üldse, kui pole just ainult spets jap turu karbiga Tsehhide tootjad panevad osadena, et poleks lehel kohe ära tuntav jne. J

a kõik see on tegelt ainul sellepärast, et ei peaks saksa turule eraldi karpe tootma. Suur turg paneb asjad paika, mis teha. Aga tegelikult ei ole siin mingit põhjust isegi pikalt juurelda. Tootjad ala Tehnomd jne jne teevad lehtede kaupa riste igas mõõtkavas ja need on pea igas netipoes vabalt saadaval.

Aga teema algatajat tahaks kiita entusjasmi eest. Nii tuleb ka areng ja seda on juba näha, niiet jõudu aga!

Kk
MartinL
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas MartinL »

Nii sai lõpuks ka üks "poliitiliselt korrektne" FW valmis.
Pilt
Pilt
Hetkel tundub , et sama karp vaja veelkord muretseda ja teine variant ka teha. Järgmiseks käsile võtaks uuesti ühe Messeri.
Valu näitab , et nõrkus hakkab kehast kaduma.
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Arvestatdes mõõtkava on see hea tulemus!
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

Kamo meeldib mulle, suht õnnestunud. edu ikka!
oot-oot-mis lahe lennupaat veel selle alt paistab! sundu ei ole aga..pane pinki! :twisted:
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
MartinL
Liige
Kontakt:

Selle suurema katsun pensioniks jätta :) , või selleks ajaks kui kogemusi veidi rohkem. Tegu siis Revelli bv 138.

Leidsin Tartu Eedeni Konsumist ja lasin ämmal sünnipäevaks tuua.
NB! Kuskilt võiks saada ka Bv 222-e , siis võiks rahus surra.
Võtsin pildi ära , sest võõraste sulgedega pole end ilus ehtida.
Viimati muutis MartinL, 18 Mär, 2011 22:44, muudetud 1 kord kokku.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

See FW on igati asjalik, ainult et teinekord võta taustaks midagi ühtlaselt neutraalset - näiteks suur helehall paberileht - kirju taust segab tugevalt.

Aga ma ei saanud aru - kas see lennupaat on sul juba kokku pandud või ei? Kui jah, siis võiksid suuremaid pilte (ja rohkem) ka siia üles panna.
MartinL
Liige
Kontakt:

Pole kaua siia miskit kirjutanud. Tuleb tunnistada , et Messeriga venib. Aeg kulub hetkel hoopis mujale. Olude sunnil tuli kvartiira maha müüa ja maja osta. Eks paista kuidas aega jaotada saab , sest ehitus hakkab käima nüüd kahes mõõtkavas :evil: .
Aga õnneks olen endale tagavaraks vaadanud veel ühe Messeri (262) ja ühe Heinkeli.
Parandatud 292 >262
Viimati muutis MartinL, 30 Mär, 2011 21:25, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

messer on 262 vast. see on ilus lind. aga jõudu ehitamisel. ka maja osas :D
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline