Nojah, siis võiks mõni mees oma Porschele tüübinimeks panna Berlingo ja lükata see kaubikute alla?
No ega tavatarbija ju ka ei pea kõike teadma ...

Nojah, siis võiks mõni mees oma Porschele tüübinimeks panna Berlingo ja lükata see kaubikute alla?
Lapseks, kes pesuveega seekord üle parda visatakse, saavad vist olema hobiautodena USA kastikad, kes lähevad ka kaubikute alla ja kelle aastamakse saab olema sadades eurodes 50 vanuse auto eest
Kas kuskil riigis on juba midagi sarnast või oleme esmaavastajad? Ma naabrite asemel laksaks kohe Eesti autodele samasuguse maksu otsa siis.Kapten Trumm kirjutas: ↑10 Okt, 2023 10:20 Kui neid välismaa autosid meil tekib üle kriitilise massi, on oodata teemaksu mitt-eesti registreeringuga autodele.
Austrias. Misiganes välisriigi auto siseneb, hakkad teemaksu maksma. Ja selliseid näiteid on veel.Some kirjutas: ↑10 Okt, 2023 10:30Kas kuskil riigis on juba midagi sarnast või oleme esmaavastajad? Ma naabrite asemel laksaks kohe Eesti autodele samasuguse maksu otsa siis.Kapten Trumm kirjutas: ↑10 Okt, 2023 10:20 Kui neid välismaa autosid meil tekib üle kriitilise massi, on oodata teemaksu mitt-eesti registreeringuga autodele.
ma ei tea mida sa küll mõtlesid, kas veoautosid või sõidukaid.Kilo Tango kirjutas: ↑10 Okt, 2023 10:41Austrias. Misiganes välisriigi auto siseneb, hakkad teemaksu maksma. Ja selliseid näiteid on veel.Some kirjutas: ↑10 Okt, 2023 10:30Kas kuskil riigis on juba midagi sarnast või oleme esmaavastajad? Ma naabrite asemel laksaks kohe Eesti autodele samasuguse maksu otsa siis.Kapten Trumm kirjutas: ↑10 Okt, 2023 10:20 Kui neid välismaa autosid meil tekib üle kriitilise massi, on oodata teemaksu mitt-eesti registreeringuga autodele.
Kas see ikka on nii? Ja siis kas Austria on Euroopas ainuke riik, kus sõiduautoga (EU registreeringuga) riiki sisenedes tuleb kohe maksu hakata maksma õiguse eest sõiduautoga viibida riigis? (NB! Ma ei pea silmas kiirteemakse)Kilo Tango kirjutas: ↑10 Okt, 2023 10:41Austrias. Misiganes välisriigi auto siseneb, hakkad teemaksu maksma. Ja selliseid näiteid on veel.Some kirjutas: ↑10 Okt, 2023 10:30Kas kuskil riigis on juba midagi sarnast või oleme esmaavastajad? Ma naabrite asemel laksaks kohe Eesti autodele samasuguse maksu otsa siis.Kapten Trumm kirjutas: ↑10 Okt, 2023 10:20 Kui neid välismaa autosid meil tekib üle kriitilise massi, on oodata teemaksu mitt-eesti registreeringuga autodele.
Kuni 3,5 tonni (kaasa arvatud) kaaluvate sõiduautode ja sõidukite jaoks tuleb osta teemaksu kleebis, üle 3,5 tonni kaaluvate sõidukite teemaks tuleb tasuda GO teemaksusüsteemi kaudu. See nõuab pardaseadme (GO-boksi) kasutamist.Kas see ikka on nii? Ja siis kas Austria on Euroopas ainuke riik, kus sõiduautoga (EU registreeringuga) riiki sisenedes tuleb kohe maksu hakata maksma õiguse eest sõiduautoga viibida riigis? (NB! Ma ei pea silmas kiirteemakse)
nagu ma kirjutasin siis Austrias tuleb kleebis osta vaid kiirteedel sõitmiseks.Lemet kirjutas: ↑10 Okt, 2023 11:31
Kuni 3,5 tonni (kaasa arvatud) kaaluvate sõiduautode ja sõidukite jaoks tuleb osta teemaksu kleebis, üle 3,5 tonni kaaluvate sõidukite teemaks tuleb tasuda GO teemaksusüsteemi kaudu. See nõuab pardaseadme (GO-boksi) kasutamist.Kas see ikka on nii? Ja siis kas Austria on Euroopas ainuke riik, kus sõiduautoga (EU registreeringuga) riiki sisenedes tuleb kohe maksu hakata maksma õiguse eest sõiduautoga viibida riigis? (NB! Ma ei pea silmas kiirteemakse)
Ja ka poolakad tahavad uuemal ajal alla 3,5 tonni piletit.
Suured maksavad juba ammu.Eestisse tulevatele välisriigi autodele teemaksu
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline