Pardoon - nüüd pean küll irvitava(d) emotikoni(d) panema

Mulle tundus mõte küll jumekas, arvestades nt ussisõnade mehi ja RPG-7 raketi odavat hinda (võrreldes Kustiga).alari kirjutas: ↑22 Nov, 2023 7:51 Link ka sellele, millest jutt on:
https://www.err.ee/1609170814/eesti-kor ... mursuhanke
Minu jaoks on huvitav, et me plaanime M69-aid jälle kasutama hakata.
See RPG-7 moon type 69 oleks arvatavasti odav ja vähemalt ukrainlastele sobiks. Iseasi on kas on õige osda kommunistlikust diktatuurist Hiina.Kapten Trumm kirjutas: ↑22 Nov, 2023 8:48 Mulle tundus mõte küll jumekas, arvestades nt ussisõnade mehi ja RPG-7 raketi odavat hinda (võrreldes Kustiga).
M-69 moonale lisaks peaks juurde ostma ka mõned relvad millega lasta. M-69 osteti umbes 30 aastat tagasi. Ei oska öelda, et palju neist 30 aasta jooksul on kokku läbi lastud ja mitu korda muid eluiga lühendavaid asju tehtud, kuid ilmselt on nad kõik oma elukaare lõpus. Isegi olen M-69st rohkem kui korra lasknud. Mõned laskmised sai ka läbiviidud.Kapten Trumm kirjutas: ↑22 Nov, 2023 8:48 Mulle tundus mõte küll jumekas, arvestades nt ussisõnade mehi ja RPG-7 raketi odavat hinda (võrreldes Kustiga).
Siis oleks ju jumet RPG-st laskmine õppustele sisse plaanida? Mis võiks olla veel magusam kui vastane tema enda poolt kohaletassitud moonaga neutraliseerida. Trofeerelvastuse kasutamises pole midagi uut sõjalistes konfliktides.Kapten Trumm kirjutas: ↑22 Nov, 2023 14:18 RPG eelis on selles, et võimaliku konflikti korral tõenäolise vastasega hakkab nii laskeseadmeid kui rakette vedelema maas palju (UKR kogemus), mida ei saa öelda ei AT-4 ega Installaza kohta.![]()
Vabandust, kuid ma vist ei saa ülalolevast mõttest aru. Kui RPG ja moona saab vastaselt ning seda vedeleb maas palju (UKR kogemus), siis ju pole meil seda mõtet osta.Kapten Trumm kirjutas: ↑22 Nov, 2023 14:18 RPG eelis on selles, et võimaliku konflikti korral tõenäolise vastasega hakkab nii laskeseadmeid kui rakette vedelema maas palju (UKR kogemus), mida ei saa öelda ei AT-4 ega Installaza kohta.![]()
Rahuaja väljaõppes kasutamiseks võiks mingi kogus ikka ollaKui RPG ja moona saab vastaselt ning seda vedeleb maas palju (UKR kogemus), siis ju pole meil seda mõtet osta
Lihtsalt selline märkus, et "lademetes vedelema" hakkab alles siis, kui oleme juba vastupealetungil. Kaitselahingute ajal meie võitlejad väga vaenlase "moonaladudesse" ei satu ...Walter2 kirjutas: ↑22 Nov, 2023 14:23Siis oleks ju jumet RPG-st laskmine õppustele sisse plaanida? Mis võiks olla veel magusam kui vastane tema enda poolt kohaletassitud moonaga neutraliseerida. Trofeerelvastuse kasutamises pole midagi uut sõjalistes konfliktides.Kapten Trumm kirjutas: ↑22 Nov, 2023 14:18 RPG eelis on selles, et võimaliku konflikti korral tõenäolise vastasega hakkab nii laskeseadmeid kui rakette vedelema maas palju (UKR kogemus), mida ei saa öelda ei AT-4 ega Installaza kohta.![]()
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline