See mäsu toimus Punase ringiga tähistatud kohas - videos on näha, et koridori kohal on kirjas Speakers Lobby link. Arvestades, et sissetungijad olid alamkoja ümber mitmel pool, siis selle koridori langedes oleks sissetungijad kohe jõudnud alamkoja saali, kus varjunud inimesed ei oleks enam kusagile saanud taganeda - teised saali uksed olid blokeeritud. Mina ütleks küll, et see koridor oli kriitiline, sest koridoril oli 2 ust, mida oli vaja kaitsta ning alamkojast saab sellesse koridori 4 ukse kaudu - nende kaitsmine oleks olnud palju keerulisem. Minu arvates on vale mõelda, et sisse tungima hakkas üks inimene - sisse tungima hakkas mass inimesi, lihtsalt esimene sai kuuli ja teised ei julgenud enam edasi minna.Kriku kirjutas:Kõik õige, kuid ma kahtlen, kas just see koridorijupp oli nii kriitiline. Sinu poolt postitatud pilt alamkoja saalist on ses mõttes relevantsem.
Nägin kuskil videot, aga üles ei leia, kus surma saanud naise kõrval seisnud sinise jopega mees rääkis hiljem, et nad hakkasid uksest läbi tungima ja surma saanud naine läks enne teda - oleks ta esimesena läinud, siis oleks tema surnud.