Venemaaga äritegevus verise sõja ajal on täiesti ebamoraalne, isegi kui ta on seadluslik. Oluline on ju mitte ainult juriidiline pool, vaid ka väärtused. Ja väärtused on must-valged.
Stark Logistics ja AS Metaprint Venemaa äri
Re: Stark Logistics ja AS Metaprint Venemaa äri
https://epl.delfi.ee/artikkel/120226782 ... t-venemaal
Kes korragi riigisaladuse luba vajanud see teab, et KK jutt sellest, et ta ei tea oma abikaasa ärist midagi on BS. KAPO vestlusel võetakse kogu su lähisugulaste ja isegi sõprade tegevused detailselt pulkadeks lahti. Neid küsimusi on talle juba ammu toompuiesteel esitatud.cabslock kirjutas: ↑25 Aug, 2023 11:08 KAPO annab juriidilise vastuse tegevusele, mitte moraalse.
Ükskõik kuidas seda väänata üritatakse, siis Kaja Kallas isiklikult ei ole selle firmaga seotud ning juriidiliselt on kõik korrektne.
Moraalne ja eetiline küsimus on päevakorras. KAPO töö ei ole moraali ja eetikaga tegelemine.
Ei saa aru, miks mu teksti tsiteerid. Su jutt pole sellega kuidagi seotud.
https://arvamus.postimees.ee/7841337/ur ... asi-astuda
Ma olen tänaseks juba nõutu. Miks peaminister ei ole tagasi astunud? On selge, et avalikkusele on labaselt valetatud. See ei ole enam mitte niisama vassimine:
- mitte mingit äride kokkutõmbamist Kallase abikaasa äripartneril ei olnud, plaanis on hoopis Venemaal tegevust laiendada
- mitte mingeid sisemisi konsultatsioone äri eetilisuse koha pealt ei ole olnud (raha ei haise!)
- Stark Logisticsi transiit Venemaa suunal on sõja algusest peale olnud väga suurtes mahtudes (ligemale 2 miljonit); Kallase perekond on isiklikult teeninud suuri summasid oma ärist Venemaal
Kordan. Miks ma ei loe juba uudist Kaja Kallase tagasiastumise kohta? Miks teatavad Reformierakonna tipud üksteise järel, et nad toetavad peaministrit? Tuletan kõigile meelde, et see erakond tuli võimule osaliselt selle tõttu, et süüdistas EKRE-t liigses neutraalsuses Vene agressiooni suhtes. Mis nüüd siis juhtus?
Ma olen tänaseks juba nõutu. Miks peaminister ei ole tagasi astunud? On selge, et avalikkusele on labaselt valetatud. See ei ole enam mitte niisama vassimine:
- mitte mingit äride kokkutõmbamist Kallase abikaasa äripartneril ei olnud, plaanis on hoopis Venemaal tegevust laiendada
- mitte mingeid sisemisi konsultatsioone äri eetilisuse koha pealt ei ole olnud (raha ei haise!)
- Stark Logisticsi transiit Venemaa suunal on sõja algusest peale olnud väga suurtes mahtudes (ligemale 2 miljonit); Kallase perekond on isiklikult teeninud suuri summasid oma ärist Venemaal
Kordan. Miks ma ei loe juba uudist Kaja Kallase tagasiastumise kohta? Miks teatavad Reformierakonna tipud üksteise järel, et nad toetavad peaministrit? Tuletan kõigile meelde, et see erakond tuli võimule osaliselt selle tõttu, et süüdistas EKRE-t liigses neutraalsuses Vene agressiooni suhtes. Mis nüüd siis juhtus?
https://www.postimees.ee/7841435/kallas ... ogisticsis
Lihtsalt nõme lugeda. Kui meediakajastust poleks olnud, siis ei saanukski aru, et Venemaal äriajamine praeguses olukorras inimestele vale tundub.Seoses tekkinud meediakajastusega mõistan, et minu äritegevus, osalus ja töö Stark Logistics ettevõttes, mis on teostanud transpordivedusid Eestist Venemaale meie kliendi AS Metaprint heaks, on tekitanud küsimusi, mis vastustest sõltumata mõjutavad minu abikaasa tööd.
Kui me oleksime BRICSi liikmed või Ungari tüüpi riik, siis vast Kallas sobiks välisministriks, "pehme" maandumine oleks taolised ministriametid nagu Solman või muu on pidanud: rahvastikuminister, maaeluminister vms. Pigem tuleb ikka stepsel seinast võtta ja tagasi õigusnõustamise tulutoovasse eraärisse siirduda. Siis saab abikaasa ka Vene vedudega jätkata, peaasi, et tegevus legaalne oleks.
Mu mõttekäik oli mõeldud aega, kus ta polnud veel peaministriks saanud. Arusaadav, et nüüd enam väiksema tähtsusega kohapeale minekut pole.Runkel kirjutas: ↑25 Aug, 2023 12:05Kui me oleksime BRICSi liikmed või Ungari tüüpi riik, siis vast Kallas sobiks välisministriks, "pehme" maandumine oleks taolised ministriametid nagu Solman või muu on pidanud: rahvastikuminister, maaeluminister vms. Pigem tuleb ikka stepsel seinast võtta ja tagasi õigusnõustamise tulutoovasse eraärisse siirduda. Siis saab abikaasa ka Vene vedudega jätkata, peaasi, et tegevus legaalne oleks.
-
- Liige
- Kontakt:
Kaja Kallase seletuste järgi on peaministriks olemine tema töö, ta teeb oma tööd ja selle töö kohta laetud küsimuste esitamine on töökius. Kui palju ja mida peab üks inimene aga oma tööst rääkima, nii palju kui ise tahab, sest ta ei ole kellegi ees ka aruandekohuslane. Mees teeb oma tööd jne...suht suletud ring ja kuhugi ära minna ka ei saa, sest töö on ju pooleli.
https://epl.delfi.ee/artikkel/120226796 ... inimestest
7 inimest 10-st soovib antud skandaali valguses peaministri lahkumist. Nende hulgas juba enamus koalitsionipartner Eesti 200 valijaid.Turu-uuringute AS-i verivärske küsitluse tulemused näitavad, et enamus rahvast soovib valitsusjuhi lahkumist.
Reformierakonna valijate seas soovib Kallase tagasiastumist 17%, SDE toetajate hulgas on sama protsent 38, ent kolmanda koalitsioonipartneri Eesti 200 toetajatest soovib peaministrivahetust juba 61 protsenti.
Rahvas soovib .... , aga - "kuhugi ära minna ka ei saa, sest töö on ju pooleli."Turu-uuringute AS-i verivärske küsitluse tulemused näitavad, et enamus rahvast soovib valitsusjuhi lahkumist....
Ei saagi aru, kas KK usub/arvab/veenab kedagi .., et täna toimub tööandja, st Rahva poolne, labane ja pahatahtlik töökius tema vastu.Kaja Kallase seletuste järgi on peaministriks olemine tema töö, ta teeb oma tööd ja selle töö kohta laetud küsimuste esitamine on töökius.
-
- Liige
- Kontakt:
Mitte rahvas, vaid šaakalid on kallale tulnud.
Kallase umbusaldusega riigikogus sattuvad sotsid ja Eesti 200 päris suurte kahvlisse, sest kusagilt peab ka nende jaoks minema taluvuse piir.
https://www.err.ee/1609076705/ligi-kall ... ik-olukord
Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi:
Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi:
No on, aga eks me oleme praegu laiali ja istumiskoosolekuid me ei pea. Pealegi on selline asi, mis nii veider kui see ka ei tundu, et kui on erakonna juhil või ka mõnel teisel liidril väga isiklik probleem, siis erakond ei tohiks ega saa otseselt appi minna.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist