Mida keegi kogub
Minu väikene kõrvalehüpe militaarteemast: http://s22.photobucket.com/albums/b309/askok/Haapsalu/
Kuna juured pärit Läänemaalt ja esivanemad ning sugulased õppinud erinevates maakonna õppeasutustes, siis kogun Läänemaa Ühisgümnaasiumi (Haapsalu Gümnaasiumi, Haapsalu Keskkooli ja Haapsalu I Keskkooli), Läänemaa Tööstuskooli ning Haapsalu (Läänemaa) Õpetajate Seminari lõpumärke. Silmailuks ka Haapsalu vaadetega nõusid.
Kuna juured pärit Läänemaalt ja esivanemad ning sugulased õppinud erinevates maakonna õppeasutustes, siis kogun Läänemaa Ühisgümnaasiumi (Haapsalu Gümnaasiumi, Haapsalu Keskkooli ja Haapsalu I Keskkooli), Läänemaa Tööstuskooli ning Haapsalu (Läänemaa) Õpetajate Seminari lõpumärke. Silmailuks ka Haapsalu vaadetega nõusid.
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Eks lapsepõlves ole enamus poisse kogunud marke (vähemalt minu õrnas eas oleku ajal), ja enamus ei kogu ju ülejäänud elu jooksul midagi muud peale laenude, vaenlaste ja haiguste. Kuna viimased on möödapääsmatud ja aeganõudvad, siis olen endale vastukaaluks ja hingekosutavaks kogumisobjektiks valinud mälestused väljasõitudest sõprade ja heade tuttavatega Eestimaa erinevatesse paikadesse. Militaarse hõnguga üritustest on pilte näha ka minu fotoalbumis, mille osalised loomulikult ei pea huvitama kõiki foorumlasi, aga endiselt veel läbiroostetamata kola uusi jäädvustusi saab näha paari päeva pärast minu fotoalbumis. Ka ühe kukkunud punakotka (?) viimset puhkepaika Virumaal koos koordinaatidega.
-
marksman
- Liige
- Kontakt:
büstide juurest teema juurde.
taastan vaikselt Rebase vormi......... (vormi mudeli õigsuse eest ei vastuta)
olemas: osad orig. osad koopiad
SS vorm (field grey)
obersturmbannführer´i kraenurgad
I/II järgu raudristid
tammelehtedega rüütlirist
jalaväerünnaku märk
müts oleks järgmine väljaminek.
kui valmis saab, panen mõne pildi ka
taastan vaikselt Rebase vormi......... (vormi mudeli õigsuse eest ei vastuta)
olemas: osad orig. osad koopiad
SS vorm (field grey)
obersturmbannführer´i kraenurgad
I/II järgu raudristid
tammelehtedega rüütlirist
jalaväerünnaku märk
müts oleks järgmine väljaminek.
kui valmis saab, panen mõne pildi ka
-
marksman
- Liige
- Kontakt:
lisaks on mul veel juurde lisada.
m42 kiivri
SS pandlaga vöörihma
Y-rakmed (ainult rakmed)
MP 40 (airsoft)
modelliks vajan aga ilusat tüdrukut, sellist isamaalist ja patriootlikku;)
m42 kiivri
SS pandlaga vöörihma
Y-rakmed (ainult rakmed)
MP 40 (airsoft)
modelliks vajan aga ilusat tüdrukut, sellist isamaalist ja patriootlikku;)
Viimati muutis marksman, 28 Mai, 2006 22:45, muudetud 1 kord kokku.
Üle kahe ja poole aasta mööda läinud, minu viimasest postitusest siia teemasse. Selle ajaga ka mõned märgid juurde saadudAleks kirjutas:Minu väikene kõrvalehüpe militaarteemast: http://s22.photobucket.com/albums/b309/askok/Haapsalu/

Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: erkilo ja 1 külaline