Eelmine talv käivitasin Ehituse ABC parklas ära koolnud akuga hädalise autot oma NOCO-ga.Kapten Trumm kirjutas: ↑26 Sept, 2024 10:06Ma kustutasin selle viisakuse pärast eelmisest postist ära, aga mul tekkis just see küsimus, et kas su viimane käivitamine jäi juba paljude talvede taha?AMvA kirjutas: ↑26 Sept, 2024 9:43 Su jutust jääb küll mulje, et sa pole elu sees krokodillidega käivitanud või on sul olnud mingid üliviletsad krokodillid.
Ma olen seda oma elu jooksul ikka kordi teinud ja mitte mingit sinu kirjeldatud kohendamist pole vaja olnud. Alguses kohe korralikult külga ja käima.
Mul on tööl suur laadija, millega laaditakse ka veoautosid ja käivitatakse. Selline, mis maksab poest 1000+ eurot. Ka seal sõiduauto käivitamisel peab üks mees käivitamise ajal krokodille hoidma/kohendama, kui teine võtit keerab. See ei ole mingi alibaba hiina käivitusabi, antud masin võimaldab laadimisvoolu vist 100A ja käivitusvoolu vist 500A. Seade kaalub mingi 30 kg äkki ja veeretatakse ratastel. Sellisel seadmel ei ole mingeid viletsaid krokodille.
Nii et kogu su jutt on jälle, khm, tüüpiline Trummi jutt. Hea veel et GAZ 52 õppesõitu teemasse ei lisanud.