Ma kahjuks ei leia seda täpset kohta ülesse.
Endise tegeväelase Terrase FB lehele postitasite oma hinnangu.
Ma kahjuks ei leia seda täpset kohta ülesse.
Kahju, et sa irooniat läbi ei hammustanud.
Teil on vilets mälu. Või ei pea seda eriliselt oluliseks.Martin Herem kirjutas: ↑03 Mär, 2024 14:42Aga süüdistamise pärast kahju ei ole? Kas on veel asju "millele sa kahjuks tõestust ei leia"?
Sittaks meheks nimetasid härra kaptenleitnanti.
Oh te õrn tupsu-nunnu lilleke...
Mina näiteks pean, ka Lennart Meri on öelnud: “Olukord on sitt”. Kui miski/keegi on sitt, siis tulebki seda öelda - KVJ pole poliitik, kes keerutaks. Vihapurtsatus seda nimetada on sinu subjektiivne hinnang, ma usun, et Herem tegi seda päris rahulikult ja kalkuleeritult.
Ma ei tea täpset olukorda, miks Terras Kaitseväest lahkus.isonts kirjutas: ↑03 Mär, 2024 17:04 Mulle saadeti link sellest eelpool mainitud kakelungist:
https://www.facebook.com/bestrainmaker/ ... embed_post
Tegelikult süüdistati ju KVJ-t just tema ühe peamise ülesande mittetäitmises! Kui sind avalikult süüdistatakse oma töö mittetegemises, kas peaks kõrvad norgu laskma ning ootama, ilma selgitamata, kuni äkki keegi ise ümber mõtleb? Lisaks õõnestab selline vastutustundetu süüdistamine ka Kaitseväe moraalset võitlusvõimet.... Mil.ee lehelt leiab väga lühikese kirjelduse KVJ peamisest tööülesandest: "Nii rahu kui sõja ajal juhib Eesti Kaitseväge kaitseväe juhataja, kes vastutab kaitseväe valmisoleku eest täita talle pandud riigikaitselisi ülesandeid"
Tõestatud on pigem see, et sul, isonts, on mingi kindel-kivistunud nägemus sellest, kuidas üks "õige" KVJ peaks istuma ja astuma. Ja kui ta seda sinu kujutelmadele vastavalt ei tee, siis on asi pekkis. Kõik mis toimub üldsusele arusaamatut või ootamatut on kindlasti selle mitteõige käitumise vili. Ning, et EKV juhatajaid määratakse ja lastakse lahti mingite õukonnaintriigide kes-kellele-meeldib põhjal.
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 1 külaline