U propagandat kah - kuidas sõdurid nutavad, kui uut tehnikat jagatakse -
U armee saab täna rohkem, kui kogu kümne eelneva aasta jooksul:
Волонтер рассказал, как плачут солдаты, принимая новую технику (ФОТО)
Сегодня армия получила больше, чем за предыдущие 10 лет
http://nr2.com.ua/blogs/RIA_new_region_ ... 86170.html
Tехника разная. Часть танков — прошедшие полное восстановление и модернизацию Т-64БВ. Часть — Т-64БМ Булат. Еще часть — Т-72 в двух разных экспортных модификациях. БТР: 3Е и 4Е, причем последние — уже прошедшие модернизацию по результатам эксплуатации в АТО. САУ 2С1 Гвоздика. Вертушки — Ми-8 и Ми-2. Новехонькие КРАЗы. Подавляюще бОльшая часть техники — остановленные экспортные заказы, поэтому-то и таблички внутри машин на английском языке
[Скептикам и циникам: технику собирали в течение последних 3х недель до батальонных комплектов. Да, не обошлось без «праздничного совка»: что-то уже можно было передать в армию неделю назад. Но неделя — роли не играет, а мужикам нужен праздник. Мужикам нужны подарки. Такие здааааравенные железные подарки
Jagu tanke Т-64БВ - teinud läbi totaalse muutumise ja moderniseerimise, jagu Т-64БМ Bulatte, veel on kahes erinevas ekspordiverisoiinis Т-72`sid.
Kolmesed ja neljased BTR`id - kusjuures viimastel on juba jõutud teha modernisatsioon pärast ekspluatatsiooni resultaate.
Gvozdika. Kopterid MI-8 ja Mi-2, uhiuued KRAZ`id. jne.
Kuna palju kraami oli ekspordiks - kinnipeetud tarned,

siis kõrvuti kirillitsatega on latakatel ka inglise keeles.
Oleks ka nõksa varem saanud kätte anda, aga tehti selline praazdnik. Koos selliste raudsete kingituste ja Poroshenkoga.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)