Tuli ka minukord sinna auku ronida.Ise hambuni relvastatud

Lood lugudeks,ise omal nahal läbi elatud.Aga on ka stoorisi millest olen mõelnud,et kas pajatada või mitte,liiga tõsised lood oleksid.shrek kirjutas:Ikka väärt lood sul.Annakska et meil oleks praegtusel ajal selliseid mehi ,kes kunagi saaksid pajatada oma väärt juhtumistest
Ja siis kuidas?Erik kirjutas:Näit. Kuidas 2 lipnikku "Unimogi" ära kaotasid..kaine peaga...
Tüüpiline sovieediaegne ja militaarne mõtteviis nö baraki või siis laagrifilosoofia.ooblää kirjutas:Sai ka ise oldud venekroonu Dedi staatuses. Noori ma eriti ei nokkinud.Vahel harva viskas üle küll,siis sai kellegile jalaga vastu perset äsatud.Ükskord said noored mingi erilise sigadusega hakkama.Ja kohe nii,et offed hakkasid deedidele turja,et pole korda kasarmus.Mida tegin?Ajasin kõik noored punanurka,see ei lugend,et kas on süüdi või ei ole.
Kood: Vali kõik
ooblää kirjutas:
Sai ka ise oldud venekroonu Dedi staatuses. Noori ma eriti ei nokkinud.Vahel harva viskas üle küll,siis sai kellegile jalaga vastu perset äsatud.Ükskord said noored mingi erilise sigadusega hakkama.Ja kohe nii,et offed hakkasid deedidele turja,et pole korda kasarmus. Mida tegin?Ajasin kõik noored punanurka,see ei lugend,et kas on süüdi või ei ole.
Tüüpiline sovieediaegne ja militaarne mõtteviis nö baraki või siis laagrifilosoofia.
Levinud ka tänapäeval.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist