Kuidagi absurdne olukord selle leitud kuulipildujaga - tegemist justkui laskekõlbmatu riistaga, aga tema vastavust deaktiveerimise nõuetele kontrollida ei saa, kuna ministri määrusega ei ole kuulipilduja deaktiveerimise nõudeid kehtestatud...

Kuna nõuetele vastavust kontrollida ei saa on tegemist tulirelvaga RelvS mõistes ja lisaks ka tsiviilkäibes keelatud isendiga...
Paneme siis lingi deaktiveerimisnõuded kehtestavale siseministri määrusele kah:
https://www.riigiteataja.ee/akt/23217
Ma siin iseenda tarkuses mõtlen, et automaatrelvad on ju kah tsiviilkäibes keelatud, aga neile on deaktiveerimisnõuded olemas. Võiks seega eeldada, et kui ma leiaks oma talumaja laelaudade alt tsiviilkäibes keelatud "pepeška", siis võiks lasta ta deaktiveerida, kuna on olemas vastavad reeglid, ja saada tema täieõiguslikuks omanikuks ilma kollektsioneerimisloa vajadusta. Miks ei ole selliseid deaktiveerimisnõudeid kuulipildujale - praktiline vajadus on ju olemas? Kui praktiline vajadus on olemas, siis peaksid "asjassepuutuvad instantsid" nende nõuete väljatöötamisega tegelema ja vastavat määrust täiendama, sest ega minister neid ise välja ei mõtle. Ja kas kuulipilduja põhimõtteliselt ei kvalifitseeru "automaadiks", ehk kas need automaadile kehtestatud nõuded põhimõtteliselt võiksid sobida ka kuulipildujale? Minu arvates ei saa riik pugeda selle taha, et nõudeid pole kehtestatud, samas kui ta ise on nende nõuete kehtestaja.
P.S. Eelnev jutt polnud kurikuulsa .303 Vickersi kohta, vaid lihtsalt üldine arutlus, sest kindlasti on Eestist veel palju kuulipildujaid leitud ja leitakse ka edaspidi.