Stark Logistics ja AS Metaprint Venemaa äri

Kõik käimasolevast sõjast
Vasta
OhYeah
Liige
Kontakt:

Re: Stark Logistics ja AS Metaprint Venemaa äri

Postitus Postitas OhYeah »

https://epl.delfi.ee/artikkel/120226782 ... t-venemaal
Venemaaga äritegevus verise sõja ajal on täiesti ebamoraalne, isegi kui ta on seadluslik. Oluline on ju mitte ainult juriidiline pool, vaid ka väärtused. Ja väärtused on must-valged.
isonts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isonts »

cabslock kirjutas: 25 Aug, 2023 11:08 KAPO annab juriidilise vastuse tegevusele, mitte moraalse.
Ükskõik kuidas seda väänata üritatakse, siis Kaja Kallas isiklikult ei ole selle firmaga seotud ning juriidiliselt on kõik korrektne.
Moraalne ja eetiline küsimus on päevakorras. KAPO töö ei ole moraali ja eetikaga tegelemine.
Kes korragi riigisaladuse luba vajanud see teab, et KK jutt sellest, et ta ei tea oma abikaasa ärist midagi on BS. KAPO vestlusel võetakse kogu su lähisugulaste ja isegi sõprade tegevused detailselt pulkadeks lahti. Neid küsimusi on talle juba ammu toompuiesteel esitatud.
cabslock
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas cabslock »

Ei saa aru, miks mu teksti tsiteerid. Su jutt pole sellega kuidagi seotud.
isonts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isonts »

cabslock kirjutas: 25 Aug, 2023 11:22 Ei saa aru, miks mu teksti tsiteerid. Su jutt pole sellega kuidagi seotud.
KAPO hoiab võtmeisikute ja nend elähikondsete moraalil ja eetikal silma väga tervalt peal
OhYeah
Liige
Kontakt:

https://arvamus.postimees.ee/7841337/ur ... asi-astuda

Ma olen tänaseks juba nõutu. Miks peaminister ei ole tagasi astunud? On selge, et avalikkusele on labaselt valetatud. See ei ole enam mitte niisama vassimine:

- mitte mingit äride kokkutõmbamist Kallase abikaasa äripartneril ei olnud, plaanis on hoopis Venemaal tegevust laiendada
- mitte mingeid sisemisi konsultatsioone äri eetilisuse koha pealt ei ole olnud (raha ei haise!)
- Stark Logisticsi transiit Venemaa suunal on sõja algusest peale olnud väga suurtes mahtudes (ligemale 2 miljonit); Kallase perekond on isiklikult teeninud suuri summasid oma ärist Venemaal

Kordan. Miks ma ei loe juba uudist Kaja Kallase tagasiastumise kohta? Miks teatavad Reformierakonna tipud üksteise järel, et nad toetavad peaministrit? Tuletan kõigile meelde, et see erakond tuli võimule osaliselt selle tõttu, et süüdistas EKRE-t liigses neutraalsuses Vene agressiooni suhtes. Mis nüüd siis juhtus?
cabslock
Liige
Kontakt:

https://www.postimees.ee/7841435/kallas ... ogisticsis
Seoses tekkinud meediakajastusega mõistan, et minu äritegevus, osalus ja töö Stark Logistics ettevõttes, mis on teostanud transpordivedusid Eestist Venemaale meie kliendi AS Metaprint heaks, on tekitanud küsimusi, mis vastustest sõltumata mõjutavad minu abikaasa tööd.
Lihtsalt nõme lugeda. Kui meediakajastust poleks olnud, siis ei saanukski aru, et Venemaal äriajamine praeguses olukorras inimestele vale tundub.
Runkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Runkel »

cabslock kirjutas: 25 Aug, 2023 9:16Minu hinnangul sobib ta paremini välisministriks, aga samas poliitreaalsus on, et valimised võitnud partei esimees läheb peaministriks ja teisiti oleks ka absurd.
Kui me oleksime BRICSi liikmed või Ungari tüüpi riik, siis vast Kallas sobiks välisministriks, "pehme" maandumine oleks taolised ministriametid nagu Solman või muu on pidanud: rahvastikuminister, maaeluminister vms. Pigem tuleb ikka stepsel seinast võtta ja tagasi õigusnõustamise tulutoovasse eraärisse siirduda. Siis saab abikaasa ka Vene vedudega jätkata, peaasi, et tegevus legaalne oleks.
cabslock
Liige
Kontakt:

Runkel kirjutas: 25 Aug, 2023 12:05
cabslock kirjutas: 25 Aug, 2023 9:16Minu hinnangul sobib ta paremini välisministriks, aga samas poliitreaalsus on, et valimised võitnud partei esimees läheb peaministriks ja teisiti oleks ka absurd.
Kui me oleksime BRICSi liikmed või Ungari tüüpi riik, siis vast Kallas sobiks välisministriks, "pehme" maandumine oleks taolised ministriametid nagu Solman või muu on pidanud: rahvastikuminister, maaeluminister vms. Pigem tuleb ikka stepsel seinast võtta ja tagasi õigusnõustamise tulutoovasse eraärisse siirduda. Siis saab abikaasa ka Vene vedudega jätkata, peaasi, et tegevus legaalne oleks.
Mu mõttekäik oli mõeldud aega, kus ta polnud veel peaministriks saanud. Arusaadav, et nüüd enam väiksema tähtsusega kohapeale minekut pole.
Viiskümmend
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Viiskümmend »

Kaja Kallase seletuste järgi on peaministriks olemine tema töö, ta teeb oma tööd ja selle töö kohta laetud küsimuste esitamine on töökius. Kui palju ja mida peab üks inimene aga oma tööst rääkima, nii palju kui ise tahab, sest ta ei ole kellegi ees ka aruandekohuslane. Mees teeb oma tööd jne...suht suletud ring ja kuhugi ära minna ka ei saa, sest töö on ju pooleli.
OhYeah
Liige
Kontakt:

https://epl.delfi.ee/artikkel/120226796 ... inimestest
Turu-uuringute AS-i verivärske küsitluse tulemused näitavad, et enamus rahvast soovib valitsusjuhi lahkumist.

Reformierakonna valijate seas soovib Kallase tagasiastumist 17%, SDE toetajate hulgas on sama protsent 38, ent kolmanda koalitsioonipartneri Eesti 200 toetajatest soovib peaministrivahetust juba 61 protsenti.
7 inimest 10-st soovib antud skandaali valguses peaministri lahkumist. Nende hulgas juba enamus koalitsionipartner Eesti 200 valijaid.
karludune
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas karludune »

OhYeah kirjutas: 25 Aug, 2023 11:41 Ma olen tänaseks juba nõutu. Miks peaminister ei ole tagasi astunud? On selge, et avalikkusele on labaselt valetatud. See ei ole enam mitte niisama vassimine:
sest valetaja ei astu kunagi ise tagasi.
Turist 47
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Turist 47 »

Turu-uuringute AS-i verivärske küsitluse tulemused näitavad, et enamus rahvast soovib valitsusjuhi lahkumist....
Rahvas soovib .... , aga - "kuhugi ära minna ka ei saa, sest töö on ju pooleli."
Kaja Kallase seletuste järgi on peaministriks olemine tema töö, ta teeb oma tööd ja selle töö kohta laetud küsimuste esitamine on töökius.
Ei saagi aru, kas KK usub/arvab/veenab kedagi .., et täna toimub tööandja, st Rahva poolne, labane ja pahatahtlik töökius tema vastu.
Viiskümmend
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Viiskümmend »

Mitte rahvas, vaid šaakalid on kallale tulnud.
soul
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soul »

Kallase umbusaldusega riigikogus sattuvad sotsid ja Eesti 200 päris suurte kahvlisse, sest kusagilt peab ka nende jaoks minema taluvuse piir.
an2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas an2 »

https://www.err.ee/1609076705/ligi-kall ... ik-olukord

Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi:
No on, aga eks me oleme praegu laiali ja istumiskoosolekuid me ei pea. Pealegi on selline asi, mis nii veider kui see ka ei tundu, et kui on erakonna juhil või ka mõnel teisel liidril väga isiklik probleem, siis erakond ei tohiks ega saa otseselt appi minna.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist