Majapidamismured
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Majapidamismured
Loputusvahendid reeglina ei ole riiete puhul lubatud.
fliise pese spordiriiete pesuvahendiga. ja loputusvahendeid mitte kasutada
-
- Liige
- Kontakt:
Peaasi et valgele pesule mõeldud vahendiga ei pese, see võib küll pleegitada. Ma fliise pesen tavalise "color" (Persili geelipadjad))vahendiga ja pole õnnestunud siiani värvi maha saada.
Värv on alles , luitunud vaid , tänan õpetussõnade eest .
Olen valinud juurde lisaloputuse, et seda "kemikalilõhna" natuke rohkem välja saada.
Kasutan Mayeri Sensitive Color pesugeeli. Ei mingit lõhna ja peseb erinevatel temperatuuridel täiesti normaalselt. Peale trummelkuivatust ka ei ole mingit haisu.
Musta värvi pesu jaoks tuleb kasutada muidugi vastavat pesuvahendit. Need kipuvad ajapikku muidu ära luituma.
Arielid jms. haisevad jubedelt ja no ei kannata seda haisu.
Musta värvi pesu jaoks tuleb kasutada muidugi vastavat pesuvahendit. Need kipuvad ajapikku muidu ära luituma.
Arielid jms. haisevad jubedelt ja no ei kannata seda haisu.
Kas tasub põdeda, kui tänapäevase taaskasutuse ja loodushoiu promo järgi ongi soositud luitunud riided kaltsukast, sest nendest on kahjulik värvaine juba välja pestud?

Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
Kui tegu ameti-, teenistusrõiva või suisa vormielemendiga, siis on nagu plass küll kui oled teiste hulgas nagu valge vares oma luitunud kuftaga. 

Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Mida heledamaks dedil või demblil vorm oli pleegitatud, seda "dedim" ja "demblim" välja nägid.

Vist 7-8 aastat tagasi käisin nahaarsti juures, keha hakkas teadmata põhjusel sügelema. Tuli välja, et mingist pesupulbrist. Siis öeldi, et Rex, Ariel ja igasugu muud väga reklaamitud pesupulbrid unusta ära. Mida puhtamaks peseb seda rohkem igasugu agressiivseid aineid sisaldab, mis jäävad mingil määral pesu sisse ka pärast loputamist. Tohter soovitas Miny Riski, ütles, et ta ise ka kasutab seda. Pesu pesemisel ei soovitanud loputusvahendit kasutada. Olen kasutanud ka Mayer Sensitive Colorit. Muidugi on ka vana tuntud roheline seep RS päris hea näiteks tööriiete käsitsi pesemiseks (kaaliumhüdrooksiidi baasil) vedelseep mida kasutatakse ka aianduses lehetäide tõrjeks ja jahukaste vältimiseks. Enne tuleb lahustada vees umbes 1:4.
Käisin pärast ka teise nahaarsti juures, sest aeg oli kirja pandud, aga probleem vajas juba kiiremat lahendamist ja käisin enne tasulise tohtri juures, täpselt sama jutt.
Käisin pärast ka teise nahaarsti juures, sest aeg oli kirja pandud, aga probleem vajas juba kiiremat lahendamist ja käisin enne tasulise tohtri juures, täpselt sama jutt.
Bertel Gripenberg: See lõhe on sügavam surmast, on sünge, pime ja lai - ta lahutab inimest sellest, kes punaseks kiskjaks sai.
Need sensitiived, miniriskid jm. ökovahendid on inimesele jah ohutumad aga pesuomadustelt jäävad regulaaridele ikka alla. Ning hinnasilt on ka karmim. Eks inimeste rahakott panegi suuresti ostueelistused paika.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Seepärast kasutangi lisaloputust.
Doseerimiseks kasutan mingit prisma paari eurost mõõtekulpi(vist 30ml?) üks kulp poolele masinale, 2 kulpi täis masinale. Siis ka seda haisu vähem. Mingi test oli ka telesaates, et julmalt üle doseerides ei ole pesuomadused paremad.
Tänapäeval seda pesu mis tugevamat pesu vajab on ju üsna vähe. Näpuotsaga pulbrit peaks üldjuhul olema enam kui küllalt. Vesi teeb oma töö. Kui just tööroobad pole. Päev jalas olnud trussad ja sokid ning paar päeva kandud T - särk vaevalt suuremat töötlust vajab.
Vahelduse mõttes küsin kuidas teil see esimene suurem lumerookimine möödus? Ise tegin selle vea, et mul elektriline lumelabidas kasutab samu akusid, mis muruniiduk ja olin akud mitmeks kuuks muruniidukisse unustanud... Aga linnale kuuluva kõnnitee sain sellega siiski puhtaks lastud ja osa koduhoovigi, Lõpu pidin siiski tavalise lumelabidaga tegema, olin juba unustanud kuidas sellega vehida on, sai naha ikka märjaks 

Meil see paari nädala tagune väike lumekirme tekitas väikse paanika. Lumelabidas oli kadunud. Karbuss ka. Lumepuhuri karbuss oli riiulil, puhastatud, aga aasta jooksul polnud teed lumepuhurini leidnud. Aga see praegune umbes 10 -15 sm kirme ei vääri erilist tähelepanu. Sest labidas leitud. Karbuss ka kenasti olemas.Some kirjutas: ↑03 Jaan, 2025 18:37 Vahelduse mõttes küsin kuidas teil see esimene suurem lumerookimine möödus? Ise tegin selle vea, et mul elektriline lumelabidas kasutab samu akusid, mis muruniiduk ja olin akud mitmeks kuuks muruniidukisse unustanud... Aga linnale kuuluva kõnnitee sain sellega siiski puhtaks lastud ja osa koduhoovigi, Lõpu pidin siiski tavalise lumelabidaga tegema, olin juba unustanud kuidas sellega vehida on, sai naha ikka märjaks![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist