vanahalb kirjutas:Oh, ei tea kust akf-d võtavad selliseid numbreid nagu 2000 surnut antivakserite hingel või piirangud peavad jätkuma kuni viimane põlvepikku poisike on vaksineeritud? Sisetunne?
Mu enda sisetundega läheb kokku üks täna juhtumisi ette sattunud pikk uuring mis väidab et piirangutest pole seoses koroonasurmadega mingit erilist kasu.
Ma lugesin ainult kokkuvõtet ja ei tea kas on eelretsenseeritud.
https://sites.krieger.jhu.edu/iae/files ... tality.pdf
Kas juba "oh poleks ma ometi vaktsiiniskeptikuid kuulanud ja oleks ma ometi süstid ära teinud"-hala meelest läinud. Vahepeal jooksis usinalt meedias läbi. Või "lapsed ütlesid et ära vaktsineeri ja nüüd siis sedapsi, teinepool suri..". Või vanadekodud kus antivaksikust personali tõttu kooles hulgim inimesi.. kõik on ju nende hingel. Samuti haigena ringi lehvimine - igaüks kes selle tulemusel haigestus ja suri, on sellesama ringilehvija vastutusel.
2 fakti.
* SARS-v1 suretati piirangute abil välja
* Hiinlased on kuni olümpiaürituseni olnud viiruse leviku kontrollimiselt täiesti edukad. Käis see vaktsineerimise, piirangute ja testimisega. Lihtsalt võime ei huvitanud sendi eestki kui kellelegi ei meeldinud aga iseenesest toimis. Kuigi vahel löödi kinni miljonilinnu.
Taiwan, suht sama tulemus.
Faktid lükkavad ümber igasugused ilusad teooriad. Sisetunde väärtus on 0. See on nagu peeauk, igaühel on.