Ratas ja mehed on 100% pintslitöö.Kuna Pärnus on meil igasuguste tarvikute soetamisega kriis,siis oli mul peenemate detailide värvimiseks ainult üks Humbroli 0 pintsel,millelt on suurem osa karvu ära lõigatud.Diviisi märgi tagemiseks mõtlesin algul teha sablooni aga lõpuks tegin ikkagi käsitsi.Kõige suurem tegu oli numbrimärkidega,proovisin need kõige pealt teha pintsliga aga ei tulnud kuidagi korralikult välja ja siis lõpuks tegin need kõige peenema tintenpeniga,mis leidsin.
Peenemate asjade värvimisega on mul ka kunagine kogemus olemas.Nimelt värvisin ma 1/72 statuette.Kuna 1/72 sõdurid on ikka palju pisemad,kui 1/35 sõdurid,siis polnud nende värvimine just kõige raskem,kuigi arenemis ruumi on veel väga palju.Kamo tegemine oli minu jaoks esmakordne ja ise ma tegelikult sellega eriti rahule ei jäänud.
Rattaga on nii nagu on.Eeltöö on kõik tegemata aga kuna tegu oli proovitööga,siis panin põhirõhu värvimisele.Pealegi on mul kapiotsas,karbis ootamas,veel üks samasugune BMW.
Igasugune kriitika on teretulnud,et teaks mida järgmine kord muuta,teisiti teha.