Ivan Jakovina eile, oma tuntud humoorika sõnakasutuse ja väljendusviisiga, rääkis nagu anekdooti
Trumpi meeskond šokeeris Ameerikat | Isegi tema liitlased nõuavad selle panoptikumi eemaldamist.
Aga täna on seal šokk. Tõeline šokk mõlemal poolel ja ka konservatiivide seas.
Fakt on see, et Donald Trump hakkas oma tulevases administratsioonis positsioone pakkuma inimestele, keda Washingtonis peetakse lausa friikideks, psühhopaatideks ja heidikuteks.
Trump pakkus USA peaprokuröri kohta Floridast pärit kongresmenile, oma tulihingelisele toetajale Mitt Gatesile. mitu aastat tagasi esines see tegelane terves reas prostitutsiooni, pedofiilia ja isegi orgiates osalemisega seotud skandaalides. ta on suhteliselt noor, pole veel 50-aastane
, ma arvan, et ta on 41 või 42 aastat vana. Nii et juba siis, kui ta 5 aastat tagasi parlamenti pääses, alustas ta otse koosolekutel, ilmselt igavusest, ma ei tea, tal ei olnud võib-olla seal muidu eriti lõbus, hakkas ta oma kolleege Vabariiklikust parteist kiusama sellega, et vahetutel kohtumistel hooples ja rääkis neile, kuidas ta mõnel peol seksis, mis olid väga sarnased orgiatega. siis hakkasid isegi tema kolleegid Vabariiklikust parteist tema peale viltu vaatama. siis tabati ta mõnele selgelt mitte eriti kõrge sotsiaalse vastutustundega daamile lennupiletite ja hotellide, aga ka restoranide ja reiside eest tasumisega ja siis selgus, et üks neist daamidest oli isegi alaealine. Ja see daam lendas selle Gatesiga mitmesse kuurorti ja üldiselt on juba selge, mida nad seal tegid.
See, teate, on juba pedofiilia ja pärast seda Geitsi lugu jättis ta maha isegi tema kihlatu. Ma ei tea, kas nad said hiljem veel kokku, no ma ei jälginud enam edasi tema lugu. Sellegipoolest alustati seal juurdlust. See uurimine algas Trumpi ajastul. See tähendab, et mitte alatud demokraadid ei püüdnud teda seal kinni ja ei hakanud kiusama. Tema enda vabariiklased tabasid ta mingilt korruptsioonijuhtumilt. pidevalt kogu aeg sattus see kuju mingitesse väga hägustesse ja hämaratesse lugudesse, isegi mitte, et ta ise sattus hätta, õigemini, vabariiklased alustasid tema vastu uurimist.
Ja seal oli Donald Trumpi määratud advokatuuriprokurör. lihtsalt see on esimene kord, kui ta kongressis rikkumiste pärast tabati. Seda juhtumit arutas eetikakomitee ehk vabariiklased. Teate, seda kutti, ma pean ka lisaks ütlema, nad lihtsalt vihkavad teda selle eest, et eelmisel aastal korraldas ta neile põrgu ja hävingu nende enda parteis. ta tülitses kõikide Vabariikliku Partei liikmetega ja tegi nii, et see lagunes peaaegu mitmeks osaks ja ei saanud mitu kuud parlamendi alamkoja esinduskojas spiikerit valida. Vaatamata sellele, et neil oli seal enamus. ehk see Geits ajas seal lihtsalt kõik kõigiga tülli ja tegi nii, et parlament jäi mitu kuud ilma spiikrita.
ühesõnaga, ta on põrgulikult mürgine kutt, kellega, teate, keegi ei taha koos olla, isegi mitte tema enda peol. kuid ta toetas alati Donald Trumpi ja Trump on nüüd edutanud ta peaprokuröriks. teate, see on nagu tuhkru saatmine kanakuuti valvama. Minu arvates oli kogu Washington, sealhulgas vabariiklased, lihtsalt šokeeritud, kui nad kogu sellest loost teada said.
Aga, see on alles algus, sest Donald Trump tegi ettepaneku teha Fox Newsi telesaatejuht Pete Hegseth kaitseministriks. see on ka selline veider kutt, tead, ja tead, ma nimetaksin teda selliseks, noh, lolliks "bõdloks" [lojuseks]. Vabandan väljendi pärast, sest ta lihtsalt, teadlikult või mitte, positsioneerib end Ameerika patrioodi karikatuurina. No näiteks selle tõestuseks ütleb ta, et ma tahan, et mind kogu aeg ameerika lipp kallistaks. Ma tahan olla Ameerika sees. Ta tegi oma pintskule voodri Ameerika lipust. Nüüd ta käib ringi sellise voodriga jopes.
või siis, ta tuli ükskord 11. septembri mälestusmärgi juurde terrorirünnaku ohvreid austama vaid lühikestes trussaarides ja tohutu Ameerika lipp käes. no või mingi pidupäeva ajal New Yorgi kesklinnas, sihtis ta mööda mingist atraktsiooni tohutust ümmargusest märklauast ja viskas kirvega, päris kirvega, lähedal seisnud trummari pihta ja tappis selle muusiku peaaegu ära. Kujutage ette, tegelikult ka juhtus selline lugu. ja see pole veel kõik, tema enda kinnitusel oli see naljakas ja ta rääkis sellest otse-eetris.
Ta pole aastaid käsi pesnud, sest ta ei usu mikroobide olemasolusse. Kui ta seda ütles, naersid kõik nii öelda viisakalt, et nagu: "See on ilmselt nali, ta on selline naljamees." Aga ei, ta ütleb, et ma räägin tõsiselt. Näete, ma olen terve, mis tähendab, et te ei pea käsi pesema. pluss Ta kirjutas ka raamatu, milles ütles, et lahutused on täiesti kohutavad. Lahutada ei tohi ja lahutused tuleks keelata. ja siis alustas ta tööl armuafääri, jättis naise ja lapsed maha, läks armukese juurde, siis abiellus selle armukesega, aga jättis ka tema maha ja alustas järgmist armuromaani, jälle tööl.
Noh, üldiselt juhtub seda sageli siis, kui moraali ja võrdsuse eestkõnelejad ei pea seda enda jaoks kohustuslikuks. Aga kõigile ümberolijatele, jah, see tähendab, et igasugused klambrid on kõigile, aga mind ennast see ei huvita. Ma ei vaja seda. üldiselt mina sellist kutti nagu see Hegseth, no ilmselgelt ma ei tea, mulle tundub, et ta pole lihtsalt tark ja mitte täisväärtusliku mõistusega, aga ma ei laseks teda isegi ühe toidupoodi juhtima. Minu arust on ta nii rumal, et teeb kindlasti midagi valesti, põletab selle poe maha, teeb sellega midagi valesti. Las ta istub telekas ja räägib. Sellest tulenev kahju, nagu öeldakse, on minimaalne. kuid Trump otsustas sellele idioodile anda terve Pentagoni. Minu arvates on see ülimalt kahtlane otsus. Seda poleks tohtinud teha, kuid Trump on president ja Trump otsustab.
Kõige lahedam on ilmselt Tulsi Gabbardi nimetamine tulevaseks kogu USA riikliku luure juhiks. Ma tean, et see Tulsi Gabbard on väga huvitav daam. Olen teda jälginud pikka aega, alates 2015. aastast, alates eelmisest presidendikampaaniast.
ta oli kunagi USA Demokraatliku Partei noor staar, teate, selline õnnelik tüdruk Havailt. Ta on esimene hindu USA armees kes teenis isegi kolonelleitnandina ja võitles Iraagis, ise öeldes, et ta vihkab sõda. Sellest ajast peale on ta olnud sõdade vastu kõigis vormides ja ilmingutes. ta meeldis kõigile, kõik armastasid teda, kuid mingil hetkel... mingil hetkel tehti temast isegi USA Demokraatliku Rahvuskomitee asepresident. See tähendab, et ta oli teine inimene selles parteis ja seda kõike enne neljakümneaastaseks saamist. See tähendab, et kõik olid kindlad, et temast võib saada kes iganes, temast võib saada president, kui ta mängib partei reeglite, poliitikareeglite järgi. Kuid üks tema peamisi omadusi on see, et ta keeldub alati reeglite järgi mängimast ja keeldub neid reegleid järgimast, kui peab neid halvaks.
kuueteistkümnendal aastal toetas ta vastu Demokraatliku Partei tahtmist sotsiaaldemokraat Bernie Sandersit korporatiivse Hillary Clintoni vastu, kes
pärines demokraatide eelvalimistest. selle eest kuulutas dem.partei Tulsi Gabbardi persona non grataks, kõik uksed suleti tema ees, ta aeti igalt poolt välja, temast sai institutsiooni vaenlane, tõeline heidik, võib öelda, et staar... täht, kes rebiti taevast maha ja tallati jalge alla. ja selleks ta sai. Muide, Sanders ei saanud teda aidata, ta polnud isegi üldse Demokraatliku Partei liige.
No tegelikult, tegelikult on selline poliitik kass, kes kõnnib omapäi. Ta, nagu öeldakse, ei vaja liitlasi, ta esineb ilma ansamblita, kuid selle tulemusel seisis see nõrk, šokeeritud, muserdatud Gabbard, võimu meelevallas, nagu seda võiks nimetada. ta oli siis kohutavalt solvunud. Temas võtsid võimust viha ja kättemaksujanu, ning nüüd on see endine Demokraatliku Partei staar liitunud Donald Trumpi leeriga. Seal, teate, muutus ta oma endise mina täielikuks vastandiks, sellisest säravast rõõmsameelsest tüdrukust, kes käib surfamas ja kannab neid kuulsaid lilledest valmistatud Hawaii kaelakeesid, sai temast ebareaalselt kuri, julm, kättemaksuhimuline tädi, kes on valmis purustama ja hävitama kogu maailma. Ta tormas genotsiididiktaatoreid ülistama, temast sai Sharya telekanali sage külaline, ta hakkas sõbrustama Bashar al-Assadi ja Vladimir Putiniga.
Seda tema muutumist oli ülimalt ebameeldiv vaadata. Sest 10 aastat tagasi meeldis ta mulle. ta oli tavaline elav inimene ja temast sai mingi Darth Vader või tema puhul pigem Reuleaux Deville, ja isegi Venemaa propaganda Sturbanführer Vladimir Solovjov nimetab teda nüüd "meie tüdrukuks". See tähendab, et ta kutsub seda Tulsi Gabbardit meie tüdrukuks. Ehk, et Trumpi ajal võib USA riikliku luure juhiks saada inimene, kes on täis sellist valu, vihkamist, viha, solvumist ja kättemaksujanu kogu Ameerika poliitilise eliidi ja süsteemi vastu. samas on Gabbardil juba kaua vastastikku
õrnad tunded Venemaa, Süüria ja Iraani vastu. See tekitab minus veidi hirmu, kui sellisest inimesest saab riigi luurejuht.
Gabbard hakkab valitsema Pentagonit, see degenereerunud Hegseth on vaimse puudega, kõnnib Manhattanil aluspükstes kirve ja lipuga, peaprokurör on pervert ja korrumpeerunud ametnik Matt Gates.
Ja siin on veel oluline märkida, et unustasin Matt Gatesi kohta midagi veel öelda. Ameerika Ühendriikide peaprokurör on justiitsministeeriumi juht ametikoha järgi. FBI, peamine luureteenistus, allub talle, peaprokurörile ja USA justiitsministeeriumi juhile. FBI on see, kes hoolitseb selle eest, et Ameerika jääks Ameerikaks, et keegi ei saaks kõigutada riigi vundamenti, et keegi ei hakkaks selle vundamenti lõhkuma. See on vastuluure. see on Ameerika Ühendriikide immuunsüsteem, kaitse igasuguse prügi eest, mis võib sõelast läbi roomata, siseneda või filtritest läbi tungida. Ja ma tean, mida Gates FBI-ga teha tahab, ta tahab FBI laiali saata. Ta väitis korduvalt avalikult, et FBI tuleb laiali saata, hävitada, ja on võimalik, et ta viib selle plaani ellu, kuna temast saab FBI juht. Ja Trump saab enamuse alamkojas, see tähendab ülemkojas asuvas esindajatekojas. Ülemkohtu senatis on tal enamus kohtunikest. Noh, ta ise on president. See tähendab, et sellel seltskonnal on kõik võimalused FBI hävitamiseks. Minu meelest on siinne probleem palju tõsisem, kui kolm veidrikut, kes on paigutatud üsna kõrgele võimupositsioonile. Vaadake, neid ühendab see, et nad kõik on veel noored, alla 50 aastased ja erinevatel põhjustel on nad väga solvunud Ameerika institutsioonide peale. Nad tahavad selle verd.
Muide, sellesse kodanike kategooriasse kuulub ka USA tulevane asepresident David Vance. Näiteks kirjutas ta eessõna raamatule Burn Washington. Siis hiljem muudeti selle raamatu nimeks Project 2025, aga üldiselt jäi olemus samaks. Kindlasti on ka teisi inimesi, tegelasi, kes pole väga vanad, ütleme, et noored ja vihased, kes on täis vihkamist institutsioonide vastu. Kuni tänaseni pidasid Washingtonis kõik neid inimesi mingiteks imelikeks, on olemas hea väljend - hullemast hullemaks. Ehk kuidas seda halvasti öeldes väljendada, kummalised marginaliseeritud inimesed, isegi nagu mingid pätid, kuid samas fanaatiliselt Donald Trumpile pühendunud inimesed. Kuid just need inimesed muutuvad Trumpi ajal marginaalidest ja pättidest riigi peamisteks juhtideks, ülemusteks ja korrapidajateks. Neist saab hiiglaslik jõud ja neil on rahalised ressursid. Nende käes on triljoneid ja triljoneid dollareid, samuti kogu Ameerika armee ja luureteenistuste jõud. Tegelikult valmistab Trump oma ettepanekutega nimetada need inimesed ülitähtsatele ametikohtadele nüüd avalikult ette tööriistu kogu Ameerika eliidi massiliseks puhastamiseks. Muide, veel tegi Trump ettepaneku luua Pentagonis mingi erikomisjon, mis tegeleks talle ebameeldivate kindralite vallandamisega. See tähendab, et ta muudab Ameerika armee poliitiliseks. midagi, mida pole kunagi juhtunud. See tähendab, et nad valmistavad ette täielikku puhastust Ameerika senisest aktiivsest eliidist.
Ja muide, mulle meenusid ka, mäletate, Trumpi hetkel kaks lähimat sõpra, Elon Musk ja Vivek Ganapathy Ramaswamy, 2 miljonäri või õigemini üks miljardär ja üks kauplev miljonär. Need kaks on ka kõige peale solvunud ja Donald Trump andis neile terve ministeeriumi....
Edit: Mõned kirjavead.