FoxMulder1 kirjutas:Teatud mõttes on see isegi võtmekoht. Millest on tekkinud kogu see vastasseis rahva ja poliitiliste otsuste vahel? Kas sellest, et mingitele inimestele lihtsalt meeldib jaurata ja kõigile vastu olla?
Pigem ikka sellepärast, et tutvusringkonnas kogetu ja kuuldu ei lange kokku sellega mida avalikult räägitakse. Kui igal ühel meist oleks tutvusringkonnas mõni inimene, kes muidu terve, aga koroonaga oli suures jamas, siis poleks tõenäoliselt täna antivaksereid olemaski.
Antivaxxeritel on mingid muud hädad peas.
Ma olen terve elu võtnud lähtekohaks ikka selle, mida ma ise näen, mitte mida meediast lugeda saan.
80 lõpus võis ka meediast lugeda kuidas elu läheb ilusamaks ja paremaks, jutud kaubadefitsiidist on jamad. Poes mingil põhjusel see reaalsusega kokku ei läinud.
Samamoodi nagu tänapäeva "katku" puhul ei näe ise tutvusringkonnas laibavirnasid, põen ka ise 2X läbi (võib olla ka rohkem, sest ma end kuigi tihti just ei testi) "Katkuhaigetega" töötav naine väidab ka, et surevad, surmale võlgu tegelased.
Kõik mis kuidagi mõjutavad ühiskonna toimimist, on tulnud admin meetmete tõttu - mitte aga haiguse tõttu.
Meedias aga räägitakse, suurest pandeemiast.
Mida uskuda siis ?