aht0 kirjutas:Peeter kirjutas: See, et on juhtumeid, mis ei mahu sinu maailmapilti ja sa nimetad seda antivaxerluseks, siis see ei tee olematuks sellseid juhtumeid, ja sellepärast ma seda uurisngi, et kuhu mida liigitada siis.
Asi on vägagi must-valge.
Millised numbrid on suuremad? Numbrite erinevus on sama kapitaalne kui musta ja valge värvi erinevus.
Vihje :0,0001168785479 mahub 5 sisse 42852 korda. See ongi erinevus. Minimaalne erinevus.
Mee räägime siin justkui erinevatest asjadest. Mina ei räägi kuskil kui suured tõenäosused millelgi on. Välja arvatud see haigega kokkupuutel tõenäosus vaktsineeritud-mittevaktsineeritud staatuses. Mina räägin sellest (ja juba korduvalt!), et ka vaktsineerimise järel on inimesed saanud tervisekahjustusi. Kui suured on millegi tõenäosused, see on hoopis eraldi teema, ja seda sa siin nüüd arvutades üritadki tõestada, aga isegi sina siin ei suuda konstrueerida sellesse kohta nulli, ikka jääb ka sul mingi ebamäärane 42852 korda vähem.... Ka meil siin Eestis on olnud isegi surmajuhtumeid, mida
on tunnistatud vaktsineerimisest tingituks. On küllalt ka neid näteid, millede puhul pooled on kardinaalselt erinevatel seisukohtadel. Samas pole ühtegi, milles omaksed väidaksid, et pole vaktsineerimisega seotud aga meditsiin väidaks vastupididst. Ametlik pool on alati eitav pool olnud. See selleks. Olgu muld kõigile lahkunutele kerge ja rahu kõigi hingedele. Sel teemal ma ei soovi rohkem arutleda. Täpselt samamoodi on meeil ka
fikseeritud vaktsineerimisel saadud tervisekahjustused. Ka see number
ei ole 0. Ja samamoodi on küllalt neid, kus jällegi pooled on erinevatel seisukohtadel. Ja täpselt samamoodi:pole teada ühtegi näidet, milles omaksed väidaksid, et pole vaktsineerimisega seotud aga meditsiin väidaks vastupididst just seotust. Sa ise just tõestasid, et tõenäosus ei ole 0 aga üritad ikkagi jäärapäiselt väita, et
"Asi on vägagi must-valge." ja sellest tulenevalt on sellised arvamised meelevadsed liialdused "sest asi on must-valge ja sellega seoses neid lihtsalt ei saa olla".
P.S. Ma olen ise näinud pealt, kuidas 20-aastane täiesti terve mees zamkomrotõ, seeru, minu otsene ded, kelle alluvuses ja kellega koos ma sel perioodil päevad läbi ninapidi koos töötasin, sai peavalu ja sita enesetunde tõttu õhtul santšastist antud ühest aspiriini tabletist mingi ägeda allergilise reaktsiooni. Paistetas ülakehast poole ööga üles tekkisid kärnad ja ka hingamisega probleemid. Ainult häälest võis ära aimata kellega tegu, niivõrd suur kontrast oli. Õppekeskuse peaarstist meditsiinimajor tuli öösel ise ka kohale. Zamkomrotõ oli väga asjalik mees ja kuna
MINA olin tema justkui ihutentsik, siis teadsin täpselt, et päevajooksul midagi ta tarbinud ei olnud, õhtul oli sitt enesetunne, sööklas suutäitki ei võtnud, läksime kõik koos kasarmusse ja keeras joonelt magama ja ütles, et tunneb end sitasti, et tehke ise oma õhtused progulkad ja poverkad, et tal nii sitt olla. Kahe päeva pärast oli mees jalul, peaarst ütles, et tal tekkis mingi äge allergiline reaktsioon (sellest samast ühest aspiriinist) ja ütles, et vähemalt viis aastat ei tohi see mees aspiriini ja sellega seotud medikamente ei ise võtta ega lasta endale manustada kui samalaadsed asja rohkem läbi elada ei taha. Ütles, et ta kannab selle tema toimikuss eraldi sisse ja et kui koju läheb ja mingigi olukord tekkib, siis rääkigu sellest arstile kohe esimeses järjekorras. Ütles, et poiss sul vedas, nii nagu kahe päevaga said endaks tagasi, nii oleks võinud kõik ka lõplikult vastupidi minna. Ka kõrvalt vaadates oli see väga šokeeriv. Kui suur saab olla tõenäosus tavalisel inimesel saada ühest aspiriini tabletist eluohtlik allergiline šokk? 0? Aga näed isegi ravimilehtedel on seda juttu pikalt lehtede kaupa. No ei ole 0! Kahjuks. Tõenäosus võib olla küll nullilähedane, aga no ei ole 0. Olles ise sellist asja näinud, ei ole mina küll nõus, et medikamentidega asjad on vägagi must-valged.
Vastuseks vahepeal tekkinud Trummi postitusele: Loomulikult jääb QR-passide tühistamiseeks seatud nõude piir täitmata. Se on täitsa loogiline. Ja haiglaravi vajadus ka minu arvats alles hakkab tõusma. Aga oleme samas ka erinevatel seisukohtadel: mina näiteks olen skeptiline QRpassidele prioriteedi jätkamises, sest on näha, et QRpass pakub väga suurt tõenäosust selle omanikule haiglast hoidumiseks, aga tõenäosus nakatumisele ja levitamisele on ikka väga niru selle kõrval. Kui me tahame viirust tõesti tõrjuda, siis see meede ei tööta, aga kui kogu se koroonasaaga on kuulutatud (mitteametlikult) lõppenuks, siis pole samuti QRkoodide järele vajadust. Oluline on see, et haiged ei töllerdaks ringi, aga QR ei ole enam selle tagajaks, kahjuks. See hakkabki juba groteskseks muutuma: haiglad kurdavad kohest litakat, lasteasutused on koroonat täis ja personal haige nagu arstidki, aga ametlikult jahutakse leevendamistest. Lastepuhul lubatakse lõpetada kõik toimingud, ja seda vaatamata olukorrale koolides lasteaedades? Postimees ja Delfi on ära peitnud koroonalehed, asemele tõstetud olümpia, statistika puudub (isegi TA-s olevat mitme päevased tehnilised tõrked??) nii, et Krista Fischer on sunnitud sellest meedias kurtma? Mis toimub siis ikkagi?
P.S veelkord: Trumm, sina ütled, et ei tea ühtegi, aga mina ütlen, et tean. Mis teeme siis nüüd?