See on sul soovmõtlemine. Ma natuke olen kõrvalt näinud ühe pesula telgitagust elu, see kaader kes seal töötab on enamasti algharidusega, ja erilist mõtlemisvõimet ei oma. Kui pesu isegi pealtnäha tehakse hästi siis tuleb ette näiteks kliendi autoga "kummivilistamist". Paar juhust oli kus lihtsalt kliendi auto rihiti parklas ära kuskilt. Või siis näiteks näpatakse autost mingeid asju jne probleeme oli päris palju.
Ma saan aru küll, et inimestel on tihtipeale suhtumine kus uue liisingusse ostetud ja garantii ning kaskokindlustusega auto puhul suht pohh, kriimustused värvitakse ära ja paari aasta pärast nagunii auto müüdud ja uus isend majas.
Kurb on see, et kui sul on mõni erilisem auto (või hobiauto), mida tahaks pikemalt pidada ja kvaliteetsemat kohtlemist saada, siis ei olegi kuhugi töökotta nagu pöörduda.
Mul näiteks oli kunagi juhus ühes Carstopi töökojas, kus soovisin oma projektikal käigukasti õli vahetada. Kuna selle auto käigukastile soovitatakse ühte vähe erilisemat õli Redlinelt (käigud lülituvad paremini) siis tegin eeltöö ära ja ostsin paar liitrit ja andsin meistrile üle. Pärast kui küsisin poolikut õlipudelit tagasi (kasti läks vist 1,2l õli) tuli välja, et töömees oli vaadist rahuliku südamega BP GL5 sisse pumbanud, no see ju ka väga hea kvaliteetne täissünt õli. no wtf? Sarnaseid juhtumeid on veelgi ette tulnud, kus siis kogemata on töökäsust mõni ebamugavam ja ajamahukam töö ära unustatud, arvele on õlivahetusel kogemata näiteks 10 õlifiltrit kirjutatud vms justnagu näpukad. Kas peab siis nagu kubjas kogu aeg kullipilguga kõike jälgima ja kontrollima, et asi korralikult tehtud saaks?