Mainimata jäi pisiasi, et kumma kasuks...Parima nalerehvi ja parima lamellrehvi pidurdusmaa erinevus linnakiirusel (50 kmh) on 12 meetrit

Mainimata jäi pisiasi, et kumma kasuks...Parima nalerehvi ja parima lamellrehvi pidurdusmaa erinevus linnakiirusel (50 kmh) on 12 meetrit
Tund aega tagasi. Käisin Viitnal Arturi pubis söömas ja metsa vahel asfaldil võttis neljandaga rõõmsalt pastla all ringi, kui gaasi jõulisemalt tallasin.
Iga talv saab kulgeda kõvakstrambitud lumel, olenevalt juhusest on selle peal veel pruun lobjakas ja see kokku on libedam kui angerja kõht.
Võtame kiiruse mõõtmise ilusa ilmaga sirgel maanteel. Politseikolonelleitnant (milline naljakas auaste kas pole) Sirle Loigo räägib ausa näoga õnnetuste vältimisest, aga mõistusega inimene saab aru, et politseil on käsk riigikassat täita.Lemet kirjutas: ↑15 Mär, 2025 19:58Igivana teema, mis meil on siiani selgeks vaidlemata- kas politsei eesmärgiks on õnnetuste vältimine ja rahva kaitsmine või siis riigieelarvesse lisavahendite hankimine. Vastavalt on erinevad ka vahendid ja mis peamine- rahva suhtumine politseiametnikesse.Teisisõnu - kaamera efektiivsus peaks väljenduma selles kohas avariide mittetoimumises või vähenemises võrreldes kaameraeelse ajaga. Nii et kui need nüüd siis pärast läbikulumist uuendmata jäetakse, hakkab nendes kohtades taas avariide arv kasvama
Näiteks Tartu maanteel uuel lõigul kahel nädalavahetusel. Lamellidega "ässad" üritasid füüsikaseadusi eirates oma üleolekut tõestada ja lõpetasid kes teeservas jalga väristades, kes kraavis puksiiri ootamas. Aga sellest olen ma siin juba ka rääkinud, küll teehoolde võtmes.
Kas TM talverehvide testis kajastub ka tavaliikluses hukkunute arv ja liiklusõnnetuste statistika?AMvA kirjutas: ↑18 Mär, 2025 15:34Vaatasin viimast TM talverehvide testi.Generalissimus kirjutas: ↑18 Mär, 2025 14:53 Väide oli, et lamellrehvide kasutamine suurendab vigastatute ja hukkunute arvu.
Ma ei küsinud, mis seda väidet tõestavad, vaid kas on mingisugunegi võimalus seda väidet kummutada.
Nagu ma aru saan, siis uuringud selleks ei kõlba.
Mis siis kõlbab?
Ehk oskab väite esitaja ise öelda mis see peaks olema?
Milline rehvitest mõõdab vigastatute ja hukkunute arvu?
Parima nalerehvi ja parima lamellrehvi pidurdusmaa jääl erinevus linnakiirusel (50 kmh) on 12 meetrit, seega kui sulle astub järsku jalakäija teele ette siis edasi võid ise mõelda.
On nii juhtunudki, kivi asemel kukkus kopsakam haamer. Tänu saksa tuletõrjekiivrile olen elus. Ca pool tundi nägemise fokuseerimie ei töötanud.
Suudad sa tagada, et lamellidega ainult linnas püsid? Või vahepeal tuleb olude sunnil mingi liuväljalaadne "tugimaantee" ka ette?olevtoom kirjutas: ↑19 Mär, 2025 0:35 Ma üldiselt ususõdadesse eriti ei sekku, aga naastrehvide jumaldamise kohalt tahaksin küll öelda, et see on linlastele midagi säärast nagu linnas kõndides ehitajakiivri kandmine. Sest võib ju juhtuda, et katuselt kukub kivi.
Muidugi ma ei hakka end võrdlema suurte autospetsidega, kuid 51 aasta jooksul olen kuidagi hakkama saanud nii, et ühtki naela all ei ole...
Või siis kõik need Hiluxid ja LandCruiserid ning RAMid ja Cherokeed jne jne.olevtoom kirjutas: ↑19 Mär, 2025 0:35 Ma üldiselt ususõdadesse eriti ei sekku, aga naastrehvide jumaldamise kohalt tahaksin küll öelda, et see on linlastele midagi säärast nagu linnas kõndides ehitajakiivri kandmine. Sest võib ju juhtuda, et katuselt kukub kivi.
Muidugi ma ei hakka end võrdlema suurte autospetsidega, kuid 51 aasta jooksul olen kuidagi hakkama saanud nii, et ühtki naela all ei ole...
Linnakiirus Tallinna kesklinnas on aina vähem 50 km/h, ning võiks ka väljatuua kuidas ntks ühistranspordi buss 50 pealt pidama saab.AMvA kirjutas: ↑18 Mär, 2025 15:34Vaatasin viimast TM talverehvide testi.Generalissimus kirjutas: ↑18 Mär, 2025 14:53 Väide oli, et lamellrehvide kasutamine suurendab vigastatute ja hukkunute arvu.
Ma ei küsinud, mis seda väidet tõestavad, vaid kas on mingisugunegi võimalus seda väidet kummutada. Nagu ma aru saan, siis uuringud selleks ei kõlba. Mis siis kõlbab? Ehk oskab väite esitaja ise öelda mis see peaks olema?
Milline rehvitest mõõdab vigastatute ja hukkunute arvu?
Parima nalerehvi ja parima lamellrehvi pidurdusmaa jääl erinevus linnakiirusel (50 kmh) on 12 meetrit, seega kui sulle astub järsku jalakäija teele ette siis edasi võid ise mõelda.
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Qwerty226 ja 1 külaline