Martin Heremi intervjuud

Vasta
isonts
Liige
Kontakt:

Re: Kaadrimuudatused

Postitus Postitas isonts »

Martin Herem kirjutas: 03 Mär, 2024 0:47 Isonts - palun siiski viidet ropult sõimamise kohta.
Ma kahjuks ei leia seda täpset kohta ülesse.
Endise tegeväelase Terrase FB lehele postitasite oma hinnangu.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

isonts kirjutas: 02 Mär, 2024 22:06
AndresTy kirjutas: 02 Mär, 2024 20:39 Ajaloost on ka teada soldatite nõukogud kus sõjaväeüksuse tegevus otsustati hääletamise teel. Ja siis veel see, kuidas polgu poliittöötajad otsustasid mida tuleb teha - arvasid endid kompetentsemaks kui sõjaline komandör... :wink: .
Ma leian, et on solvav meile omistada episoode venelaste ajaloost. Viisakas oleks olnud kustudata see postitus koos minu postitusega.
Kahju, et sa irooniat läbi ei hammustanud. :|
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Martin Herem
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Martin Herem »

isonts kirjutas: 03 Mär, 2024 10:58
Martin Herem kirjutas: 03 Mär, 2024 0:47 Isonts - palun siiski viidet ropult sõimamise kohta.
Aga süüdistamise pärast kahju ei ole? Kas on veel asju "millele sa kahjuks tõestust ei leia"?
isonts
Liige
Kontakt:

Martin Herem kirjutas: 03 Mär, 2024 14:42
isonts kirjutas: 03 Mär, 2024 10:58
Aga süüdistamise pärast kahju ei ole? Kas on veel asju "millele sa kahjuks tõestust ei leia"?
Teil on vilets mälu. Või ei pea seda eriliselt oluliseks.
Sittaks meheks nimetasid härra kaptenleitnanti.
Lemet
Liige
Kontakt:

Re: Martin Heremi intervjuud

Postitus Postitas Lemet »

Sittaks meheks nimetasid härra kaptenleitnanti.
:lol:

Ja see on " ropp sõim"????
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
isonts
Liige
Kontakt:

Vbl peab mõni sellist KVJ vihapurtsatust normaalseks suhtlusviisiks avalikus sotsmeedias kõrgemate ohvitseridega. Mina ei pea.
Lemet
Liige
Kontakt:

isonts kirjutas: 03 Mär, 2024 16:28 Vbl peab mõni sellist KVJ vihapurtsatust normaalseks suhtlusviisiks avalikus sotsmeedias kõrgemate ohvitseridega. Mina ei pea.
Oh te õrn tupsu-nunnu lilleke...
Kasutaja avatar
Smith
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Smith »

isonts kirjutas: 03 Mär, 2024 16:28 Vbl peab mõni sellist KVJ vihapurtsatust normaalseks suhtlusviisiks avalikus sotsmeedias kõrgemate ohvitseridega. Mina ei pea.
Mina näiteks pean, ka Lennart Meri on öelnud: “Olukord on sitt”. Kui miski/keegi on sitt, siis tulebki seda öelda - KVJ pole poliitik, kes keerutaks. Vihapurtsatus seda nimetada on sinu subjektiivne hinnang, ma usun, et Herem tegi seda päris rahulikult ja kalkuleeritult.
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
isonts
Liige
Kontakt:

Ja lõppkokkuvõttes oleme me ikkagi seal kus me oleme. KVJ on reservis juunis ja kindral Palm on mais.
isonts
Liige
Kontakt:

Mulle saadeti link sellest eelpool mainitud kakelungist:
https://www.facebook.com/bestrainmaker/ ... embed_post
Lemet
Liige
Kontakt:

Ja ülepea pole ju IMHO tegu mitte ropu sõimu, vaid fakti konstanteerilisega. Mis teatavasti on tükkis erinevad asjad.
isonts
Liige
Kontakt:

Mis on täietsi tarbetu sotsmeedias laamendamine. MOTT
Kirs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kirs »

Kas ma kuulsin õigesti, just Ukraina stuudios koloneleitnant Väli kasutas fraasi "New York Times pasandas"? Õõvastav... :twisted:
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

1)
isonts kirjutas: 03 Mär, 2024 17:04 Mulle saadeti link sellest eelpool mainitud kakelungist:
https://www.facebook.com/bestrainmaker/ ... embed_post
Ma ei tea täpset olukorda, miks Terras Kaitseväest lahkus.
Samas tean isiklikult paljusid selles näoraamatu lõimes sõna võtnud endisi kaitseväelasi ning mitme nende sealsed "sõnavõtud on ilusamad kui nende teenistus" ...
Märkus: Mina lahkusin ise rotatsiooni lõppedess, kuigi pakuti uut ametit - see ei pakkunud enam pinget ja andsin tee vabaks järgmistele.

2) akf postitas -
... Mil.ee lehelt leiab väga lühikese kirjelduse KVJ peamisest tööülesandest: "Nii rahu kui sõja ajal juhib Eesti Kaitseväge kaitseväe juhataja, kes vastutab kaitseväe valmisoleku eest täita talle pandud riigikaitselisi ülesandeid"
Tegelikult süüdistati ju KVJ-t just tema ühe peamise ülesande mittetäitmises! Kui sind avalikult süüdistatakse oma töö mittetegemises, kas peaks kõrvad norgu laskma ning ootama, ilma selgitamata, kuni äkki keegi ise ümber mõtleb? Lisaks õõnestab selline vastutustundetu süüdistamine ka Kaitseväe moraalset võitlusvõimet.
Ah, et las ussitavad idanaabri meeleheaks? Ausalt? :wall:

Millegi pärast on enamus teenistuse ajal rahul olukorraga, kuid äkki "avastavad süsteemis probleemid" , kui neile enam ei pakuta kõrgemat ametikohta või soovitatakse uus amet otsida.
:dont_know:

Ma nüüd taandun mõneks ajaks ja jään enda süüdistamist ootama! 8)
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

isonts kirjutas: 03 Mär, 2024 17:09 Mis on täietsi tarbetu sotsmeedias laamendamine. MOTT
Tõestatud on pigem see, et sul, isonts, on mingi kindel-kivistunud nägemus sellest, kuidas üks "õige" KVJ peaks istuma ja astuma. Ja kui ta seda sinu kujutelmadele vastavalt ei tee, siis on asi pekkis. Kõik mis toimub üldsusele arusaamatut või ootamatut on kindlasti selle mitteõige käitumise vili. Ning, et EKV juhatajaid määratakse ja lastakse lahti mingite õukonnaintriigide kes-kellele-meeldib põhjal.

Nagu mingi parketikindralite operett käiks :?
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline