Just. Ja ega mujal Selverites pilt parem pole. Täpselt sama toimus nii Kotka kui Viimsi omas.
..see sinu Tammsaare SELVER on tegelt vist Tondi SELVER - või ajan ma midagi segi
REAALSUS: COVID-19 pandeemia
Re: REAALSUS: Pandeemia
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Ühes pataljonis juba hakati Saare poisse välja sortima.London Bridge kirjutas:Ma ikkagi päris täpselt ei näe, kuidas seal 20+ intensiivravikohta tuleb, aga ju siis kuidagi midagi leiutatakse. Päris trump see nüüd ka ei ole, sest see on kindla kriisiga hakkama saamiseks mõeldud, mille vajadused ei kattu praegusega, ning tegemist ikkagi kohandatud lahendusega. Siiski, ma ei ole negatiivselt meelestatud selle suhtes, Kuressaares võib olla isegi viiest inentsiivravikohast väga palju kasu ning märkimisväärne protsentuaalne kohtade arvu kasv. Eriti tore oleks, kui seal ajateenijaid kasutataks.Päris hea ülevaade sest KV välihaiglast.. ma ei teadnudki, et Eestis toodetud
Ka ise nägin eile Serlveris ainult ühel töölisel maski, tundus selline noorem meesterahvas. Kõik teised, keda nägin, olid ilma.
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
Aga need uuringud ei saagi ju tuua mingit pööret kriitiliste lähinädalate suhtes. Ka see, kui oleks näiteks homme täpselt teada, millised tüved millise raskusega haigestumisi põhjustaksid, ei tooks kaasa mitte mingit pööret kriitiliste lähinädalate suhtes. See ei tähenda, et oleks õige seda lihtsalt udutamiseks nimetada.Ghostship kirjutas:Paraku midagi sellist, mis kriitiliste lähinädalate suhtes pöörde tooks ei ole seni avastatud.
Kasu on sellest kõigest siis, kui ravimeid ja vaktsiine testitakse. See ei toimu lähinädalate jooksul.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Trumm lihtsalt teab oma täiesti olematu taktikapädevuse põhjal, et praegu on SEE hetk, kus tuleb palehigis kuulipildujalinte laadida, mõni kiirem jõuab sokid vahetada ja paar ampsu süüa. Ise peaksin istuma kuskil soomättal väriseva käega joonistama kaardile tegevuse skeemi, sest KOHE läheb uuesti lahti ja see habras initsiatiiv ja tempo ei või mingil juhul kaduda..Trumm puudutas siin (täiesti õigustatult) sellist nüanssi nagu SÜNDMUSTE ENNETAMINE - selmet neid lõputult "taga ajada"![]()

/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Selge siis - külastan ka ise toda SELVERit regulaarselt.Lemet kirjutas:Just. Ja ega mujal Selverites pilt parem pole. Täpselt sama toimus nii Kotka kui Viimsi omas.
..see sinu Tammsaare SELVER on tegelt vist Tondi SELVER - või ajan ma midagi segi
Ja nagu ma juba mõista andsin, on sealsamas kandis ühes väikses MAXIMA poes need "pandeemiaasjad" pallu paremini korraldet kui tolles suures SELVERis - kahjuks

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kriisi juhtimise korraldamise kogemus ja oskus on siis olulised, selleks ei pea olema meedik ega viroloog (ega politseinik). Põhitöö peavad tegema eriala spetsialistid, kuid neid peab koordineeritult toetama ning tulemusi süstematiseeritult rakendama.Kapten Trumm kirjutas: … Oled sa kindel, et sealt mingit uut kvaliteeti üldse tuleks? Võibolla, mõistes seda, ongi vaikus?
Olen mõlema viidatud erukindrali etteasteid kuulnud ja mul on selle kohta oma arvamus kah.
See on staabi eesmärk. Mitte särgi rebimine enese upitamiseks nagu mõned arvavad.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Lemet kirjutas:Just. Ja ega mujal Selverites pilt parem pole. Täpselt sama toimus nii Kotka kui Viimsi omas.
Vaat kui tore oleks kui keegi kaardistama kogemata neid poode hakkaks kus kaitsevahendite nappus ilmselgelt kõrvust välja turritab.
PS. Kaks tundi aktiivset perearstile väntamist ei kippu ega kõppu. Helistasin 1220 sealne härrsamees arvas, et võiksin edasi vändata kuna koormuse tõttu alustavad mõned perearsti keskused alles kella kümne paiku. väntan edasi.

Andmete avaldamise keeldu (vabandust, "soovitust") on hakatud pressiesindajatega siluma:
Tüüpiline bla-bla.
https://www.postimees.ee/6937762/tervis ... avaldamistTerviseamet kinnitas teisipäeval, et ei ole keelanud Kuressaare haiglal ega ka ühelgi teisel haiglal koroonapatsientide arvu avaldamist, vaid on andnud soovituse koondada kõik andmed ja nende väljastamise ametile.
Tüüpiline bla-bla.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006458724.html
WHO soovitus maskide kandmisest. Soovitavad neid vaid haigetele ja nende eest hoolitsevatele isikutele
WHO soovitus maskide kandmisest. Soovitavad neid vaid haigetele ja nende eest hoolitsevatele isikutele
Hispaania kommunistlik partei korraldas 8. märtsi naistepäeva puhul suured rongkäigud üle riigi ja nüüd sai valitsus kaela kohtuasja valetamise ja petmisega seoses.
https://www.zerohedge.com/political/how ... ophe-spain
Juurde ka üks illustreeriv kommentaar:
https://www.zerohedge.com/political/how ... ophe-spain
Juurde ka üks illustreeriv kommentaar:
I live in Spain. There were public calls to ban the marches and the "ladies" denounced the calls to end the marches. They said that it was a "patriarchal virus" and that they wouldn't be stopped by this "man virus." They carried signs saying the same and also signs that said, "I'd rather be free than safe."
Within 3 to 5 days (most folks develop symptoms in this time) the numbers of cases exploded. Spain, the location of the biggest march is now the epicenter of the Spain outbreak.
Have a look at the chart, you can see that between 12 and 13 March (4 to 5 days after the rallies on 8 March) the numbers of cases spikes and puts Spain out ahead of France and Germany:
https://i.ibb.co/khhP5b5/200318-Spain-chart.png
That chart was published on 18 March and contains the cases through 17 March.
They spread it to the whole government and even the Royal Family was exposed because of this stupidity.
https://www.20minutos.es/noticia/418489 ... ronavirus/
Viimati muutis MadMan, 31 Mär, 2020 9:49, muudetud 1 kord kokku.
Vihkad Eestit? Vali Reformierakond.
Pärnu kandis vähemalt võetakse kenasti kõne vastu. Kui jutt läks maitsemeele kadumisele siis lajatati kohe 2 nädalat haigusnähtude ilmnemisest. Pean siis veel ühe nädala kodus passima. Tundub ainult, et terveks ja viirusevabaks loetakse siis kui pole selle 2 nädala lõpuks enam haige. Iseasi, kas see ka nii onloomake kirjutas: PS. Kaks tundi aktiivset perearstile väntamist ei kippu ega kõppu. Helistasin 1220 sealne härrsamees arvas, et võiksin edasi vändata kuna koormuse tõttu alustavad mõned perearsti keskused alles kella kümne paiku. väntan edasi.

Söök hakkab ainult otsa saama

Viimati muutis mutionu, 31 Mär, 2020 9:38, muudetud 1 kord kokku.
Olen mõtisklenud testimisega seotu üle – ja pole aru saanud, miks kohati selle tõttu pea paaniline kisa. Beebilõusta artikkel andis viimasena seda mõtisklust (https://kroonika.delfi.ee/news/inimesed ... d=89402457)
Niipalju, kui mina tean, siis koroonaviiruse vastu spetsiifilist ravi (st spetsiaalselt koroona vastu suunatud „võlutabletti“) ei ole. Sümptomeid ravitakse põhimõtteliselt samamoodi nagu tavalist grippi / külmetushaigust.
Seega, mida käegakatsutavat see test siis juurde annab? Üksnes teadmise, kas olemasolev haigus on koroona või mitte. Ja siis? Mis sellest muutub? Kuna ravi on põhimõtteliselt ikka sama külmetushaigusega, siis vahet ravis ju ei ole. Ja ka tavaline gripp tähendab, et ei minda kuskile kakerdama ja seda levitama.
Ainus vajadus testidel on minu silmis siis, kui on mingi eriline olukord, mis nõuab selle kergelt ja kiirelt leviva viiruse olemasolu fikseerimist. Nt hooldekodud, med.personal jne.
Aga tavainimese jaoks – ei oska selle testi tegemisest või tegemata jätmisest mingit märkimisväärset vahet leida peale teadmise. Ja kas tavainimese teadmine kaalub üle selle, kui koroonateste ei jätku vanadekodudele, haiglapersonalile, operatsioone tegevate kirurgide kontrollimiseks jne.
Kui oled haige, siis oled kodus haige ja ravid nii nagu ikka.
Teadmine, et koroona või mitte ei muuda haige jaoks sisuliselt midagi.
Niipalju, kui mina tean, siis koroonaviiruse vastu spetsiifilist ravi (st spetsiaalselt koroona vastu suunatud „võlutabletti“) ei ole. Sümptomeid ravitakse põhimõtteliselt samamoodi nagu tavalist grippi / külmetushaigust.
Seega, mida käegakatsutavat see test siis juurde annab? Üksnes teadmise, kas olemasolev haigus on koroona või mitte. Ja siis? Mis sellest muutub? Kuna ravi on põhimõtteliselt ikka sama külmetushaigusega, siis vahet ravis ju ei ole. Ja ka tavaline gripp tähendab, et ei minda kuskile kakerdama ja seda levitama.
Ainus vajadus testidel on minu silmis siis, kui on mingi eriline olukord, mis nõuab selle kergelt ja kiirelt leviva viiruse olemasolu fikseerimist. Nt hooldekodud, med.personal jne.
Aga tavainimese jaoks – ei oska selle testi tegemisest või tegemata jätmisest mingit märkimisväärset vahet leida peale teadmise. Ja kas tavainimese teadmine kaalub üle selle, kui koroonateste ei jätku vanadekodudele, haiglapersonalile, operatsioone tegevate kirurgide kontrollimiseks jne.
Kuna praegu on murelike Eestlaste ainukeseks mantraks "usk, lootus, armastus ja soovitused" siis promon ka siin ühte toodet millega kodus pindasid puhastan. Suureks plussiks on pärast vänge lõhn mis tekitab kohe tunde nagu oleksin midagi ära teinud. Cillit Bang 750 ml Multi-use Cleaner with Pulveriser Bleach and Hygiene haiseb võimsalt ja "tööstusliku sinise salfa" pleegitab ära mõne sekundiga. pärast peab lihtsalt tuulutama.
Miks nii optimistlik? Võib-olla hoopis tootvale tööle?Kapten Trumm kirjutas:Kas ma olen ainus, kellele tundub (peale seda Saaremaa salastamise uudist), et Terviseameti peadirektoril on aeg minna jõukohasemale administratiivtööle?
Minu jaoks näiteks muudaks.ambur123 kirjutas: ...
Kui karantiin lõpeb siis, kas ma olen koroonaviiruse kandja või ei? Ehk siis maalähedaselt, kas ma võin oma lapsevanemale külla minna või ei.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline