Kordan veelkord: korruptsioonipüramiidi vundament on huvide konflikt ja enda otsustusprotsessist mitte taandamine.Kriku kirjutas: ↑06 Sept, 2023 7:52https://www.err.ee/1609090385/sanktsioo ... d-rikkudesAgressorriikidesse saadetakse sanktsioonidealust kaupa ka legaalselt, kuid neid lubasid saab väga harva. Näiteks on sel aastal transiidiks ning importiks ja ekspordiks väljastatud vaid viis eriluba. Pärast täiemahulise sõja algust on eriloa saanud ka peaministri skandaali kiskunud Stark Logistics.
"Sanktsioonide andja on teatud kaupade puhul ette näinud üleminekuperioodi ehk neile ettevõtetele, kellel on sõlmitud tarnelepingud enne kindlat kuupäeva, antakse reeglina kuni kolm kuud, et oma tarnelepingut täita," ütles Kutti.
Niisiis, kui varasemate lepingute täitmiseks sai eriloa, siis milleks oli vaja tootmist Venemaal ümber profileerida lehtmetallilt toorikutele?
Kas eriloa saamist mõjutas asjaolu, et üks osalistest on PM abikaasa?
https://youtu.be/NX45hc0aZt0Kriku kirjutas: ↑06 Sept, 2023 9:02Jätkuv jutt "äride kokku pakkimisest" on vastuolus kõigi asja kohta avaldatud andmetega. Ülima tõenäosusega on see vale.
Nagu juba ülal öeldud, mistahes süüdistuse valetamises saab ju lõpuks ümber lükata subjektiivsuse argumendiga. Ükskõik kui tugevatele tõenditele saab alati vastata, et kahju küll, aga sel hetkel ma siiski ei teadnud millestki midagi - ma lihtsalt olengi selline... Kuna nii saab vastata ükskõik millisele valetamise süüdistusele, on selline vastus väärtusetu ja argument ei kvalifitseeru.
See on stseen legendaarsest Briti komöödiasarjast "Yes, Prime Minister". Kes saab aru seosest Kaja Kallase skandaaliga, siis proosit.
Kes ei saa: peaminister kas valetas (teadis tõde, ent kommunikeeris midagi muud) või hämas (väitis midagi kindlalt teadmata täpseid asjaolusid). Mõlemal juhul jääb süüdi.
Ma tean, poliitika on keeruline.
Lauale on jäänud huvide konflikt ja nüüd tundub, et enda ametipositsiooni ärakasutamine isikliku kasu saamise eesmärgil, valetamine (või hämamine), oma tööd tegevate ajakirjanike ründamine, moraalse kompassi puudumine ja silmakirjalikkus.gooligan kirjutas: ↑06 Sept, 2023 10:53 Minu jaoks on see teema ammendunud. Asja on püütud kunstlikult elus hoida, mingeid uusi FAKTE lisandunud ei ole.
Lauale on jäänud suht ümmargune teema kas ta teadis/oleks pidanud teadma/ kuidas reageerima Vene-vedudele. See on puhas sõna-sõna vastu olukord ja lõpuni tõde ei saa me kunagi teada.
Asjaolu, et väga paljude Reformi valijate jaoks see üldse tuska ei tee näitab kui sügavale meie rahvuslikku DNA-sse on juurdunud rehepapi mentaliteet. Reformi eliidi ja nende valijate suhe on parasotsiaalne kaassõltuvussuhe.
Akf Madmani signatuur ütleb minu jaoks kõik: Vihkad Eestit? Vali Reformierakond.