Mutid!

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Re: Mutid!

Postitus Postitas Fucs »

Dr.Sci kirjutas:
Mudakoon kirjutas:Karbiiti?
Karbiit mul ei aidanud... Natuke abi oli sellest et hankisin endale suitsuküünlaid ja õhkisin maa all odavaid Hiina päritolu pauguteid. Üks kõige visam jäi alles aga sel oli vist kogu sellest keemiast mida maa alla pumpasin nina nii läbi et läks tavalisse traatlõksu. Sellest üle aasta ja käikudesse uusi elanikke ei ole senini tulnud.
Kõige andunumad teemajälgijad teavad, et meie siin oleme kõik muud versioonid ja variandid ja vahendid ilusasti vastutustundlikult ära kasutanud ja tänaseks jäänud siiski nende lihtsate traadist mutilõksude juurde.

Ära kasutamat jäi vaid see...
PIL10 Killer.png
...mida keegi puutuda nagunii ei julgeks... isegi kui OLEKS :D

2017 aastale joont alla tõmmates pole exceli tabeli SUM tulemus sugugi mitte paha - koguni 21 isendit on aidatud Valhallasse.
Kui niiviisi jätkub, siis ühel ilusal päeval peaks siiski nende arvukus oluliselt vähenema hakkama.
Ma olen optimist!
Walter2 kirjutas:Lugupeet isand Fucs -ile võiks soovitada selles loos ka positiivset nooti näha ja mõelda näit. mulla müügi bisnise avamisele kuna tundub et sellest tal puudust ei teki. Teine variant oleks pöörduda mõne paremini varustatud foorumlase poole kel üle keskmine mutihuvi (akf! Herem vahest?) ning rääkida välja mõned pioneermilitaarkurioosumtehnilised tõrjevahendid (maamiinid? Javelinid? Kustid?).
Noojaa!
Ma olen seda siin juba ülima tänutundega äramärkinud, et tänu KAITSEVÄE abikäele... nii ütelda peaaegu kõige kõrgemal tasemel... toona kolonel HEREM... juhtis meid õigele teele, andis pädeva väljaõppe ja asjakohased suunised edasiseks tegevuseks, tänu millele meie objekt oli 2016 aastal esimest korda muruniidukiga läbitav !

Aga kas ma olen ka ära märkinud.... vist ei ole.... et PÄRAST edukat mutijahti 2016 ja meile MPBK (Mutipüüdja baaskursus) läbiviimist, edutati hr. Herem ka kohe brigaadikindraliks... seda võib võtta mitmeti eksole... aga mina võtan nii, et enam pole vajadust.... ja ei ole mitte mingilgi juhul sobilik... ei saa tulla isegi mõttesse.... ühesõnaga kusagil on piir... saate isegi aru... sest ega õpilane üle oma varju nagunii ei hüppa, tehtagu neid MPBK-sid palju tahes. Meie oleme juba oma väljaõppe saanud ja siin ei aita enam keegi. Nüüd tuleb õpitut rakendada ja ise välja vingerdada.

Edit:
Ja ma olen muideks siiani veel võlgu ka eelmise Kaitseväe MPBK eest !
Walter2 kirjutas:Kas haubitsad ja suuremõõdulised miinipildujad ei võiks aidata ? (see viimane eeldaks muidugi oma koduhoovi arvelevõtmist kui ametlik laskepolügoon mis KMiN poolt vaadatuna oleks igati tervitatav arvestades meie praegust laskeväljade seisu) aga samas võib ületamatuks takistuseks osutuda majapidamise tugevam pool kellele oleks vaja selgeks teha plaanitud tõrjetegevuse kasulikkus Eesti üldisele kaitstusele, suurte torumeeste väljaõppele ning paha poleks ka selgitused Nato idatiiva tugevnemise ning artikkel 5 kontekstis antud ürituse raames.
Jah. Just.
Ega meie mõtted ükskord ammu olid samal rajal üldiselt jah. Ja see meeltesegaduses tehtud kuulutus siin tõigi Kaitseväe MPBK mulle koju kätte kah kohe.
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 49#p456349

Mul muidu poiss juhib seal kusagil neid tegelasi, või vorste, nagu Borja ütleb 8) kes juhivad ja liigutavad neid suuremaid torusid, aga ma pean ära ootama tema paar äkilist tõusu karjääriredelil, et sellest pereüritusest saaks orgunnida mõne Kaitseväeürituse.... kusjuures väga õigesti on ära märgitud see... eee... need majapidamise tugevama poole ettearvamatud seisukohavõtud erinevates mehistes küsimustes. NATO idatiiva tugevdamise vajalikkuses ja laske- ning harjutusväljade puuduses eiole vaja õnneks majapidamise tugevamat poolt valgustada ega veenda... küll aga selles, miks just meie objekt on nüüd järsku NATO idatiivas, sest majapidamise tugevama poole nõrkus on mitte näha asju globaalses mastaabis... vaid tema arvates on ida pool veel ruumi küll, kuhu kõik mutid koos NATO idatiivaga kolida võiksid.

Aga seniks teen endale õhtuti suhkruvett ja üritan mitte mõelda, mis kusagil praegu kõik toimuda võib.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Fucs kirjutas:2017 aastale joont alla tõmmates pole exceli tabeli SUM tulemus sugugi mitte paha - koguni 21 isendit on aidatud Valhallasse.
Kui niiviisi jätkub, siis ühel ilusal päeval peaks siiski nende arvukus oluliselt vähenema hakkama.
Ma olen optimist!
Mnjah. Kuidas ma nüüd seda niimoodi selgitan, et motti ei mineeri ning musta masendust ja meeleheidet ei maksameeri?

Valhalla oli teatavasti koht, kuhu jõudsid õiged, vaprad ja kindlameelsed viikingid. Valhallas käib päevast päeva selline tegevus, et hommikul ärgatakse üles, karatakse õue peale ja hakatakse taplema. Tapeldakse seni, kui kõik on langenud. Siis kasvavad jäsemed ja muud asjad kokku tagasi ja kangelased hakkavad pidu pidama. Õlu voolab, härjad särisevad ja kogenud naisterahvad (neitsid said peaga maad taguvatele kaltsupeadele) oigavad. Lõpuks jäävad kõik tuttu ja magavad hommikuni. Siis algab möll otsast peale.

Muttide Valhalla võiks olla selline koht, kus kõige õigemad ja sõjakamad mutid hommikul ärkavad ja hakkavad selliseid käike ajama nagu eluajal polnud lootustki. Diameeter kaks korda suurem ja mulda lükatakse nagu buldooseriga. Siin-seal on kaevumajakesi, mida uppi lükata ja mutiraudu, mida täis tampida. Riburada pidi jäädakse siiski vahele, kuni õhtuks pole enam ühtki alles. Siis öö läbi kosutakse ja hommikul...

Auväärse ja lugupeetava FTP eelmisel leheküljel ära toodud olukirjeldusest lõi minul igatahes sünge aimdus südamesse, KUSKOHAS võiks üks muttide Valhalla osakond olla... :shock:
Martin Herem
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Martin Herem »

Ära Fucs kuula seda (pehmot) Svejki, ta lihtsalt kardab mutte! Milline vapper mutikütt, langeks nii madalale, et ta ohutust autost nende üle irvitades, nende taristut lammutaks? Õige kütt läheb ise lahingusse. Lõksuga, labidaga, püssiga ... ma olen ühe isegi alistanud ausas võitlused pussnoaga! Aga autoga nende hunnikuid lömastada ...
Ega minulgi lihtsat lahendust pole. Omalgi sellised probleemid. Ja isegi kui ma olen kindel, et vaatamata korduvatele täis aetud lõksudele, alt mööda kaevamistele ja lihtsalt kohale mitteilmumisele - ükskord nad eksivad kindlasti, tahaks ka mina sellises olukorras seda "paugutajat" kasutada. Kuna mul ei ole ja osta ei raatsi, siis panen "traatidega" edasi.

Detsember + 2. Üks tuli veel eespool näidatud imekena kollase lõksu kõrvalt. Traat töötas. Maaomanik oli rahul. Mina sirge seljaga uhke. 2 nädalat hiljem teatati, et uus tegelane on ilmunud. Läksin kohale ülbe näoga (nagu Svejkil, kui ta neid hunnikuid lömastab) ja panin lõksud üles. Järgmine päev olid kaks lõksupaari mulda täis. Telefoni teel juhendasin maaomanikku - juhtub, pane aga uuesti ... nüüd on ta omal kõik üles kaevanud, kuid mutti pole kätte saanud. Ikka ja jälle on see sunnik kõik mulda täis ajanud. Õnneks saan ma vabandada, et no minu pandud lõksude puhul juhtus see vaid korra ... vabandused! Ma kardan, et ma oleksin samas seisus, mis Fucs või see maaomanik.

Ja ikkagi arvan ma, et ükskord nad eksivad alati.
Miks on hunnikud JUBE suured, ei oska ma täpselt öelda. Mingi mõte võiks olla selles, et talveks kaevatakse käike sügavamale. Pinnalepääse on aga sama arv, ja nii see hunnik muudkui kasvab. Aga samas võib see ju olla ka suurest veest, mis see aasta maas on. Vesi varistab käike ja nii tuleb neid muudkui puhastada. Või lähevad käigud vett täis ja ta kaevab aina uusi. Pinnalepääs on aga sama ... Kurat seda teab. Ma juba ammu mõtlen omale konstrueerida ühe "kõri", millega neid käike selgitada.

2017 lõpptulemuseks jäi 63. Nädalavahetusel avan 2018 "teise rinde" Fucsi ja teiste vaprate toetuseks.
Ja lõpetuseks siiski kummardan Svejki ees - rahulikke inimesi ümbritsev keskkond tunneb enda samuti rahulikumalt. Me siin võitleme muttide ja hiirtega, hümni puudumise ja viha valamise, ja tont teab millega ...
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kalleb »

Varsti tunneb foorumi vapraid mutikütte ära uhkete mutinahast kasukate ja papaahade järgi :D

Aga austatud mutikütid- tundke oma vaenlast

http://www.loodusajakiri.ee/eesti_loodu ... ainer.html

Pilt
Viimati muutis kalleb, 04 Jaan, 2018 21:05, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

:D

Mul pole muud ära ütelda kui, et keegi SVEJK ... kes mutte üldse ei püüa... ilmselgelt ta pole nendega isegi mitte tõtt vaadanud...kui, siis vbl ainult sööks neid, kui keegi ette annaks... ja sellega tema igasugune suhe muttidesse piirdub...sai praegu ilmselgelt liiga palju tähelepanu ja äramärkimist.

Ja seda kõige kõrgemal tasemel.

Ma ei saa nüüd täna öösel kohe kindlasti magada vaatamata suhkruveele....
Martin Herem
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Martin Herem »

Toredad võtted.
Eriti nr 1. Pange tähele, mida mutt teeb taime juurega - ei näri, vaid jätab selle õhku rippuma. Nii juhtub ka näiteks tomatite ja kurkidega, mis kasvuhoones ära kuivavad. Süüdistatakse tavaliselt vesirotti või mutti, kes juured läbi on närinud. Mutti aga ei huvita need taimed üldse. Taimed ei saa lihtsalt toitaineid enam.
nr 2 on veidi ohtlik video. Esiteks sureb mutt nii üsna pea. Näiteks tunni jooksul võib kutu olla. Aga peamine oht on ikkagi inimesele - mutt hammustab, nii et veri väljas? Turjast võtmine on turvaline.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Fucs kirjutas::D
Mul pole muud ära ütelda kui, et keegi SVEJK ... ...sai praegu ilmselgelt liiga palju tähelepanu ja äramärkimist.
Ja seda kõige kõrgemal tasemel.
Ma ei saa nüüd täna öösel kohe kindlasti magada vaatamata suhkruveele....
Teatan tagasihoidlikult, et tänan tähelepanu eest ja tagant! 8)
Või nagu (vägaaustatud ja armastatud!) FTP Fucs armastab ütelda: "kummardused ette, taha ja küljepeale" :)

Mis aga teemasse puutub, siis tahtsin äraremarkida, et kuigi minu käed küünarnukkedeni....eee....mullased ei ole, siis ometi tahan oma abikätt pakkuda ideoloogilise poole pealt

Idee iseenesest pole minuenda oma, vaid õige teeotsa juhatas kätte austatud kaasfoorumlane (ja moderaator!) Kriku, keda siinkohal tsiteerin täies mahus, sest seetekst seda väärt on:
Valhalla oli teatavasti koht, kuhu jõudsid õiged, vaprad ja kindlameelsed viikingid. Valhallas käib päevast päeva selline tegevus, et hommikul ärgatakse üles, karatakse õue peale ja hakatakse taplema. Tapeldakse seni, kui kõik on langenud. Siis kasvavad jäsemed ja muud asjad kokku tagasi ja kangelased hakkavad pidu pidama. Õlu voolab, härjad särisevad ja kogenud naisterahvad (neitsid said peaga maad taguvatele kaltsupeadele) oigavad. Lõpuks jäävad kõik tuttu ja magavad hommikuni. Siis algab möll otsast peale.

Muttide Valhalla võiks olla selline koht, kus kõige õigemad ja sõjakamad mutid hommikul ärkavad ja hakkavad selliseid käike ajama nagu eluajal polnud lootustki. Diameeter kaks korda suurem ja mulda lükatakse nagu buldooseriga. Siin-seal on kaevumajakesi, mida uppi lükata ja mutiraudu, mida täis tampida. Riburada pidi jäädakse siiski vahele, kuni õhtuks pole enam ühtki alles. Siis öö läbi kosutakse ja hommikul...

Auväärse ja lugupeetava FTP eelmisel leheküljel ära toodud olukirjeldusest lõi minul igatahes sünge aimdus südamesse, KUSKOHAS võiks üks muttide Valhalla osakond olla... :shock:
Laiemgi üldsus teab, et ristiusk Maarjamaale viitsütikuga jõudis ja senimaani korralikult juurt allavõtnud pole ega igalepoole jõudnudki mitte, sest maarahvas endiselt ohvrikivide kallal käib ja vetevaimudele ohverdab.

Ja kui me nüüd loeme, millist surmalaagrit FTP seal oma tanumal organiseerib:
2017 aastale joont alla tõmmates pole exceli tabeli SUM tulemus sugugi mitte paha - koguni 21 isendit on aidatud Valhallasse.
....siis vähemasti isiklikult minul on moodustumas ettekujutus.
Selline tootlikkus piiratud ressursside tingimustes on ülimalt ebaloomulik, et mitte paremini ütelda!
Ma pakun, et see Fucsi taraga piiratud platsike tõesti üks paganluse jäänukreservuaat on, kuhu omahingeeest hooltkandmata mutid bakhanaali pidama laekuvad :D

Vahepeal üks õpetlik video:

The Saga Of Biorn
https://www.youtube.com/watch?v=MV5w262XvCU

Nagu tähelepanelik lugeja isegi veenduda võis, siis kristlikud matused ja issameie lõpetavad selle saadanasigitiste traalivaali ja mõistlik oleks ka kogu plats ärapühitseda lasta...
Teil muidu tuttavat sõjaväevaimulikku on? Välipreestrit. Sest tegu on sõjaolukorraga ja sellisel juhul aitab ainult välipreester - tsiviiilpehmode kunst ei mõika :D
Viimati muutis Svejk, 05 Jaan, 2018 10:56, muudetud 1 kord kokku.
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Äkki teil lihtsalt krundil mingi mitteametlik biojäätmete matmispaik kus mutid oma terava 42 hambaga maiustamas käivad

Võibolla on ka naabrimees spetsiaalselt mõne korjuse aia äärde matnud :D
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Svejk kirjutas:mõistlik oleks ka kogu plats ärapühitseda lasta...
See on õige. Abjas on üks korstnapühkija, kes pühitsetud veega korstnaid, noh.... seespidiselt... seda et... töötleb. Äkki võtaks ette ka akf ftp paganlikud põrgukäigud koos kurjade vaimude väljaajamisega?

Eksortsismiriitust peaks minu teada iga vaimulik tegema, kui talle kõvasti peale käia, aga parem ikka kutsuda selline, kellel kitsastes mustades avades töötamise kogemus juba olemas on.
Kasutaja avatar
Svejk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Svejk »

Kriku kirjutas: Äkki võtaks ette ka akf ftp paganlikud põrgukäigud koos kurjade vaimude väljaajamisega?

Eksortsismiriitust peaks minu teada iga vaimulik tegema, kui talle kõvasti peale käia, aga parem ikka kutsuda selline, kellel kitsastes mustades avades töötamise kogemus juba olemas on.
Eks sortsimine on sortside väljaajamine, eks ole?
Muideks ma olen absoluutselt veendunud, et VAKFTP`pi nuheldakse ülalkirjeldatud kombel tema pattude pärast ja mõistlik oleks ka tal endal pihiisa mahu ärakäia,
ehk saab äravaevatud ja eksinud hing sealt kosutust...

Mul vanast ajast üks teenistussuhtealane tutvus on, võin soovitada, kui tarvis.... 8)
"Vaated ja veendumused pärinevad tunnetemaailma sügavikest ja loogika on enamasti vaid kuuleka intellekti abivalmis instrument põhjendamiseks ja õigustamiseks"
"Maul halten und warten diner!" (lõuad pidada ja lõunat oodata!)
Kasutaja avatar
kalleb
Liige
Kontakt:

Siin väidab et eurosojuznikud olid muti kuulutanud looduskaitsealuseks elukaks ning kandnud punasesse raamatusse, teda ei tohi püüda, tappa ega isegi tülitada

http://pensionerka.net/givotn/kroty/kroty.html

Siin on ka mõned viisid kuidas elukatega võidelda

https://www.youtube.com/watch?v=VEIMaAJr4W4

https://www.youtube.com/watch?v=cw3BftRg-0c

https://www.youtube.com/watch?v=OZVLJGnMLZs

https://www.youtube.com/watch?v=kOZZawXHa-E
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

Seesuur, et eitea kuidas mutt elektrilöögile reageerib? Ma ei mõtle igasuguseid täristajaid vaid elektrikarjust, millega lehmi karjatatakse. Tehniliselt võiks see niimoodi välja näha traat on isolatsiooniga (muidu kasutatakse elektrikarjusel paljast traati), jookseb sinnatänna ja neis kohtades kus käiguga lõikub on isolatsioon maha kooritud. Muidugi ei tohi selline koht maapinnaga kokku puutuda vaid peab käigu sees õhus rippuma.
Kui mutt pahaaimamatult tuleb, peaks ta kas oma roosa kärsa või labadega traati koperdama ja samasuguse siraka saama nagu lehmad saavad kui karjusetraati kiskuma lähevad.

Sealt edasi toimuv olekski otsustav: lehmale ja inimesele ei tee selline elektrilöök midagi, ainult ehmatab (nagu oleks töötaval mootoril küünlajuhtme pihku võtnud). Hobuse, kes on palju suurem loom, võib aga elektrikarjus vabalt surnuks lüüa, sest hobune ei kannata üldse elektrit ja sellepärast neid niisuguste taradega ei karjatatagi.
Kui mutt geneetiliselt hobusele sarnaneb, siis kõõksatab korraks ja sinnapaika jääbki. Ainult ärakorjamise vaev. Kui mutt selles plaanis rohkem metssiga meenutab, siis paneb juhtmete särinal edasi.
Proovimine ei tohiks suurt midagi maksta, sest praegult farmeritel vahe sees ja elektrikarjused seisavad jõude. Kellel rahakott puuga seljas, saab vajaliku impulssgeneraatori ka talutarvete poest osta.
Haugas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Haugas »

Nüüd siis ka minu kopikas sellesse rahahunikusse.
Siin oli ja on juttu ka teistest hammastega paharettidest peale muti (hambad on mutil küll olemas, kuid tema anded peituvad siiski mujal). Pakun välja esivanemate tarkuse. Vbla on keegi ka kuulnud, et hiiri-rotte kannatab majapidamise strateegilistest piirkondadest eemal hoida sellise maarohuga nagu sookail. https://et.wikipedia.org/wiki/Sookail Näiteks kelder; pistad ikka iga kartulisalve alla oksa-paar, ja need loomad hoiavad oma hambad sealt eemaale. Veel paari kohta keldris seda imerohtu, ja kelder on neist puhas, isegi nuusutamas ei käi keegi. Isiklikult proovitud :!: Nad nimelt ei seedi selle lõhnavärki üldse mitte. Ka mõni inime kirtsutab selle peale nina...
Praegusel (siiani veel) haruldasel talvel kannatab nimetet taime kasvõi homme kaksamas käia. Väline vesi ära kuivatada ja toimib küll! Tegelt, toime suurendamiseks tasub teda sügisel varakult varuda ja kuivatada... Vot selline lugu siis.
Päevakangelastest. Mutte paistis siiani minu krundil olema isendit 2-3. Elasime siiani rahus ja kooskõlas. Nemad ajasid suiti iga paari nädala tagant hunniku-paar krundile (suts alla hektari) üles, ja mina vaikides-kannatlikult roobitsesin need rehaga laiali. Hundid söönud, lambad terved. Mutid ju kah jummalaloomad ikkagi. Käesoleval talvel on hakanud asi käest minema; maa-alused on mullatöö tõsiselt ette võtnud. Kui lumi ära sulas, sarnanes aed s..tasti ülesküntud kartulimaaga. Seetõttu lubage ühineda selle mutt-militaarklubiga! Neelasin selle akf-de teadus-eksperimentaaltöö nimega "Mutid" joonelt läbi, hankisin hakatuseks 2 traatlõksu, panin vastavalt näpunäidetele üles. Kahjuks saan tulemusi kontrollida vaid umbes nädala möödudes. Seda, et ainult lõksupaari on selleks jahiks koomiliselt vähe, ei ole mulle vaja seletada! Maitseks siiski enne natike seda fiilingut!
Selline värk siis…
diesel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas diesel »

mul on ka mutte toimetamas. lõkse pole viitsind panna.
aga mingil seletamatul kombel on kord-paar kuus ommukuks ukseette tekkinud koolnud mutt.
olen seepeale kassi premeerinud topeltportsu krõbuskitega. aga ega ma kindlalt ei tea, kas on tema käpp üldse mängus.

voolik auku ja vesi jooksma on ka mõnedel juhtudel toimiv lahendus.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], manjabes, maxi ja 2 külalist