No seda lihtsam, sellisel juhul on 20000 mAh akupanga võimsusmahtuvus raudpolt alla 100 Wh.
Ma muidugi kahtlen selles, et lennujaama turvakontrolli töötajad hakkavad seda võimsusmahtuvust elemendi pinge järgi arvutama.
No seda lihtsam, sellisel juhul on 20000 mAh akupanga võimsusmahtuvus raudpolt alla 100 Wh.
3,7v on see tõepoolest ja seetõttu saab selle kergesti välja arvutada. Ehk siis 20 000 mAh ja 3,7V korral peaks selle paki mahtuvus olema 74Wh.
Arvuta seal kedgi midagi- kui pole panga peal kirjas, et tegu on 20 000 või väiksemaga või pole mingit tehnilist paberit selle tõenduseks, siis kas jätad selle turvakontrolli maha või jääd ise maha. Korduvalt nähtud.Ma muidugi kahtlen selles, et lennujaama turvakontrolli töötajad hakkavad seda võimsusmahtuvust elemendi pinge järgi arvutama.
Kõik generaatorid ei haise ega lärma ja kui higilõhn väga ei häiri on teisigi võimalusi.
Mina mittefüüsikuna olen nendega termoelektriliste elementidega kunagi mänginud. Panin käiku kõik oma arvutiteadmised ning ehitasin jube toreda asja enda arvates: termopastad vahele, alumiiniumribidega jahutused, küünal teisele poole, et võimalikult suur temperatuurierinevus saada, aga see võimsus, mis ma sealt kätte sain, ei väärinud küünlaid (Rebane11 kirjutas: ↑04 Dets, 2024 22:32 Ma lapsena mäletan, et vanaema pool oli üüratu suur lühter, kus keskmeks oli petrooliumilamp. Juhtmed tulid välja ja sealt laaditi akusid ja kuulati raadiot. Tol ajal oli see keeruline seade,palju alumiiniumribisid ja mida veel, ma kunagi ammu ühte arutasin. Tänapäeval kompaktne Peltier 40mm 15.4V 92W 60C TEC1-12710 tundub lihtne ja kompaktne. On neid keegi kasutanud?
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist