Kilo Tango kirjutas:
Kui staabid on mädad, siis vastutab kes? Äkki seesama vend, kes ise ambrasuurile viskus?
Ma ei taha väga Muženkot nüüd kaitsta, sest ta eluloost (nagu ka Porošenkol) jookseb läbi kuulumine Regioonide Parteisse. Aga siin võib olla tõetera sees, aga kas on realistlik arvata, et seda asja on võimalik kiiresti muuta.
Aga selle eesliiinile või brigaadi tasemele tormamise osas muidugi peab arvestama üht U eripära ja selleks on ülisuur reetmise ja lekete oht ning ebaturvaline side. Aga antud juhul oli kõige kõrgema juhtkonna detailideni informeeritus vajalik, sest operatsioonil (Donetski äärelinnas väga sümboolne objekt) oli ülitugev poliitiline maik man. Ülitugeva poliitilise maiguga sõjalisest operatsioonist õpikunäide ilmselt on Kuuba kriis, mille jooksul tehti palju asju vastupidi, kui sõjaliselt mõistlik (n sõjalaevad üksteist trügimas, pardad koos),aga kokkuvõttes välditi halvim.
Aga olen nõus ksf Yhe selle märkusega, et Muženko halb maine ning usalduse puudumine teatud osa sõjaväelaste hulgas on problemaatiline. Kuid ma ei ole kindel, et selles osas on U-s väga palju häid valikuid, kui tema asemele mõni teine husaarimentaliteeti kandev populaarne eesliinijuht tuua, kelle kandidatuur oleks vabatahtlikele ja avalikkusele vastuvõetavam. Küllap mõne asjalikuma staabiohvitseri muidugi leiaks, kui probleem suuremaks läheb, aga ei usu, et sellest oluliselt midagi paraneks ja samas oleks staabiülema väljavahetamine hinnang kogu armee tegevusele.