Walter2 kirjutas: ↑20 Aug, 2025 8:26
Sain ühel grilliõhtul kartulisalatit, mis maitses müstiliselt hästi - kohe teistmoodi kui mu senised maitsekogemused. Pärimise peale millega tegu siis perenaine mainis, et kasutas oma retseptis ühte Läti majoneesi. Hiljem olen ka ühest err saatest kuulnud kiitvaid hinnanguid lõunanaabrite majoneeside kohta. Täpsed tooted jätan kahjuks siinkohal nimetamata.
Üks neid salapäraseid majoneese, mis salati heaks teeb, on Hellmans Original.
Sõja alguses käisid mingid jutud, et neid pidi endiselt venes toodetama, seada peab muidugi kontrollima.
Lihtsalt antud Hellmans on silmapaistvalt rammus ja kõrge kalorsusega (kõrgest rasva sisaldusest), rasvane toit ongi tavaliselt hea toit.
Kartulisalatit tuleb alati maitsta, see on lausa müstika, mida meil teha osatakse. Ja pole kahte sama maitsega salatit.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.