REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

...ja kõik muu sisejulgeolekusse puutuv
Vasta
aht0
Liige
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas aht0 »

vanahalb kirjutas:Oh, ei tea kust akf-d võtavad selliseid numbreid nagu 2000 surnut antivakserite hingel või piirangud peavad jätkuma kuni viimane põlvepikku poisike on vaksineeritud? Sisetunne?
Mu enda sisetundega läheb kokku üks täna juhtumisi ette sattunud pikk uuring mis väidab et piirangutest pole seoses koroonasurmadega mingit erilist kasu.
Ma lugesin ainult kokkuvõtet ja ei tea kas on eelretsenseeritud.
https://sites.krieger.jhu.edu/iae/files ... tality.pdf

Kas juba "oh poleks ma ometi vaktsiiniskeptikuid kuulanud ja oleks ma ometi süstid ära teinud"-hala meelest läinud. Vahepeal jooksis usinalt meedias läbi. Või "lapsed ütlesid et ära vaktsineeri ja nüüd siis sedapsi, teinepool suri..". Või vanadekodud kus antivaksikust personali tõttu kooles hulgim inimesi.. kõik on ju nende hingel. Samuti haigena ringi lehvimine - igaüks kes selle tulemusel haigestus ja suri, on sellesama ringilehvija vastutusel.

2 fakti.

* SARS-v1 suretati piirangute abil välja
* Hiinlased on kuni olümpiaürituseni olnud viiruse leviku kontrollimiselt täiesti edukad. Käis see vaktsineerimise, piirangute ja testimisega. Lihtsalt võime ei huvitanud sendi eestki kui kellelegi ei meeldinud aga iseenesest toimis. Kuigi vahel löödi kinni miljonilinnu.
Taiwan, suht sama tulemus.

Faktid lükkavad ümber igasugused ilusad teooriad. Sisetunde väärtus on 0. See on nagu peeauk, igaühel on.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Kesk ja Ref leppisid kokku:
Kui 17. veebruari seisuga on eelneva 10 päeva jooksul haiglasse jõudnud keskmiselt alla 25 sümptomaatilise COVID-19 patsiendi päevas, lõpetame covid-tõendi nõude kõigile alates 21. veebruarist.

Täna avati haiglates 59 haigusjuhtu aga ma ei tea paljud neist sümptomaatilised olid.
alfa hotel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alfa hotel »

Mul oli hiljuti üks notariaalne tehing maskivastasega. Notar palus tüübil maski kanda, tema väitis, et ta ei saa maskiga hingata ja lämbub ära. Alternatiivina pakkus notar läbipaistvast materjalist visiiri, mis oli näost ca 5-8 cm kaugusel ja servadest lahtine, mistõttu ei saanud õhuvool kuidagi hingamise jaoks piiratud olla. Ka see pidi tüübi lämbuma panema. Aga samas oli tegemist isikuga, kes tegeleb väga aktiivselt võidusõiduga (vormel, kart, kereauto) ja kannab selle käigus täielikult kinnist kiivrit. Kiiver siis kuidagi ei lämmata… Samas kui selgus, et ilma maskita jääb tehing tegemata ja tuleb koduriiki tühjade kätega tagasi sõita, siis sa vabalt maskiga hakkama, kusjuures ei lämbunud ega ka kiirustanud kuskile. Ehk siis puhas debiilne jonnimine nagu pea kõigil neil igasugu vastastel.
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

aht0 kirjutas:
Kas juba "oh poleks ma ometi vaktsiiniskeptikuid kuulanud ja oleks ma ometi süstid ära teinud"-hala meelest läinud. Vahepeal jooksis usinalt meedias läbi. Või "lapsed ütlesid et ära vaktsineeri ja nüüd siis sedapsi, teinepool suri..". Või vanadekodud kus antivaksikust personali tõttu kooles hulgim inimesi.. kõik on ju nende hingel. Samuti haigena ringi lehvimine - igaüks kes selle tulemusel haigestus ja suri, on sellesama ringilehvija vastutusel.

Seda meediahala ma mäletan küll ja pidasin propagandaks. Vähemalt olid need lood nii üheülbaselt ja primitiivselt kirja pandud et silm hakkas vägisi otsima märget "siseturundus" ja millegipärast meenus Zoja Kosmodemjanskaja rinnal rippuva sildiga "Tahtsin saada tsempioniks". Võib-olla olidki need tõsilood aga vähe kirkamad kriidid oleks võinud sellise teema korral toimetuses rindele ajada.

Vanadekodude koolemisi mäletan ma Tegnelli aegsest Rootsist ja rootslased tunnistasid kohe et sellega nad ei osanud arvestada ja lasid hooldajatel talust talusse käia. Sel ajal vaktsiine polnudki. Pärast vaktsineeriti vanadekoduelanikud esimeses järjekorras ja kus nad antivaxerite tõttu hulgi koolesid? Vat seda ei mäleta.

No ja see Hiina ning muud Kagu-Aasia maad... Maal maa tavad ja Hiina mu elupaikade eelistuste hulka küll ei kuulu. Sinnakanti ei taha enam turistidki hästi minna.
hjl85
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hjl85 »

aht0 kirjutas:
Vaktsiine polnud aga sama seltskond "mõtles oma peaga" juba pandeemia alguskuudel ja targutas eri viisidel. Küll põhiseaduslikest õigustest, küll et koroonat ei eksisteeri või siis et eksisteerib aga pole hullem kui gripp.. hiljem kui tulid vaktsiinid, siis seltskonna jutupunktid lihtsalt muutusid. Meenutame hilisemat aega kui hullult popp põhjendus olid "vaktsiinikahjud" ja padrati et vaat hüppaks nõela otsa kui keegi võimaliku kahju kinni maksaks. Vaktsiinikahjude süsteem loodi ja edasi... mingit hüppelist vaktsineerimise tõusu selles seltskonnas ei tekkinud, juhtoinad hakkasid lihtsalt uusi jutupunkte ette söötma ja ülejäänud lambad määgisid kaasa.

Kas see on arvamus või väide? Pandeemia alguskuudel targutasid kõik ja mõtlesid oma peaga, sest kellegil ei olnud mingit infot.
Seega siis sina väidad, et vaid yks seltskond on põhjustanud kõik surmas? Tule taevas appi. On sul mingeid tõendeid ka sellisele väitele?
Ma kirjutasin pandeemia esimesel aastal, st yhel hetkel jõuab kätte aeg kui riikidel saab sellest jamast siiber ning lepitakse sellega. Nyyd paistab, et see aeg ongi tulnud. Ja hea ongi.
Kasutaja avatar
loomake
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas loomake »

Koroona hiidlaine tühjendab ühiskonna töötegijatest. Päevas lisandub tuhandeid haiguslehti
Osa ettevõtteid rakendab olemasolevaid töötajaid senisest pikemaks ajaks tööle, osa kutsub appi endisi töötajaid, kes lähedal elavad. „Iga ettevõtte juht seisab hommikuti küsimuse ees: kui palju tuleb inimesi tööle?” ütleb toiduliidu juht Sirje Potisepp. Õnneks on esmavajalikud teenused praegu veel tagatud.

https://arileht.delfi.ee/artikkel/95799 ... aiguslehti

Kas siis nüüd piiranguid juurde keerata või maha keerata? :scratch: või tekib siin ise mingi Browni liikumise stiilis piiramine. Asutused sulgevad uksed sest avatuks jäämiseks on liiga vähe terveid töölisi?

Tsiteerides siin klassikuid. "Kes selle kõik kinni maksab"?
Viimati muutis loomake, 03 Veebr, 2022 7:47, muudetud 1 kord kokku.
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
Dr.Sci
Liige

Postitus Postitas Dr.Sci »

aht0 kirjutas:
Dr.Sci kirjutas:
Kapten Trumm kirjutas:Saaks vaid passidest lahti, saaks antivaksik igale poole, kuhu vaid hing ihkab - ei peagi end Sorose mürgiga mürgitama ega kiipe paigaldama. :wall:
Aga sa võid ise vabatahtlikult isolatsiooni jääda? Või miks arvad et sinu arvamus on tähtsam kui ühiskonna keskmine ootus?

Ülilärmakad 15% on "ühiskonna keskmine ootus"? :lol:
Ülilärmakaid on alla 1% aga kisada jõuavad 50% eest küll... aga kui teha küsitlus inimeste hulgas (umbes nagu uuritakse erakondade reitinguid, isegi äkki koos sama küsitlusega) ja esitada küsimus et "kas pooldate koroonapasside kohest kaotamist
" tuleb pooldajate hulk IMHO suurem kui kolme enam toetatud poliitilise partei summaarne reiting.
Kasutaja avatar
loomake
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas loomake »

Mina küll ei poolda. Okei immuunsus passiga kodanike nakatumine ja levitamine kõrvale jätta... Toimib antud süsteem n-ö 50% täituvuse raames ka. Just nimelt.
Uudishimulik loll on ikka huvitavam olla kui ignorantne loll.
Dr.Sci
Liige

Postitus Postitas Dr.Sci »

loomake kirjutas:Koroona hiidlaine tühjendab ühiskonna töötegijatest. Päevas lisandub tuhandeid haiguslehti
Osa ettevõtteid rakendab olemasolevaid töötajaid senisest pikemaks ajaks tööle, osa kutsub appi endisi töötajaid, kes lähedal elavad. „Iga ettevõtte juht seisab hommikuti küsimuse ees: kui palju tuleb inimesi tööle?” ütleb toiduliidu juht Sirje Potisepp. Õnneks on esmavajalikud teenused praegu veel tagatud.

Kas siis nüüd piiranguid juurde keerata või maha keerata? :scratch: või tekib siin ise mingi Browni liikumise stiilis piiramine. Asutused sulgevad uksed sest avatuks jäämiseks on liiga vähe terveid töölisi?
Eks kõik valikud ongi halvad - ühtepidi on ju näha et piirangud ei tööta, aga kui täitsa vabaks lasta, kasvab haigestumine tõenäoliswelt 1,5-2 korda... Jõuga vaktsineerimine ka ei tööta - need kellele praegu vägisi süst sisse suruda, võivad sama viiruse juba vaktsineerimispunktis kätte saada, pealegi võtab immuunsuse saamine mõned päevad vähemalt, ja kestab Omikroni vastu umbes 1,5 kuud (isiklik tähelepanek)

Juba novembris rääkisid nii arstid kui ka neile tuginevad poliitikud ja ajakirjanikud et seoses Omikroni tulekuga pole enam pääsu, varem või hiljem saab see viirus meid kõiki kätte, sõltumata sellest palju me end süstime, ja jääbki üles küsimus et kas laseme sel kiiresti levida nagu külmetusel, venitame kummi nagu tavaliselt, või võtame asja sama tõsiselt nagu Aasia riikides asi käib... Mul enesel on just see kummi venitamine kõige vastumeelsem - ja üldse võiks koostada alates koroona ilmnemisest sellise ilmeka TimeLine - nakatunute arv, surmnade arv, poliitikute sõnavõtud, piirangud, olulisemad muud sündmused... oleks päris ilmekas lugemine. Koostaks kasvõi ise - internett materjali täis, aga paraku - haiguslehel olemisest olenemata tuleb tööd edasi teha - õnneks mul vähemalt kodukontor varuks, tuttavad koroonapositiivsed ehitajad aga käivad endiselt "kipsi paigaldamas"

Ja selle suure haiguslehtede arvu osas veel - haigekassa saab päris korraliku arve....
Savoy
Liige

REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas Savoy »

Blues kirjutas:Ühesõnaga ... härrased ... ( prouased) palun vaadake seda videot ja aidake mul mõista mis siiski toimub? Isiklikult leian, et ära kuulata tasuks ka kõige uuhuumad vandenõud, sest elu on õpetanud, tõde on seal kusagil vahepeal:

https://brandnewtube.com/watch/u-s-high ... pmuWR.html
Kõigi kummaliste tervisega seotud trendide, mille kohta akf uuskasutaja video postitas, esimene kahtlusalune on ikkagi covidi põdemine ise. Seejärel pandeemia/piirangute stress. Ja kolmandana alles vaktsiinid.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Leedu loobub koroonapassi nõudest
https://www.err.ee/1608486758/leedu-loo ... onapassist

Jälle näide, kuidas antivaxi propagandas ainult pealkirju loetakse.
Eilses AK-s oli Leedu peaministri kommentaar, kust selgusid veel "pisiasjad" nagu
1. koroonapassi kaotamise nõue on ajutine
2. Valitsus "loodab", et seda ei pea taaskehtestama.

Neid sa muidugi siia pole lisanud, kuna ei toeta su propagandistlikku sõnumit?
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

loomake kirjutas:Koroona hiidlaine tühjendab ühiskonna töötegijatest. Päevas lisandub tuhandeid haiguslehti

Täiesti jagan neid mõtteid - kui vaktsiinikaitses on küsimusi, tuleb muude meetmetega piirata viiruse levikut, et reaalmajandus ei kannataks.
Julgelt 2/3 töökohtadest ei ole täidetavad "kodukontorist", vaid tuleb olla töökohas ja enamasti puutuda kokku inimestega.

Seepärast "majanduse päästmise" egiidi all ette võetud koroonapiirangute lõpetamise võidujooks on kounterproduktiivne ja lööb sama ettevõtlust väga valusalt tagasi, kes valjuhäälselt enda päästmist nõudis ja keda "päästetakse".

Ja olukord muutub kogu aeg hullemaks, elad nagu pommi otsas. Näen seda kodus oma 3 koolilapsega - teated, et su laps oli lähikontaktne, on muutunud igapäevaseks. Üks laps ütles, et klassis on 4 inimest veel koolis käimas, aga "kontaktõpe" jätkub iga hinnaga. Teine laps teatas, et täna lähe neljandaks tunniks "sest pooled õpsid on haiged". Sealt tassitakse see viirus tööinimestele, need tassivad töökohtadesse ja uus ring järgneb.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
smr
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas smr »

Blues kirjutas:Isiklikult leian, et ära kuulata tasuks ka kõige uuhuumad vandenõud, sest elu on õpetanud, tõde on seal kusagil vahepeal

Soomet pole olemas
Kuu on tehtud juustust.

Ja mida me nüüd siis targemaks saame, kui neid kuulame?
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Dr.Sci kirjutas:
Kapten Trumm kirjutas:Saaks vaid passidest lahti, saaks antivaksik igale poole, kuhu vaid hing ihkab - ei peagi end Sorose mürgiga mürgitama ega kiipe paigaldama. :wall:
Aga sa võid ise vabatahtlikult isolatsiooni jääda? Või miks arvad et sinu arvamus on tähtsam kui ühiskonna keskmine ootus?

Aga miks mina peaks isolatsiooni jääma? Ma olen teinud vähemalt rahuldavalt kõik, mida minust on sel teemal tahetud.
Selle preemiaks on teatud eriõigused antivaksikute ees, kes lihtsalt ühiskonda saboteerinud on.
Kui need kaovad, on ebaõiglane, muud midagi.
kana tagumik
Liige

Postitus Postitas kana tagumik »

Laine tipp tuleb siis, kui idavirust üle käib, seal omikron on alles invasiooni algfaasis, peale seda peaks tulema nakatumiste langus, sest siis on kogu eesti omikronil üle käidud. Ja idaviru on enim vaksineerimata ala kah
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist