Kõige andunumad teemajälgijad teavad, et meie siin oleme kõik muud versioonid ja variandid ja vahendid ilusasti vastutustundlikult ära kasutanud ja tänaseks jäänud siiski nende lihtsate traadist mutilõksude juurde.Dr.Sci kirjutas:Karbiit mul ei aidanud... Natuke abi oli sellest et hankisin endale suitsuküünlaid ja õhkisin maa all odavaid Hiina päritolu pauguteid. Üks kõige visam jäi alles aga sel oli vist kogu sellest keemiast mida maa alla pumpasin nina nii läbi et läks tavalisse traatlõksu. Sellest üle aasta ja käikudesse uusi elanikke ei ole senini tulnud.Mudakoon kirjutas:Karbiiti?
Ära kasutamat jäi vaid see... ...mida keegi puutuda nagunii ei julgeks... isegi kui OLEKS

2017 aastale joont alla tõmmates pole exceli tabeli SUM tulemus sugugi mitte paha - koguni 21 isendit on aidatud Valhallasse.
Kui niiviisi jätkub, siis ühel ilusal päeval peaks siiski nende arvukus oluliselt vähenema hakkama.
Ma olen optimist!
Noojaa!Walter2 kirjutas:Lugupeet isand Fucs -ile võiks soovitada selles loos ka positiivset nooti näha ja mõelda näit. mulla müügi bisnise avamisele kuna tundub et sellest tal puudust ei teki. Teine variant oleks pöörduda mõne paremini varustatud foorumlase poole kel üle keskmine mutihuvi (akf! Herem vahest?) ning rääkida välja mõned pioneermilitaarkurioosumtehnilised tõrjevahendid (maamiinid? Javelinid? Kustid?).
Ma olen seda siin juba ülima tänutundega äramärkinud, et tänu KAITSEVÄE abikäele... nii ütelda peaaegu kõige kõrgemal tasemel... toona kolonel HEREM... juhtis meid õigele teele, andis pädeva väljaõppe ja asjakohased suunised edasiseks tegevuseks, tänu millele meie objekt oli 2016 aastal esimest korda muruniidukiga läbitav !
Aga kas ma olen ka ära märkinud.... vist ei ole.... et PÄRAST edukat mutijahti 2016 ja meile MPBK (Mutipüüdja baaskursus) läbiviimist, edutati hr. Herem ka kohe brigaadikindraliks... seda võib võtta mitmeti eksole... aga mina võtan nii, et enam pole vajadust.... ja ei ole mitte mingilgi juhul sobilik... ei saa tulla isegi mõttesse.... ühesõnaga kusagil on piir... saate isegi aru... sest ega õpilane üle oma varju nagunii ei hüppa, tehtagu neid MPBK-sid palju tahes. Meie oleme juba oma väljaõppe saanud ja siin ei aita enam keegi. Nüüd tuleb õpitut rakendada ja ise välja vingerdada.
Edit:
Ja ma olen muideks siiani veel võlgu ka eelmise Kaitseväe MPBK eest !
Jah. Just.Walter2 kirjutas:Kas haubitsad ja suuremõõdulised miinipildujad ei võiks aidata ? (see viimane eeldaks muidugi oma koduhoovi arvelevõtmist kui ametlik laskepolügoon mis KMiN poolt vaadatuna oleks igati tervitatav arvestades meie praegust laskeväljade seisu) aga samas võib ületamatuks takistuseks osutuda majapidamise tugevam pool kellele oleks vaja selgeks teha plaanitud tõrjetegevuse kasulikkus Eesti üldisele kaitstusele, suurte torumeeste väljaõppele ning paha poleks ka selgitused Nato idatiiva tugevnemise ning artikkel 5 kontekstis antud ürituse raames.
Ega meie mõtted ükskord ammu olid samal rajal üldiselt jah. Ja see meeltesegaduses tehtud kuulutus siin tõigi Kaitseväe MPBK mulle koju kätte kah kohe.
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 49#p456349
Mul muidu poiss juhib seal kusagil neid tegelasi, või vorste, nagu Borja ütleb

Aga seniks teen endale õhtuti suhkruvett ja üritan mitte mõelda, mis kusagil praegu kõik toimuda võib.