Jäin ise ka vaatama, et sai just enam-vähem samad pildid tehtud. Seda II ms ekspositsiooni minu meelest eelmisel aastal veel polnud, pidi vist olema uus osa püsiekspositsioonist. Kui ka varasemaid perioode juurde arvata, siis vist teist sellist sõjandusalast väljapanekut mujalt Eesti muuseumidest ei leiagi.
Esimest korda nägin siin uues ( II ms) osas ehtsat hobuse gaasimaski, millist varem vaid raamatust vaadatud.
Kiitus tegijatele
Andres kirjutas: Kui ka varasemaid perioode juurde arvata, siis vist teist sellist sõjandusalast väljapanekut mujalt Eesti muuseumidest ei leiagi.
Balti Kaitsekolledži muuseumis Tartus on ka päris asjalik väljapanek. Mitte nii emotsionaalne ("lahinguuplatsi" mood), aga tulirelvi, mundreid jms on väljas päris palju. Suund eelkõige EKV relvastusele ja riietusele.
ennww kirjutas:
Balti Kaitsekolledži muuseumis Tartus on ka päris asjalik väljapanek. Mitte nii emotsionaalne ("lahinguuplatsi" mood), aga tulirelvi, mundreid jms on väljas päris palju. Suund eelkõige EKV relvastusele ja riietusele.
Kas see koht on kõigile huvilistele lahti? Või ainult piiratud seltskonnale ja/või etteteatamisega (nt ekskursiooniga)?
Valdo
[b][url=http://tinyurl.com/rattad]Eesti Jalgrattamuuseumi[/url][/b] looja ja eestvedaja
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk tn 9. Maist septembrini oleme avatud R,L,P 11-18, muul ajal kokkuleppel
Tutvustame jalgratta ajalugu eesti vaates, meie seitsmes saalis on välja üle 120 ratta
ennww kirjutas:
Kas see koht on kõigile huvilistele lahti? Või ainult piiratud seltskonnale ja/või etteteatamisega (nt ekskursiooniga)?
Mina käisin seal ekskursiooniga, aga muuseumitoa pealikuga rääkides tundus nii, et ettetatamisega peaks igaüks sisse saama. Päris kellast-kellani lahtioleku aegu ei ole.
Käisin linnuses ühe tiiru ja vaatasin ka seda ülalkiidetud II MS osa.
Tööd on tehtud, kuid arenguruumi on. Mõneti torkas silma metsavendade osa nõrk ülesehitus.
II MS osa oli kohati nagu ühele, kohati teisele poole kaldu.
Eestlane kadus kahe poole vahele ära.
Ekspositsioonist olid nagu mitmed protsessid puudu, tundus kuidagi eklektiline.
Võimalik, et olen ülekohtune. Tõenäoliselt lööb süvenev professionaalne kretinism välja ...