Martin Heremi intervjuud
Re: Propaganda Eesti Kaitseväes
Kas nendest kahest näitest peaks välja lugema, et EKV ametlik suund on EKRE vastane? Või mõtlen ma üle?
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Ega kaitseväe juhataja ka eriliselt ei hellita neid. Asja eest või mitte pole vast siin lahkama vaja hakata. Mina näeksin parema meelega, et KVJ poliitikutega ei kempleks. Varem on nii hakama saadud. Ei meenu küll väga midagi.
Aga kasvõi üks poliitiline suunamine kaitseväes on halb lugu. Veel hullem, kui seda teha tervele rühmale.
Mina näeks parema meelega, kui poliitikud avalikult ei valetaks EKV kohta.
Palun nüüd lahkesti teema juurde tagasi.
Palun nüüd lahkesti teema juurde tagasi.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
-
- Liige
- Kontakt:
Ma arvan ka, et kaitseväe juhataja peaks ilma kobisemata tema ja Kaitseväe kohta levitatavad valed välja kannatama. Laskma ennast ja organisatsiooni pidevalt solgiga üle valada jne. See oleks ju ühele õigele Eesti ohvitserile kohane käitumine. No natuke kuskil omaette kinnises foorumis võiks ju kurta. See oleks vastuvõetav. Sama moodi nagu akf isontsile on kohane mööda foorumeid käia halamas kohutavast ülekohtust ja halvast KV juhatajast. Oled tõeline uhkus Eesti ohvitserkonnale!

Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Poliitikud ajagu oma asjad ise korda. Kaitseväelased peaksid jääma apoliitilseks. Hoobasi asjadele tähelepanu osutada on KVJ palju rohkem. Läbi ministeeriumi, läbi endiste juhatajate. Ei ole vaja iga jura peale ennast käima tõmmata. Eriti palju mõjub see tõekuulutamine siiralt usutav siis kui on käimas valimised.
Ma liigutan selle arutelu siit hiljem minema.
Poliitikute valede või ebapädevate väidete ümber lükkamine ei muuda KV-d poliitiliseks.
Poliitikute valede või ebapädevate väidete ümber lükkamine ei muuda KV-d poliitiliseks.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Poliitikuid võib usaldada või mitte usaldada, aga KVJ on just see inimene, kes saab ( ja peab) tulla välja konkreetsete faktidega ja lükata ümber valed.isonts kirjutas: ↑02 Veebr, 2024 13:30 Poliitikud ajagu oma asjad ise korda. Kaitseväelased peaksid jääma apoliitilseks. Hoobasi asjadele tähelepanu osutada on KVJ palju rohkem. Läbi ministeeriumi, läbi endiste juhatajate. Ei ole vaja iga jura peale ennast käima tõmmata. Eriti palju mõjub see tõekuulutamine siiralt usutav siis kui on käimas valimised.
Kui ikka Martin Helme väidab, et Eesti on ära andnud KÕIK oma kahurid, KÕIK oma laskemoona, KÕIK oma Javelinid ja kogu pioneerivarustuse, siis sinu jaoks ongi see täiesti normaalne?
Alates 0.50 M. Helme enda sõnadega, et KÕIK on ära antud.
https://twitter.com/evateemad/status/17 ... 245652254
Mina arust oleks loogilisem see, et sa ärrituksid selle peale, kuidas valetatakse Eesti kaitseväe ja kaitsevõime suhtes, mitte selle peale, et KVJ on otsustanud valed ümber lükata.
Pea meeles, et Helme valed ei tule sellest, et ta ei teaks, kuidas päris olukord on. Kõik riigikogu fraktsioonid on Riigikaitse komisjonis esindatud ja olen üsna kindel, et nad teavad mis on antud, mis on olemas.
Kas härra kindral andis mõne kahuri ära?
Et siis KVJ peab poliitikute solgikallamisele ja valetamisele vastamisel vaatama, et ega parasjagu valimised käimas pole? Ja kui on, siis käima vaikides mööda seinaääri ja laskma ennast ja KV-e mustata?isonts kirjutas: ↑02 Veebr, 2024 13:30 Poliitikud ajagu oma asjad ise korda. Kaitseväelased peaksid jääma apoliitilseks. Hoobasi asjadele tähelepanu osutada on KVJ palju rohkem. Läbi ministeeriumi, läbi endiste juhatajate. Ei ole vaja iga jura peale ennast käima tõmmata. Eriti palju mõjub see tõekuulutamine siiralt usutav siis kui on käimas valimised.
Millest sul, isonts, küll selline poliitikute jumaldamine?
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Ei puutu siia teemasse, aga Helmede retoorika lisaks loetelule kraamist, mida on ära antud, oli pigem see, et ei oleks tohtinud midagi ära anda. See oli nende point.Saturn kirjutas: ↑02 Veebr, 2024 13:46Poliitikuid võib usaldada või mitte usaldada, aga KVJ on just see inimene, kes saab ( ja peab) tulla välja konkreetsete faktidega ja lükata ümber valed.isonts kirjutas: ↑02 Veebr, 2024 13:30 Poliitikud ajagu oma asjad ise korda. Kaitseväelased peaksid jääma apoliitilseks. Hoobasi asjadele tähelepanu osutada on KVJ palju rohkem. Läbi ministeeriumi, läbi endiste juhatajate. Ei ole vaja iga jura peale ennast käima tõmmata. Eriti palju mõjub see tõekuulutamine siiralt usutav siis kui on käimas valimised.
Kui ikka Martin Helme väidab, et Eesti on ära andnud KÕIK oma kahurid, KÕIK oma laskemoona, KÕIK oma Javelinid ja kogu pioneerivarustuse, siis sinu jaoks ongi see täiesti normaalne?
Alates 0.50 M. Helme enda sõnadega, et KÕIK on ära antud.
https://twitter.com/evateemad/status/17 ... 245652254
Mina arust oleks loogilisem see, et sa ärrituksid selle peale, kuidas valetatakse Eesti kaitseväe ja kaitsevõime suhtes, mitte selle peale, et KVJ on otsustanud valed ümber lükata.
Pea meeles, et Helme valed ei tule sellest, et ta ei teaks, kuidas päris olukord on. Kõik riigikogu fraktsioonid on Riigikaitse komisjonis esindatud ja olen üsna kindel, et nad teavad mis on antud, mis on olemas.
Sama üllatunud olid ka endised kindralid ja kolonelid riigikogus. Nendega härra kindral sõbralikusse vaidluse ei laskunud.
Samamoodi oli vait kui kult rukkis ministeerium.
Ja KVJ selgitas, miks see on jama. Minu arust igati normaalne.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Õige oli, et anti mida oli võimalik anda. Selgitama oleks pidanud otsuse vastuvõtjad.
Ma võin eksida, aga minu teada alustasid Helmed jauramist valitsuse aadressil. Sealt mingit tagasisidet ei tulnud, valitsuse asemel otsustas tõtt avaldada KVJ.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist